NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 10:30

NRK - 13 jul 23 kl. 19:09

Mann siktet for forsettlig drap i Lier

Politiet har nå startet vitneavhøre og undersøkelser adressen hvor de i torsdag ettermiddag fant en død person. – Avdøde er en mann, han er ikke formelt identifisert, men politiet har en formening om hvem han er. Vi gjennomfører nå flere etterforskningsskritt, sier politiadvokat Eldbjørg Martinsen i Sør-Øst politidistrikt. Tidligere i dag tok en mann kontakt med politiet og varslet om at en person var død på en adresse. Mannen som meldte ifra ble pågrepet og er nå siktet for forsettlig drap.
Les mer på NRK


Les mer om:
Eldbjørg Martinsen, Sør, Lier

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, forsettlig, drapi , Lier
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 14 jul 23 kl. 18:03

Mann siktet for forsettlig drap i Lier varetektsfengsles i fire uker

Mannen som er siktet for forsettlig drap på en annen mann i Lier, varetektsfengsles i fire uker. Det skriver NTB. Den siktede mannen blir underlagt brev- og besøksforbud i hele fengslingsperioden, ifølge kjennelsen fra Buskerud tingrett.

NRK - 04 jul 23 kl. 21:03

Mann siktet for forsettlig drap på ukrainsk flyktning

Kvinnen i 30-årene som døde i Bergen etter en hendelse på Magic Hotels var ukrainsk flyktning. Det opplyste politiadvokat Are Nygård Bergh på en pressekonferanse tirsdag kveld. Mannen, som er i slutten av 30-årene, er siktet for forsettlig drap.

VG - 13 apr 23 kl. 09:45

Siktet for forsettlig drap i Steinkjer

Politiet mener nå at mannen i 30-årene bevist kjørte inn i en folkemengde i Steinkjer. Han er siktet for forsettlig drap og to drapsforsøk..

NRK - 13 apr 23 kl. 09:45

Skjerpet siktelse etter påkjørsel i Steinkjer

Politiet har skjerpet siktelsen mot mannen som natt til 9. april drepte en person med bil da han kjørte på vedkommende på et fortau i Steinkjer sentrum. Personen ble opprinnelig siktet for uaktsomt drap.

NRK - 25 apr 23 kl. 01:16

Styrket drapsmistanke i Steinkjer

Politiet har i alt avhørt 60 personer etter påkjørselen i Steinkjer der 21 år gamle Sigve Bremset ble drept mens to andre personer ble lettere skadd. Mandag ble mannen i 30-årene som er siktet for forsettlig drap og to drapsforsøk, varetektsfengslet i fire nye uker. Han hadde på forhånd samtykket til fengslingen.

NRK - 25 jul 23 kl. 18:40

Lier-drapet: Offeret ble skutt

Mannen som ble funnet drept i Lier 13. juli ble skutt, opplyser politiet. Den siktede 51-åringen har fått ny forsvarer.

Aftenposten - 13 jul 23 kl. 20:46

Mann varslet om dødsfall i Lier – pågrepet og siktet for forsettlig drap

En mann varslet torsdag politiet om at en mann var død i Lier. Han ble pågrepet nokså umiddelbart og senere siktet for….

NRK - 10 maj 23 kl. 12:52

Mannen som er siktet for Steinkjer-påkjørselen hadde 2,1 i promille

Blodprøven til mannen som er siktet for å ha kjørt på og drept en annen mann i Steinkjer viser at han hadde 2,1 i promille. Mannen hadde en promille på 2,1 i etterkant av at han ble pågrepet etter hendelsen, skriver Steinkjer 24. Pågripelsen skjedde rundt en halvtime etter drapet.

NRK - 28 apr 23 kl. 20:05

Arfan Bhatti (45) siktet i Pakistan

Arfran Bhatti er siktet for å planlagt terroren i Oslo den 25. Juni. Det var VG som først meldte at Bhatti var siktet også i Pakistan, og at han ønsket å bli værende der.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

India: Straks fremme hos innesperrede

Redningsarbeidere har gravd seg fram til de 41 gruvearbeiderne som har vært innesperret i en tunnel i India i 17 dager. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne. De skal nå hentes ut i trygghet, sier en tjenesteperson til Reuters.

NRK - 30 minutter siden

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Den 18 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept en 22 år gammel mann i Porsgrunn natt til mandag, fremstilles i dag for varetektsfengsling. Kvinnen godtar å bli fengslet og kommer derfor ikke til å møte i retten. 18-åringen hadde et forhold til drapsofferet og de to flyttet før helgen inn i leiligheten der drapet skjedde.

NRK - 15 minutter siden

Signerte avtale i Oslo

Filippinske myndigheter og kommunistbevegelsen (NDFP) har inngått en avtale om å starte formelle fredsforhandlinger etter mer enn 50 år med konflikt. Avtalen ble signert i Oslo rådhus torsdag 23. november 2023, men partene offentliggjorde avtalen først tirsdag.

NRK - 15 minutter siden

Nordea: Tyder på uendret rente i desember

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 1 time siden

Påkjørselen på Solli plass: fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er drapssiktet etter påkjørselen ved Solli plass må møte i Oslo tingrett i ettermiddag. Der fremstilles han for varetektsfengsling. Politiet begjærer siktede fengslet i fire uker med restriksjoner.

NRK - 1 time siden

– Vi gjorde en alvorlig feilvurdering

Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen beklaget igjen håndteringen av saken rundt dokumentaren «Ingen elsker Bamsegutt» da hun redegjorde i Kringkastingsrådet i dag. – Vi gjorde en alvorlig feilvurdering, sier Fürst Haugen under sin redegjørelse. Hun sier at NRK jobber med en grundig gjennomgang av hva som har gått galt, og at arbeidet har høy prioritet.

NRK - 1 time siden

Påkjørselen på Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen som er pågrepet etter påkjørselen på Solli plass har i et flere timer langt avhør hos politiet mandag, knyttet seg til hendelsen. Det skriver Oslo-politiet i en pressemelding tirsdag. Mannen nekter straffskyld etter siktelsen.

NRK - 1 time siden

Påkjørsel Solli plass: Siktede knytter seg til hendelsen, ifølge politiet

Mannen nekter straffskyld etter siktelsen..

NRK - 2 timer siden

Russland: Amerikansk journalist holdes fengslet til 30. januar

Den amerikanske journalisten Evan Gershkovich, som sitter fengslet i Russland i påvente av en rettssak, får forlenget varetekten med to måneder. Det har en russisk domstol besluttet tirsdag, melder Reuters og AFP. Wall Street Journal-journalisten er med det fengslet frem til 30.

NRK - 1 time siden

Kripos: Hovedmann bak Hydro-angrep i 2019 pågrepet i Ukraina

Kripos har bistått i pågripelsen av flere medlemmer i en organisert kriminell gruppe i Ukraina. En av de pågrepne antas å være hovedmannen bak angrepet mot Hydro i 2019, skriver Kripos i en pressemelding tirsdag. – Etterforskningen har pågått i lang tid, men den har gitt bemerkelsesverdig gode resultater.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com