NRK > Nyheter

Wednesday, 07 December, 16:54

NRK - 01 okt 22 kl. 19:04

Mann omkom på fjelltur i Troms

En mann i 30-årene omkom i ettermiddag under en fallulykke på tur til fjelltoppen Hamperokken på Breivikeidet i Tromsø. Politiet ble varslet like etter klokken 15 av øvrig turfølge og redningshelikopter ble umiddelbart sendt til stedet. Pårørende er varslet, skriver politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hamperokken, Breivikeidet, Tromsø, Twitter, Troms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, omkom, fjellturi , Troms
Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

NRK - 23 maj 22 kl. 15:27

Betydelig snøskredfare i Troms

Det er betydelig snøskredfare, faregrad 3, flere steder i Troms mandag. Farevarselet gjelder både Nord-Troms, Lyngen, Tromsø, Sør-Troms og Indre Troms, ifølge varsom.no.

NRK - 03 jun 22 kl. 13:42

Avviklet gård i Sør-Troms

En gård i Sør-Troms er avviklet, og 30 dyr avlivet etter en aksjon mellom Mattilsynet og politiet i forrige uke. Gården har fått flere bekymringsmeldinger fra publikum. Til avisen Nationen sier Mattilsynet at bonden har fått flere pålegg som ikke har blitt fulgt opp.

NRK - 03 jun 22 kl. 14:02

30 dyr avlivet etter aksjon på gård i Sør-Troms

En gård i Sør-Troms er avviklet, og 30 dyr ble avlivet etter en aksjon av Mattilsynet og politiet i forrige uke. Gården har fått flere bekymringsmeldinger fra publikum. Til avisen Nationen sier Mattilsynet at bonden har fått flere pålegg som ikke har blitt fulgt opp.

Klartale - 16 jun 22 kl. 12:21

Ungdommer siktet etter stort beslag av hasj

Troms polititidistrikt har beslagtlagt mye narkotika. De fant blant annet 47 kilo hasj. Fire personer er siktet i saken.

Klartale - 03 okt 22 kl. 08:57

Turist fikk bot for ulovlig bruk av drone i Troms

En statsborger for et annet land fløy en drone ved Prestvannet i Troms. Det er like ved Tromsø lufthavn. Personen ble anmeldt og fikk en bot på 10.

NRK - 05 okt 22 kl. 15:05

Statsbudsjettet: Gratis barnehage i nord

Regjeringa foreslår å gjere barnehage heilt gratis for alle som bur i Finnmark og Nord-Troms. Det kjem fram i forslaget til statsbudsjett som blir lagt fram i morgon. Det får NRK stadfesta av fleire kjelder.

Klartale - 02 dec 22 kl. 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

NRK - 28 maj 22 kl. 05:11

Mann arrestert for en rekke forhold i Troms

Politiet tok i bruk helikopter etter melding om flere straffbare forhold ved Karlsøy i Troms rundt midnatt natt til lørdag. Det skal dreie seg om trusler, vold, kjøring uten gyldig førerkort, tyveri av motorvogn, ruspåvirket kjøring og besittelse av narkotika. En mann er pågrepet, melder Troms politidistrikt på Twitter..

NRK - 25 sep 22 kl. 21:38

Mann omkom i trafikkulykke på E75

En mann omkom søndag i en trafikkulykke på E75 mellom Vadsø og Kiby i Finnmark. Ulykken skjedde natt til søndag, skriver iFinnmark. Til nettstedet forteller politiet at bilen havnet utfor veien på E75 mellom Vadsø og Kiby.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

TV 2: Salmonella trolig fra importert produkt

Mattilsynet mener de har kommet nærmere kilden for det pågående salmonella-utbruddet i Norge. – Vi tror smittekilden er et utenlandsk næringsmiddel som er vanlig, har ganske kort holdbarhet og distribueres over hele landet, sier Catherine Signe Svindland, seniorrådgiver i seksjon biologisk mattrygghet til TV 2. 58 personer er så langt smittet i utbruddet..

NRK - 10 minutter siden

Har sendt varsel mot psykiater

Forfatter Hilde Rød-Larsen overleverte onsdag et varsel til Statsforvalteren mot psykiateren som hun har anklaget for grenseoverskridende opptreden, melder TV 2..

NRK - 30 minutter siden

Tysk sikkerhetstjeneste: Høyreekstrem bevegelse vokser

Av de mistenkte i den tyske politiaksjonen mot et nettverk av høyreekstreme, skal flere være tilknyttet den såkalte Reichsbürger-bevegelsen. Bevegelsen aksepterer ikke den tyske føderasjonen og er tilknyttet flere nynazistiske grupperinger. Lederen for den tyske sikkerhetstjenesten sier onsdag ifølge Reuters at bevegelsen har vokst betydelig det siste året.

NRK - 45 minutter siden

McKinsey opphever taushetsplikt for Telenor

Dagbladet meldte tidligere i ettermiddag at McKinsey har opphevet taushetsplikten for statssekretær Kristoffer Thoners kundelister. Dette er ikke riktig. I en oppdatert melding skriver avisen at dette kun omfatter kunden Telenor, slik TV 2 meldte tidligere i dag.

NRK - 30 minutter siden

Vaksinekoordinator ble hedret av Støre

Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström sørget for at Norge ble inkludert i EUs innkjøpsordning av koronavaksine. Onsdag ble han hedret for innsatsen. – Richard Bergström og Sverige fortjener en stor takk fra Norge for at vi fikk tilgang til vaksiner mot covid-19 og dermed en vei ut av pandemien.

NRK - 45 minutter siden

McKinsey opphever taushetsplikten

McKinsey har opphevet taushetsplikten for statssekretær Kristoffer Thoners kundelister, melder Dagbladet..

NRK - 45 minutter siden

Fylkesnes klager på skattekrav

Tidligere denne uken var det klart at SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes fikk skattesmell på 477.000 kroner, i forbindelse med pendlerboligsaken. Han leide ut boliger samtidig som han fikk gratis pendlerbolig i Oslo, på skattebetalernes regning.

NRK - 1 time siden

Selvmordsangrep mot politistasjon i Indonesia

En politimann er drept og ti andre personer er såret i et selvmordsangrep mot en politistasjon i den indonesiske byen Bandung, opplyser politiet. Den antatte gjerningsmannen antas å ha tilhørt den ytterliggående islamistgruppa Jamaah Ansharut Daulah (JAD). Han har tidligere sittet fire år i fengsel for innblanding i et bombeangrep i 2017, men ble løslatt i september 2021.

NRK - 1 time siden

Putin: «Spesialoperasjonen» kan bli langvarig

Russlands president Vladimir Putin sier den såkalte «spesialoperasjonen» i Ukraina kan bli langvarig. Ifølge Putin er 150.000 mobiliserte russere utplassert i Ukraina.

NRK - 1 time siden

Avviste anke fra russisk journalist

En russisk domstol har avvist anken fra journalisten Ivan Safronov som tidligere i år ble dømt til 22 års straffeleir for landsforræderi. Han er en av Russlands mest respekterte journalister med forsvaret som spesialfelt. 32-åringen avslo et tilbud om kun å måtte sone tolv år i fengsel i bytte mot å erkjenne straffskyld.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com