NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 03:19

NRK - 03 mai 21 kl. 14:10

Mann siktet for drapsforsøk i Oslo

Søndag morgen ble en mann alvorlig skadet i Osterhaus' gate i Oslo sentrum. Fornærmede er i dag bekreftet å være utenfor livsfare. Sent søndag kveld ble en mann i 20-årene pågrepet og siktet for drapsforsøk, skriver politiet i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Osterhaus, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, drapsforsøki , Oslo
NRK - 14 mai 21 kl. 17:06

Mann siktet for drapsforsøk

En mann i 40-årene er varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk på en kvinne i 40-årene som ble livstruende skadd i Oslo tirsdag kveld. – Politiet ble varslet av sykehuset da det kom inn en skadd kvinne tirsdag kveld. På bakgrunn av undersøkelser politiet gjorde, ble en person pågrepet, siktet for drapsforsøk, forteller politiadvokat Nina Bakken til Avisa Oslo..

VG - 13 feb. 21 kl. 21:30

Mann pågrepet og siktet for drapsforsøk etter skyting i Oslo

BJØLSEN (VG) En mann i begynnelsen av 20-årene er skadet etter å ha blitt skutt på Bjølsen i Oslo. Politiet melder at en mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 07:23

Mann pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en mann i 20-årene ble funnet med skuddskader i en leilighet….

NRK - 11 april 21 kl. 10:06

Mann siktet for drapsforsøk

En mann i 20-åra er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en annen mann i 20-åra ble skutt og skadd i en bolig i Kristiansand i dag tidlig. Det opplyser jourhavende jurist Ole Martin Paulsen til NRK..

NRK - 16 mai 21 kl. 00:22

Stabil tilstand for knivstukket

En mann er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble funnet knivstukket på Tøyen i Oslo lørdag. Tilstanden til den skadde er stabil, ifølge politiet. – Personen som er på Ullevål sykehus, er nå alvorlig skadd, men stabil, opplyser krimvaktsleder Astrid Hasselgård ved krimvakta i Oslo til Avisa Oslo lørdag kveld.

VG - 26 feb. 21 kl. 09:46

Mann siktet for drapsforsøk og grov vold etter E6-ulykke

En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk og grov vold etter en kollisjon på E6 ved Sarpsborg torsdag formiddag..

Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 11:04

Mann siktet for drapsforsøk etter kollisjon på E6

En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk på kona og grov vold mot en kvinne etter en kollisjon på E6 ved Sarpsborg….

VG - 03 mai 21 kl. 16:07

Mann siktet for drapsforsøk i Oslo

En mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Osterhaus gate i Oslo..

NRK - 15 mai 21 kl. 11:41

Siktet for drapsforsøk

En mann i 30-årene som lørdag ble pågrepet etter en knivstikking på Tøyen i Oslo, er nå siktet for drapsforsøk, skriver Dagbladet. Politiet rykket ut lørdag morgen og en mann ble funnet skadd og fraktet til sykehus. Knivstikkingen har skjedd inne på en privat adresse i Tøyengata, ifølge politiet.

NRK - 26 feb. 21 kl. 09:34

Siktet for drapsforsøk etter ulykke

Sarpsborg Arbeiderblad skriver at en mann er siktet for drapsforsøk etter en bilulykke på E6..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 2 timer siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 2 timer siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 2 timer siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 2 timer siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.

NRK - 2 timer siden

Venstre åpner for å erstatte Rødt

Venstre holder døren åpen for å samarbeide med det rødgrønne byrådet dersom stemningen surner med Rødt etter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det sier Venstres gruppeleder i Oslo bystyre, Hallstein Bjercke, til Klassekampen. – Vi er åpne for å samarbeide med begge sider i politikken i Oslo, så lenge vi får gode grønne løsninger, sier han.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep mot Gaza

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt