VG > Nyheter

Monday, 25 October, 11:26

VG - 16 sep 21 kl. 11:25

Mann pågrepet for skytingen på Trosterud

En mann er pågrepet etter at to personer ble skutt i et boligområde på Trosterud i slutten av august..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trosterud

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, pågrepet, for, skytingen, Trosterud
NRK - 14 jul 21 kl. 06:36

Leter etter mann i Lørenskog

Politiet leter fortsatt etter en mann de mistenker står bak skytingen mot en personbil på Lørenskog i går kveld. Den mistenkte er i 20-årene og en kjenning av politiet, sier operasjonsleder Svein Walle. En person satt i bilen, men ble ikke skadet i skytingen..

VG - 02 sep 21 kl. 14:50

Siktede etter Trosterud-skytingen blir løslatt

Mannen i 50-årene som tirsdag ble pågrepet og siktet for drapsforsøk etter skytingen på Trosterud i Oslo, vil bli løslatt..

VG - 16 aug 21 kl. 10:28

T-bane-skytingen: Siktede tidligere dømt til forvaring

Den pågrepne etter skytingen på T-banen i Oslo er tidligere dømt for drapsforsøk. Etter å ha blitt løslatt fra forvaring i 2018, sparket og slo han en mann i ansiktet måneder etterpå..

NRK - 03 aug 21 kl. 21:01

Skyting i Sverige: Tre pågrepet

Tre mistenkte har blitt pågrepet etter at tre personer ble skutt og alvorlig såret i Kristianstad i Sverige tirsdag. Ofrene er en mann i 20-årene, en mann i 30-årene og en kvinne i 60-årene. De tre ble funnet på forskjellige steder, både innendørs og utendørs, ifølge politiet.

VG - 31 aug 21 kl. 13:21

Mann i 50-årene pågrepet for skytingen på Trosterud

En mann i 50-årene er pågrepet i Oslo og siktet for drapsforsøk etter at to unge menn ble skutt på Trosterud forrige uke..

NRK - 24 jul 21 kl. 02:44

Mann pågrepet for vold

En mann i 20-årene fra Larvik ble natt til lørdag pågrepet, mistenkt for en vold mot en jevnaldrende mann på Rjukan. – Fornærmede har mindre skader. De to har en viss relasjon, uten at vi har detaljer om hele hendelsen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 01 jun 21 kl. 04:10

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 30-årene døde natt til tirsdag av skuddskadene han ble påført i en skyteepisode i bydelen Hjulsta nordvest i Stockholm. Politiet fikk like før midnatt melding fra flere personer som hørte skudd. – Da politiet og ambulansepersonell ankom stedet, fant de en mann som var skutt på en parkeringsplass.

NRK - 03 jul 21 kl. 05:29

Mann skutt og drept i København

En 22 år gammel mann ble natt til lørdag skutt og drept ved inngangen til Pusher Street i Christiania i København. En 31 år gammel mann ble såret. Ingen er foreløpig pågrepet.

NRK - 18 jul 21 kl. 14:59

Ni pågrepet etter skyting i Sverige

Ni personer er pågrepet etter at to barn ble truffet av skudd i Flemingsberg sør i Stockholm lørdag kveld. I 20-tiden lørdag kveld fikk Stockholm-politiet melding om at det hadde vært en skyteepisode i boligområdet Visättra i kommunen Huddinge. To barn som var ute og lekte i området, ble truffet av skudd i beina, ifølge svensk politi.

NRK - 27 jul 21 kl. 15:27

Arrestert etter skyting i Sverige

Den 25 år gamle mannen som er mistenkt for involvering i skytingen i Flemingsberg i Huddinge kommune sør for Stockholm er arrestert, mistenkt for alvorlig våpenforbrytelse og alvorlig årsak til kroppsskade. Det melder SVT. To barn ble skadet i skytingen 17.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Politiet om søket i Kvam: Har funnet båt

TOKAGJELET (VG) Redningsaksjonen etter de tre personene i Tokagjelselva fortsetter med full styrke mandag. Klokken 11 sier politiet at de har funnet en båt..

VG - 2 timer siden

Togstansen over: – Trafikken mellom Oslo og Kolbotn går igjen

Den travle pendlerstrekningen mellom Kolbotn og Oslo S er stengt for togtrafikk mandag morgen. Det har skapt lange ventekøer for å komme seg på buss for tog til Oslo – og kan ha forårsaket mer biltrafikk på veiene..

VG - 2 timer siden

Sudan rammet av angivelig militærkupp

De fleste av Sudans regjeringsmedlemmer, deriblant statsminister Abdalla Hamdok, skal være tatt til fange i et angivelig militærkupp. Folk oppfordres til protester..

VG - 4 timer siden

Mandag 25. oktober: Dette skjedde i natt

Mandag morgen leter store mannskaper fremdeles etter tre personer politiet mener trolig har falt utfor en foss. Det er ikke gjort noen funn i løpet av natten..

VG - 5 timer siden

Kulturstreiken er over – enighet om pensjon

Etter mer enn sju uker er streiken i kultursektoren over, og partene er enige om å innføre livslange og kjønnsnøytrale pensjonsytelser..

VG - 12 timer siden

Stor redningsaksjon i Hardanger: – Går nå mer over i søk

TOKAGJELET (VG) Nødetatene frykter båt med tre personer har gått utfor foss i Tokagjelet i Kvam kommune, og det pågår natt til mandag en stor redningsaksjon..

VG - 12 timer siden

Stor redningsaksjon i Hardanger

Det pågår en stor redningsaksjon i Tokagjelet etter melding om at en båt med tre personer har blitt tatt av kraftig strøm..

VG - 18 timer siden

Norges nye næringsminister: Norge skal bli grønn energigigant

TORSHOV (VG) Jan Christian Vestre (35) er Støre-regjeringens energibunt. Næringsministeren vil måles på at oljegiganten blir en grønn energigigant..

VG - 20 timer siden

Tettstedet «fikk» 110-sone over natten: – Alvorlig å tulle med

Politiet vet ikke hvem som nesten firedoblet fartsgrensen ved å sette opp et stjålet fartsskilt i Biri. Den lokale trafikklæreren håper ingen legger seg på gasspedalen når de kruser forbi..

VG - 22 timer siden

Bjørn Dæhlie selger huset og forlater «skatteparadiset» Bø i Vesterålen

Bjørn Dæhlies hjem i Bøe i Vesterålen er lagt ut for salg – ett år etter han kjøpte det. Prislappen? Mer enn dobbelt så mye som han kjøpte eneboligen for..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt