NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 04:23

NRK - 13 maj 21 kl. 05:40

Mann siktet for voldtekt i Oslo

En mann er siktet for en voldtekt ved Tøyen Torg i Oslo. Pågripelsen skjedde etter tips som kom inn da overvåkingsbilder ble vist i programmet Åsted Norge. Ifølge Avisa Oslo ble mannen i 20-årene pågrepet tirsdag denne uka. Han har knyttet seg til hendelsen, men erkjenner ikke straffskyld. Mannen er varetektsfengslet i fire uker, og han samtykket til dette.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tøyen Torg, Oslo, Åsted Norge, Avisa Oslo, Henrik Rådal, TV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, voldtekti , Oslo
NRK - 28 maj 21 kl. 14:33

Siktet for grov voldtekt av barn

En mann i 40-årene fra Oslo er siktet for grov voldtekt av barn under 14 år. Mannen fremstilles for fengsling i Oslo tingrett fredag ettermiddag. Det skriver TV 2.

NRK - 22 jun 21 kl. 21:25

Siktet for voldtekt av fire kvinner

Politiet i Oslo har siktet en somalisk mann i 20-årene for flere overgrep mot kvinner i alderen 15 år til slutten av 30-årene. Mannen ble pågrepet natt til mandag, siktet for en fullbyrdet voldtekt, to voldtektsforsøk og ett tilfelle av seksuell omgang med en mindreårig jente på 15 år, skriver Nettavisen..

NRK - 02 jun 21 kl. 12:06

Mann siktet for voldtekt av barn

En mann er siktet for grov voldtekt av barn under 14 år. Han fremstilles nå for varetektsfengsling i Hordaland tingrett, skriver BT. Han erkjenner ikke straffskyld..

VG - 26 aug 21 kl. 09:12

Opplysninger til VG: Mann siktet for voldtekt etter Brann-nachspielet

Politiet har siktet en mann for voldtekt etter nachspielet som fant sted på Brann stadion, ifølge VGs opplysninger..

VG - 26 aug 21 kl. 09:12

Mann siktet for voldtekt etter Brann-nachspielet

Politiet har siktet en mann for voldtekt etter nachspielet som fant sted på Brann stadion..

Aftenposten - 26 aug 21 kl. 09:12

Mann siktet for voldtekt etter Brann-nachspielet

Politiet har siktet en mann for voldtekt etter nachspielet som fant sted på Brann stadion..

VG - 26 aug 21 kl. 09:12

Mann siktet for voldtekt etter Brann-nachspielet: – Han tar dette tungt

Politiet har siktet en mann for voldtekt etter nachspielet som fant sted på Brann Stadion. Han erkjenner ikke straffskyld..

Aftenposten - 26 aug 21 kl. 09:12

Mann siktet for voldtekt etter Brann-nachspielet: – Han tar dette tungt

Politiet har siktet en mann for voldtekt etter nachspielet som fant sted på Brann Stadion..

NRK - 27 maj 21 kl. 10:43

Mann dømt for voldtekt i Bergen

En mann i 30-årene er dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinne i Bergen i august. Retten fant det bevist at de hadde frivillig samleie som utviklet seg til en voldtekt. Straffen er i samsvar med aktors påstand, og normalstraffen for voldtekt til samleie.

NRK - 04 aug 21 kl. 13:54

Etterforsker voldtekt-anmeldelse

Politiet har mottatt en anmeldelse for voldtekt på Fotballpuben i Bergen sentrum. Den angivelige voldtekten har funnet sted på et toalett ved stengetid natt til 31. juli, melder Bergens Tidene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Beruset 16-åring bak rattet

Politiet stoppet en bilsjåfør etter tips om at vedkommende var beruset. Billisten var en gutt på 16 år. Den foreløpige blåseprøven indikerte en promille på rundt 1,2, tvitrer politiet i Sør-Vest..

NRK - 1 time siden

USA håper på samtale med Frankrike

USA ønsker å få diskutere med Frankrike om sin forsvarsavtale med Australia på FNs generalforsamling neste uke, opplyser utenriksdepartementet fredag. – Frankrike er en viktig partner og vår eldste allierte, skrev talsmann for utenriksdepartementet, Ned Price på Twitter fredag. Den diplomatiske striden oppsto da en omfattende forsvarsavtale mellom USA, Australia og Storbritannia ble kunngjort onsdag.

NRK - 1 time siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 1 time siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 1 time siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 1 time siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 1 time siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 1 time siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt