NRK > Nyheter

Sunday, 16 January, 20:58

NRK - 21 nov 18 kl. 20:44

Mann skadd etter skyting i Sverige

En person er fraktet til sykehus etter skyting i Eskilstuna. En stor politiinnsats pågår nå i området, skriver politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eskilstuna, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, skadd, etter, skytingi , Sverige
NRK - 20 jun 20 kl. 04:41

Alvorlig skadd etter skyting

En mann er alvorlig skadd etter en skyteepisode i et hus på Stoa i Arendal. Tre menn i 20-årene er sendt til sykehus med skuddskader. En av dem er alvorlig skadd, mens de to andre er lettere skadd..

NRK - 06 okt 21 kl. 08:47

Sikta etter skyting i Oslo sett fri

Den siste mannen som blei gripen etter skyting i Vika i Oslo laurdag, blei sett fri tysdag kveld. Christian Hatlo i Oslo politidistrikt seier til Dagbladet at mistanken mot mannen er svekka. Ein annan mann blei måndag varetektsfengsla i fire veker.

P4 - 13 dec 19 kl. 20:53

Skyting i Sverige

Det har vært skyting flere steder i Sverige i kveld, melder svenske medier. To personer er skadet og sendt til sykehus i Västerås. I Sollentuna rykket politiet ut til melding om skyting og fant en mann med stikkskader da de kom til stedet.

NRK - 31 maj 19 kl. 23:01

Flere skadd i skyting i USA

I delstaten Virginia i USA er flere personer skadd etter skyting i en offentlig bygning i byen Virginia Beach. Den mistenkte er pågrepet, ifølge politiet..

P4 - 13 feb 20 kl. 18:44

Flere skadd i skyting i Tyskland

Minst fem personer skal være skadd etter skyting og knivstikking i Plochingen i Tyskland. Det skriver avisen Bild. Politiet jakter nå på tre mistenkte og ber innbyggerne om å ikke oppsøke sentrum.

NRK - 02 nov 18 kl. 22:02

Skyting i Uppsala – flere skadd

Fredag kveld meldes det om skyting i den svenske byen Uppsala. Politiets talsperson Pelle Nellberg forteller til den svenske avisen Aftonbladet at flere skal være skadd..

NRK - 02 nov 18 kl. 22:02

Skyting i Uppsala – to skadd

Fredag kveld meldes det om skyting i den svenske byen Uppsala. Politiets talsperson Pelle Nellberg forteller til den svenske avisen Aftonbladet at to personer skal være skadd, og ingen er foreløpig arrestert..

NRK - 12 jan 19 kl. 05:53

Mann død etter skyting i Borlänge

En 25 år gammel mann er død etter skyting utendørs i Borlänge i Dalarna i Sverige fredag kveld. En annen mann er innlagt på sykehus med kritiske skader. Det får Aftonbladet bekreftet.

Aftenposten - 12 jan 19 kl. 06:17

Mann død etter skyting utendørs i Borlänge i Sverige

En 25 år gammel mann er død etter skyting utendørs i Borlänge i Dalarna i Sverige fredag kveld. En annen mann er innlagt på sykehus med kritiske skader..

P4 - 06 aug 19 kl. 19:37

Skyting på kjøpesenter i Louisiana

Politiet i USA har rykket ut etter melding om skyting på et kjøpesenter i Louisiana. Det melder flere amerikanske medier. Det skal ikke være pågående skyting, men åstedet er aktivt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt