NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:56

NRK - 17 mai 21 kl. 03:12

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken. – Han er satt i arresten i Drammen og avhøres ut på dagen mandag 17. mai, melder politiet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hokksund, Vestfossen, Drammen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, pågrepeti , Hokksund
NRK - 13 juni 21 kl. 12:27

Redningsaksjon i Hokksund

Nødetatene har iverksatt en redningsaksjon etter funn av en tursekk og en hund i Kobberdokkfjellet i Hokksund..

NRK - 16 mai 21 kl. 15:13

Jakter flere menn etter ran

Politiet jakter nå flere menn etter at en mann ble utsatt for vold og ranet i sitt eget hjem i Hokksund lørdag kveld. Foreløpig er ingen pågrepet i saken, men politiet ser alvorlig på saken og har flere spor å gå etter, skriver Drammens Tidende..

NRK - 27 mai 21 kl. 11:01

Ny mann pågrepet etter drap

En tredje mann er pågrepet for medvirkning til drap på Bård Lanes i Tønsberg. Mannen ble pågrepet onsdag uten dramatikk og fremstilles for varetektsfengsling i fire uker i morgen. Han ble først pågrepet av politiet etter brannen i en bil på Sem, som knyttes til drapssaken, og deretter løslatt.

NRK - 20 feb. 21 kl. 18:53

To menn pågrepet i Telemark

En mann i 40-åra er pågrepet i Larvik, etter en voldshendelse natt til lørdag. Fornærmede er en mann i 30-åra. Samtidig er en mann i 30-åra pågrepet etten en voldshendelse i Skien sentrum lørdag ettermiddag..

NRK - 14 juni 21 kl. 02:04

Mann pågrepet etter brann

Brannen i en enebolig i Søgne i Agder er slukket. Ingen personer skal ha kommet til skade, men politiet har pågrepet en mann som er siktet for brannstiftelse. – En mann i 50-årene med tilknytning til boligen er pågrepet i området og siktet for brannstiftelse.

VG - 27 feb. 21 kl. 08:01

Mann døde etter påkjørsel i Alver - mann pågrepet

Natt til mandag ble en mann funnet død i veikanten i Alver kommune. Et tyngre kjøretøy knyttes til påkjørselen og en mann er pågrepet..

NRK - 22 mars 21 kl. 17:54

Sparkesyklist fraktet til sykehuset

En tenåring ble sendt til sykehus etter en sparkesykkel-ulykke i Hokksund. – Det er foreløpig ukjent skadeomfang. Tenåringen ble kjørt til sykehuset av ambulansen på stedet, sier operasjonsleder Anne Meyer i Sørøst politidistrikt Drammens Tidende..

NRK - 15 mai 21 kl. 22:12

Maskerte menn tok seg inn i bolig

Flere maskerte menn skal ha tatt seg inn i en bolig i Hokksund, skriver politiet på Twitter. Personen som meldte inn hendelsen skal være noe skadet av kniv, men politiet skriver videre at skadeomfanget er ukjent. Personen får behandling av ambulansepersonell.

VG - I førrgår: 20:21

Elvin (4) ser frisk ut – men han er det ikke

HOKKSUND (VG) Elvin er fire år og ler og leker som andre barn, men han har en sykdom som kommer krypende. Foreldrene står i dag frem med sin sønn for å vise konsekvensene av at en pille ikke gis til norske pasienter..

VG - 28 april 21 kl. 08:50

Kvinne skutt og drept på Frogner – mann pågrepet

En mann er pågrepet etter en kvinne ble skutt og drept på åpen gate på Frogner i Oslo onsdag morgen. Han ble pågrepet på E18 på vei ut av byen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 15 minutter siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 45 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 45 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 1 time siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 2 timer siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 2 timer siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt