NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:22

NRK - 03 apr 24 kl. 04:01

Mann pågrepet etter angrep på annen person i Oslo

Politiet har pågrepet en mann som gikk til angrep på en person og et kjøretøy i Skippergata i Oslo sentrum. Det ble tatt beslag i en batong og det mistenkes at mannen er ruspåvirket, melder politiet på X..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skippergata, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, pågrepet, etter, angrep, annenperson i , Oslo
NRK - 29 dec 23 kl. 12:21

29 personer pågrepet for å ha planlagt angrep i Tyrkia

29 personer ble fredag pågrepet i Tyrkia, mistenkt for å ha planlagt angrep på flere synagoger og kirker. De pågrepne er mistenkt for å ha bånd til ekstremistgruppa IS, sier Tyrkias innenriksminister Ali Yerlikaya. Yerlikaya sier at de ble pågrepet da politi og etterretning stormet adresser i ni ulike provinser, deriblant Istanbul og hovedstaden Ankara, tidlig fredag morgen.

NRK - 18 jan 24 kl. 19:21

USA har gått til nye angrep mot houthiene i Jemen

Angrepene mot houthiene har ikke gjort slutt på skipsangrepene i Rødehavet, erkjenner president Joe Biden. Han varsler likevel at USAs angrep vil fortsette. Det hvite hus opplyste torsdag at amerikanske styrker torsdag morgen gikk til nye angrep mot den jemenittiske gruppen.

NRK - 18 jan 24 kl. 03:49

USA har gjennomført nye angrep mot Houthi-mål i Jemen

USA gjennomførte onsdag en ny runde med angrep mot Houthi-mål i Jemen. Det er det fjerde angrepet mot houthi-mål på en knapp uke. CBS News får opplyst at angrepene var rettet mot anlegg der det pågikk forberedelser for nye angrep.

Klartale - 29 dec 23 kl. 09:01

Angrep mot flere byer i Ukraina

Flyalarmen har ult i hele Ukraina. Russland angrep stort natt til fredag. Og på morgenen.

NRK - 04 feb 24 kl. 15:10

USA vil ikke utelukke ikke angrep i Iran

Fredagens hevnangrep mot pro-iranske grupper i Syria og Irak var bare første steg, opplyser sikkerhetspolitiske talspersoner for Det hvite hus. Det melder flere amerikanske medier. Flere angrep vil følge, sier nasjonal sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan for Det hvite hus til NBC.

NRK - 04 feb 24 kl. 15:10

USA vil ikke utelukke angrep i Iran

Fredagens hevnangrep mot pro-iranske grupper i Syria og Irak var bare første steg, opplyser sikkerhetspolitiske talspersoner for Det hvite hus. Det melder flere amerikanske medier. Flere angrep vil følge, sier nasjonal sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan for Det hvite hus til NBC.

NRK - 09 feb 24 kl. 10:59

Russland og Ukraina beskylder hverandre for droneangrep

Russland og Ukraina avfyrte i alt 35 droner mot hverandre natt til fredag, uttaler de to landenes militære myndigheter. I alt 19 ukrainske droner ble skutt ned over fire forskjellige regioner i Russland og Svartehavet i løpet av natten, ifølge det russiske forsvarsdepartementet. Samtidig sier Ukraina at de skjøt ned 10 av 16 russiske droner.

NRK - 27 mar 24 kl. 08:53

Fire såret i russisk angrep i Kharkiv

Fire mennesker meldes såret i russiske angrep mot Kharkiv-regionen øst i Ukraina. Russland melder samtidig å ha skutt ned ukrainske raketter. Kharkiv grenser til Russland, og regionen har blitt rammet av jevnlige angrep siden storskalainvasjonen i februar 2022.

NRK - 14 dec 23 kl. 23:15

Mann pågrepet etter skyting mot politistasjon

En mann i 30-årene er pågrepet etter skytingen mot Åsane politistasjon i Bergen i forrige uke. – Mannen ble pågrepet i Eidsvåg i ettermiddag. Det var en planlagt aksjon og pågripelsen foregikk uten dramatikk.

NRK - 09 mar 24 kl. 11:05

Mann pågrepet etter voldshendelse i Alta

En mann er pågrepet etter en voldshendelse i Alta i natt. En mann i 30-årene ble skadd etter hendelsen og blir ivaretatt av helsepersonell. En annen mann på samme alder er pågrepet av politiet etter hendelsen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Etihad stanser flyginger

Flyselskapet Etihad stanser flyginger til Tel Aviv i Israel og Amman i Jordan på søndag..

NRK - 1 time siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 1 time siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 2 timer siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 2 timer siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com