VG > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 15:56

VG - 10 juni 21 kl. 23:38

Mann satt fast i sjakt i to dager – funnet av politiet

Politiet i Sonoma County i California fikk melding om et mistenkelig kjøretøy, men fant en mann sittende fast i en viftesjakt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sonoma County, California

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, satt, fasti , sjakti to , dager, funnet, av politiet
VG - 19 juni 21 kl. 21:01

Kina har satt nesten én milliard vaksinedoser

Onsdag hadde Kina satt 945 millioner doser. Det er tre ganger mer enn det som er satt i USA, og 40 prosent av alle vaksinene som er satt globalt, skriver CNN..

VG - 19 juni 21 kl. 21:01

Kina har satt én milliard vaksinedoser

Kina har nå satt over én milliard vaksinedoser. Det er tre ganger mer enn det som er satt i USA - og 40 prosent av alle vaksinene som er satt globalt..

NRK - 14 mars 21 kl. 14:45

Skårfast person hentet ned

En person som satt skårfast på fjellet Melen i Møre og Romsdal søndag har blitt hentet ned av redningshelikopter. Personen satt fast etter å ha sklidd. Etter legesjekk fremstod personen som uskadd..

NRK - 16 mai 21 kl. 23:45

Angrep bil med gravemaskin

En 40 år gammel mann i Tønsberg skal ha tatt en gravemaskin og gått til angrep på en bil. I bilen satt det en 50 år gammel mann. Mannen i gravemaskinen brukte kloa på maskinen til å løfte bilen opp i luften mens fornærmede satt inni bilen.

NRK - 02 juni 21 kl. 11:06

Mann i 20-årene savnet i Vågå

Det er satt i gang en leteaksjon etter en mann i 20-årene som ble meldt savnet etter en kveldstur til fjellet Gråhøi i Vågå tirsdag kveld. Politiet ble varslet av pårørende ved 23-tiden, og ved 4-tiden onsdag morgen ble det satt inn politihelikopter i søket etter turgåeren..

NRK - 18 mars 21 kl. 20:18

400 millioner vaksinedoser satt

Det er satt over 400 millioner doser med koronavaksine i verden, ifølge AFPs oversikt. I løpet av de siste elleve dagene er det satt 100 millioner doser med vaksine, mens det tok seks ganger så langt tid å sette de 100 millioner første dosene..

NRK - 19 mars 21 kl. 14:35

76.000 AstraZeneca-doser ubrukte

76.000 AstraZeneca-doser står ubrukte i Norge, ifølge Aftenposten. Årsaken er blant annet den midlertidige stansen i vaksineringen.

NRK - 27 mars 21 kl. 16:45

Har satt 25 millioner vaksinedoser

Helsevesenet i England har satt 25 millioner første-doser med koronavaksine, melder The Guardian. Landet har satset på å gi flest mulig førstedoser og har ventet mange uker med å begynne med andre-doser. Med andre-dosene er det satt totalt nærmere 28 millioner vaksinedoser..

NRK - 11 april 21 kl. 21:19

Vaksinasjonsrekord i USA

Det blir daglig satt rundt 3 millioner vaksinedoser i USA, ifølge landets vaksinekoordinator. Lørdag ble det imidlertid satt ny rekord, med 4,6 millioner doser på én dag, opplyser koordinatoren søndag. Totalt er det satt 183 millioner doser i USA..

NRK - 28 april 21 kl. 09:42

Smittehopp i Sandefjord

Det er registrert 18 nye positive koronaprøver i Sandefjord det siste døgnet. Alle smittetilfellene har kjent smittevei. «Etter en lang periode med lave smittetall, ble det tirsdag registrert 18 nye positive prøver i Sandefjord», skriver kommunen på sine nettsider onsdag.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Britene benekter russiske varselskudd mot britisk fartøy i Svartehavet

Russiske marinefartøy og kampfly har skutt varselskudd mot et britisk marinefartøy, melder de russiske nyhetsbyråene. Britene benekter hendelsen..

VG - 2 timer siden

Russisk varselskudd mot britisk fartøy i Svartehavet

Russiske marinefartøy og kampfly har skutt varselskudd mot et britisk marinefartøy i Svartehavet, melder de russiske nyhetsbyråene Ria og Interfax, skriver NTB..

VG - 4 timer siden

Kommunene om vaksinepri. av lærere: - Ikke tatt med på råd av regjeringen

Lenge har han bedt regjeringen om å vaksine-prioritere barnehage- og skolepersonell. Styreleder Bjørn Arild Gram i KS mener meldingen om vaksine-fordeling nå, kommer sent..

VG - 5 timer siden

Fyrer seg kraftig opp mot strengere røykelov: - Smått utrolig

Politikere fra både Høyre og Frp mener regjeringens forslag til endringer av tobakksskadeloven er overformynderi, og kommer til å virke mot sin hensikt..

VG - 6 timer siden

Slik feirer de at sola har snudd

Mandag er det sommersolverv og årets «lengste» dag på den nordlige halvkule. I år sammenfaller det med den internasjonale yogadagen, og de to begivenheten har blitt feiret sammen over hele verden..

VG - 10 timer siden

Vaksineekspert: – Enten får du vaksine eller covid

De aller fleste som velger ikke å ta vaksinen, kommer til å få corona, mener immunolog Anne Spurkland..

VG - 14 timer siden

Demokraten som har blitt Bidens verste mareritt

Joe Biden risikerer å bli handlingslammet dersom det ikke gjennomføres reformer i Senatet. Men der er én mektig partifelle i ferd med å skape trøbbel for presidenten..

VG - 18 timer siden

Leger: – Faren er stor for livstruende skade

Knuste kjever, knekte tenner og hodeskader. Skadene etter elsparkesykkel-ulykker øker i antall. Nå etterlyser leger landet over strengere regelverk..

VG - 20 timer siden

Glenn Håkon (49) fant sjelden skatt på jorde: - Holdt på å hive det i søpla

Glenn Håkon Moen har gått på skattejakt med metalldetektor siden han var 14 år gammel. Søndag gjorde han et funn som fikk pulsen til å stige..

VG - Igår: 15:55

Fikk 21 seksere etter sju år i Norge

Emran Safi (18) kom til Norge som tolvåring. Nå går han ut av videregående med 21 av 22 mulige seksere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt