NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 22:00

NRK - 14 jul 23 kl. 15:02

Mann siktet for fem seksuallovbrudd i Oslo – fengsles i fire nye uker

En mann i 20-årene, siktet for seksuallovbrudd i Oslo sentrum, fengsles i fire nye uker. Mannen er blant annet siktet for et voldtektsforsøk. En mann i 20-årene ble i juni varetektsfengslet i fire uker, siktet for fem seksuallovbrudd i Oslo sentrum. Fem kvinner har status som fornærmet. Blant lovbruddene er et voldtektsforsøk, en seksuell handling uten samtykke og to tilfeller av seksuelt krenkende atferd.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Cathrine Grøndahl, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, fem, seksuallovbruddi , Oslo, fengslesi , fire nye uker
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 29 maj 23 kl. 16:06

Ber om tre års fengsel for sovevaldtekt

Aktor Benedicte Hordnes ber om tre års fengsel for mannen som står tiltalt for sovevaldtekt og å ha seksuell omgang med eit barn under 16 år. Mannen er ein av totalt fem tiltalte i den mykje omtala gruppevaldtektssaka som går i Hordaland tingrett. I dag er siste dag i retten og aktor har lagt fram følgande påstandar om dei fem tiltalte: Mann (23) tiltalt for grov valdtekt og seksuell omgang med barn under 16 år: Fem år og seks månadar i fengsel.

NRK - 12 jun 23 kl. 15:24

Overgrepssaken i Bergen: Fire av fem menn dømt til fengsel

Fire av de fem mennene som sto tiltalt for ulike seksuallovbrudd er dømt i Hordaland tingrett på alle tiltalepunkter. En 26 år gammel mann er frikjent for grov voldtekt. Mannen begynte å gråte da det ble kjent at han var frikjent for den mye omtalte gruppevoldtekten.

NRK - 28 apr 23 kl. 20:05

Arfan Bhatti (45) siktet i Pakistan

Arfran Bhatti er siktet for å planlagt terroren i Oslo den 25. Juni. Det var VG som først meldte at Bhatti var siktet også i Pakistan, og at han ønsket å bli værende der.

Klartale - 26 sep 23 kl. 13:37

En ny person er pågrepet for drapet på Jonas Henriksen

Mannen var kalt inn til avhør. Han ble pågrepet under avhøret. Det skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding.

NRK - 13 sep 23 kl. 02:26

Fem eks-politimenn tiltalt etter drapet på Tyre Nichols

En føderal storjury tiltalte tirsdag fem tidligere politimenn for å ha forsøkt å dekke over drapet på Tyre Nichols i Memphis i januar. De fem er tiltalt på føderalt nivå for brudd på borgerrettigheter, påvirkning av vitner og motarbeidelse av rettsvesenet. Denne saken går parallelt med en etterforskning i delstaten hvor de fem har status som siktet for blant annet drap og overfall.

Klartale - 04 okt 23 kl. 08:25

En mann ble pågrepet tirsdag kveld

Mannen ble pågrepet i boligen sin på Jevnaker. Det skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding. Han er den femte mannen som er siktet i saken.

NRK - 03 sep 23 kl. 14:28

NTB: Fem personer siktet etter bråket i Bergen lørdag

Politiet har siktet fem personer etter lørdagens opptøyer i Bergen sentrum. De er siktet for vold og for å ikke ha fulgt politiets påbud om å forlate stedet. – Mitt inntrykk er at motdemonstranter kom fra store deler av Sør-Norge, sier stabssjef Gustav Landro i politiet til NTB.

NRK - 30 aug 23 kl. 15:50

Mistenkelig dødsfall i Sirdal – mann siktet for trusler

En mann i 20-årene ble funnet død i Sirdal i Agder tirsdag kveld. Ingen er pågrepet, men en mann er siktet for trusler mot en annen på samme sted. – Ingen personer er mistenkt eller siktet i saken.

Klartale - 17 apr 23 kl. 11:41

Mann siktet for voldtekt av dansk jente

Politiet har siktet en mann for voldtekt. Han er også siktet for å ha tatt friheten fra en person. Det skjer etter at ei jente forsvant i Danmark.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 45 minutter siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 1 time siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 1 time siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.

NRK - 2 timer siden

Budsjettforhandlingene fortsetter

Ap, Sp og SV fortsetter forhandlingene om neste års statsbudsjett. NTB får lørdag kveld opplyst fra begge sider at det ikke ligger an til at budsjettavtalen blir presentert lørdag kveld..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer leilegheitskompleks etter brann i Haugesund

Det kjem røyk ut frå eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com