NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 11:59

NRK - 01 feb 23 kl. 15:24

Mann siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at mann døde i Alta, melder TV 2

Politiet i Finnmark har siktet en mann i 30-årene for grov kroppsskade med døden til følge. Natt til tirsdag ble en mann funnet død på en adresse i Alta. Tirsdag pågrep og siktet politiet en mann i 30-årene for grov vold mot fornærmede, skader som han senere døde av. – Han er sterkt uenig i politiets siktelse og mener at han ikke har hatt noe med fornærmede å gjøre på flere uker, sier mannens forsvarer, advokat Benny Solheim til TV2. Mannen nekter straffskyld og har begjært seg løslatt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Alta, Benny Solheim, TV2, TV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, grov, kroppsskademed , døden, til, følge, etter at mann døde i Alta melder TV 2
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 12 jun 23 kl. 15:24

Overgrepssaken i Bergen: Fire av fem menn dømt til fengsel

Fire av de fem mennene som sto tiltalt for ulike seksuallovbrudd er dømt i Hordaland tingrett på alle tiltalepunkter. En 26 år gammel mann er frikjent for grov voldtekt. Mannen begynte å gråte da det ble kjent at han var frikjent for den mye omtalte gruppevoldtekten.

NRK - 01 feb 23 kl. 15:24

Mann siktet for grov kroppsskade med døden til følge i Alta

Politiet i Finnmark har siktet en mann i 30-årene for grov kroppsskade med døden til følge. Natt til tirsdag ble en mann funnet død på en adresse i Alta. Tirsdag pågrep og siktet politiet en mann i 30-årene for grov vold mot fornærmede, skader som han senere døde av.

Klartale - 23 jan 23 kl. 08:53

Arfan Bhatti siktet for medvirkning til grov terror

Politiet har endret på siktelsen av Arfan Bhatti. De har nå siktet ham for medvirkning til grov terror. Det skriver kanalen NRK.

NRK - 24 nov 23 kl. 10:45

Kvinne siktet for grov kroppsskade etter voldshendelse på helsestasjon

En kvinne i 40-årene er siktet for grov kroppsskade etter voldshendelsen på Saupstad helsestasjon i Trondheim torsdag. Kvinnen og en mann i 30-årene ble kort tid etter pågrepet av politi på stedet. Kvinnen er nå siktet for grov kroppsskade og fremstilles for fengsling i Trøndelag tingrett lørdag.

Klartale - 12 okt 22 kl. 11:54

Ny mann siktet i Lørenskog-saken

En mann i 30-årene er siktet i saken om den savnede Anne-Elisabeth Hagen. Øst politidistrikt mener mannen har medvirket i saken som politiet nå mener er et drap. Hagen ble borte fra hjemmet sitt på Lørenskog for fire år siden.

NRK - 14 jan 23 kl. 15:15

Mann varetektsfengsles i fire uker – siktet for grov voldtekt

En mann er lørdag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, siktet for grov voldtekt av barn under 14 år. Mannen nekter straffskyld. – Han tar sterkt avstand fra de alvorlige anklagene, sier mannens forsvarer Simon Waaler til Bergens Tidende.

NRK - 14 maj 23 kl. 08:43

Siktet for grov kroppsskade etter knivstikking i Oslo

En person ble sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i Oslo sentrum lørdag kveld. En mann er siktet for grov kroppsskade. Det var like før klokken 23 at politiet rykket ut til et utested i Storgata i Oslo sentrum.

NRK - 23 nov 22 kl. 10:02

Vesterålen: Tre personer siktet for grov voldtekt løslates

Tre menn som er siktet for grov voldtekt i et busskur på Kleiva i Vesterålen 30. oktober, løslates. Fra før er den fjerde siktede løslatt.

Klartale - 23 nov 22 kl. 12:10

Flere blir pågrepet for spionasje for Russland

– Her var det et behov for å pågripe de mistenkte. Og det måtte skje raskt, sa Fredrik Hultgren Friberg tirsdag. Han er pressekontakt i Säpo.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 30 minutter siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 1 time siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 1 time siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.

NRK - 1 time siden

Person funnet død etter boligbrann i Malvik

Det er funnet en død person der en eldre mann er savnet, etter en boligbrann i Malvik i Trøndelag. Brannen startet tidlig lørdag morgen. Huset var fullstendig overtent da nødetatene kom til stedet.

NRK - 2 timer siden

OL-vinner dømt for storming av Kongressen

Den amerikanske OL-gullvinneren i svømming Klete Keller er dømt til seks måneders husarrest, 360 timers samfunnstjeneste og tre års prøvetid for sin rolle i stormingen av Kongressen 6. januar 2021, melder ABC News. Keller var blant de første som ble pågrepet etter kongresstormingen.

NRK - 1 time siden

Drapet i Porsgrunn: Moren til avdøde refser politiet

Moren til 22-åringen som ble drept i Porsgrunn natt til sist mandag, reagerer sterkt på at sønnen ikke fikk hjelp av politiet i forkant av drapet. Det sier morens bistandsavokat Hanne Wold Johansen i Elden Advokatfirma..

NRK - 2 timer siden

Brann i bolig i Halden – evakuerer naboer

Det brenner i en bolig i Halden. Brannvesenet kjørte i 9-tiden tilfeldigvis forbi med en stigebil da de oppdaget flammer ut av et av vinduene på et leilighetsbygg med fem boliger, opplyser politiet til NRK. – Vi er inne med røykdykkere for å prøve å slukke brannen.

NRK - 2 timer siden

Også togtrafikk stanset av snøvær i München

Snøværet sør i Tyskland skaper også prolemer for tog som ikke komme inn til Münchens sentralstasjon. Det skriver Reuters som siterer Deutsche Bahn. Problemene for togene er ventet å vare hele dagen.

NRK - 2 timer siden

Brann i bolig i Halden - evakuerer naboer

Det brenner i en bolig i Halden. Brannvesenet er på stedet. – Vi er inne med røykdykkere for å prøve å slukke brannen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com