NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 06:58

NRK - 23 apr 22 kl. 11:48

Mann siktet for voldtekt i Bergen

En mann i 20-årene er siktet for vold og voldtekt i Bergen fredag. Mannen ble pågrepet av politiet lørdag morgen, skriver Bergensavisen. – Mannen er mistenkt for voldsutøvelse og sedelighetslovbrudd. Vi jobber nå med å finne ut hva som har skjedd, sier jourhavende jurist Camilla Moe i Vest politidistrikt til Bergens Tidende. Hendelsen skal ha skjedd i en privatbolig.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Bergensavisen, Camilla Moe, Vest, Bergens Tidende, BA, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, voldtekti , Bergen
Klartale - 04 apr 22 kl. 08:38

Mann siktet for voldtekt av ukrainsk flyktning

Mannen er i 20-årene. Han er siktet for voldtekt og utnyttelse av en flyktning fra Ukraina. Hun er 17 år gammel.

NRK - 29 sep 21 kl. 17:31

Mann sikta for voldtekt-medvirkning

Politiet i Trøndelag har pågrepet og siktet en mann i 40-årene for medvirkning til voldtekt av barn ved å bestille direktesendte overgrep fra Filippinene. Trønderen ble onsdag varetektsfengslet i fire uker, og er i to av dem underlagt brev- og besøksforbud. Han er siktet for medvirkning til voldtekt av barn under 14 år, skriver Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

NRK - 02 mar 22 kl. 20:55

Nok en mann siktet etter drapet på Bård Lanes i Tønsberg

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og varetektsfengslet, siktet for medvirkning til drapet på Bård Lanes i Tønsberg i fjor. Tre menn har til nå vært siktet for drap eller medvirkning til drap på 33-åringen. Mandag ble en fjerde mann pågrepet i saken, og tirsdag ble han varetektsfengslet i fire uker, melder TV 2.

NRK - 10 maj 22 kl. 17:22

Saken mot voldtektssiktet mann i Trondheim utvidet

En mann i Trondheim som først ble pågrepet etter en melding om feststøy, er nå siktet for fire voldtekter og anmeldt for fire overgrep. Da politiet rykket ut til mannens bolig 10. april, ble det funnet våpen og mindre mengder narkotika.

NRK - 11 apr 22 kl. 09:20

Siktet for våpen og voldtekt

I en politiaksjon mot en bolig i Trondheim søndag morgen, ble det funnet et større antall våpen samt mindre mengder narkotika. En person ble pågrepet og siktet. I forbindelse med etterforskningen, ble vedkommende også siktet for to tilfeller av voldtekt.

NRK - 10 feb 22 kl. 14:47

Siktet for grov voldtekt

En mann i 20- årene fra Bergen er pågrepet og siktet for grov voldtekt. Det skriver BT. Strafferammen er 21 år.

VG - 02 apr 22 kl. 09:13

Siktet for voldtekt av ukrainsk flyktning i Tromsø

En mann i 20-årene er siktet for voldtekt og utnyttelse av en person under 18 år i en særlig sårbar livssituasjon..

NRK - 29 okt 21 kl. 03:17

19-åring tiltalt for ny voldtekt

En 19 år gammel mann er tiltalt for en ny voldtekt mens han var prøveløslatt fra soningen av en tidligere voldtektsdom. Han hadde sonet to tredeler av dommen før han slapp ut. Nå er han tiltalt for en ny voldtekt han skal ha begått da han var ute på prøve, og risikerer forvaringsdom, skriver TV 2.

NRK - 21 jun 22 kl. 10:11

Bergen: Mann pågrepet for voldtekt av barn

En mann i 20-årene fra Bergen er på pågrepet for voldtekt av et barn under 14 år. Mannen blir framstilt for varetektsfengsling tirsdag. Politiadvokat Cathrine Schjelderup sier til Bergens Tidende at siktelsen gjelder seksuell omgang.

NRK - 05 apr 22 kl. 20:17

Seks gutter kjent skyldig i gjengvoldtekt – dømt til fengsel

Seks gutter som på gjerningstidspunktet var 15 og 16 år gamle, er av Borgarting lagmannsrett funnet skyldig i grov voldtekt eller medvirkning til dette, skriver NTB. To av guttene medvirket til voldtekten ved å ta med seg fornærmede til et skur i et skogholt, hvor de overlot henne forsvarsløs til resten av vennegjengen. Tre av guttene brukte vold og trusler for å skaffe seg seksuell omgang med jenta, som da var 15 år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 15 minutter siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 30 minutter siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 45 minutter siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 1 time siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 1 time siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 1 time siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Putin på første utenlandstur siden invasjonen

Russlands president Vladimir Putin reiser denne uka på sitt før statsbesøk utenlands siden invasjonen av Ukraina i februar. Det er den statlige TV-kanalen Rossija 1 som søndag meldte at Putin reiser til Aserbajdsjan og Tadsjikistan. Putin planlegger også en reise til Belarus i månedsskiftet juni/juli.

NRK - 2 timer siden

Skeptisk til terrorkategorisering

Ekstremismeforsker Lars Gule reagerer på at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) gikk tidlig ut og sa de vurderte masseskytingen som en terrorhandling. Uttalelsen Gule reagerer på, kom fra konstituert PST-sjef Roger Berg lørdag, som la til: – Dette er bakteppet for vår del, og så etterforsker politiet om det kan være sykdom, helse eller andre forhold som setter saken i et dårlig lys. Gule mener dette kan påvirke hvordan politiet etterforsker saken, skriver Dagbladet.

NRK - 2 timer siden

Russland misligholder utenlandsgjeld

Russland klarte ikke å betale et avdrag på utenlandsgjelden innen fristen søndag og har dermed misligholdt gjeld for første gang på et hundreår. Flere medier, blant dem Bloomberg og BBC, skriver at Russland ikke klarte å foreta en rentebetaling på 100 millioner dollar som hadde forfall søndag. Russland har pengene og er villig til å betale, men på grunn av sanksjonene etter invasjonen av Ukraina er det blitt umulig å få overført pengene til de utenlandske kreditorene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com