NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 19:52

NRK - 17 mai 21 kl. 02:19

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..
Les mer på NRK


Les mer om:
, Sør-Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, omkomi , trafikkulykkei Hå
NRK - 31 mai 21 kl. 21:46

Mann omkom i trafikkulykke

En mann i 30-årene døde i en trafikkulykke i Sande nord for Holmestrand mandag. De pårørende er varslet. Mannen var bosatt i Sandefjord, opplyser Sørøst politidistrikt..

NRK - 12 mai 21 kl. 16:27

4 biler i trafikkulykke

4 biler skal være involvert i en trafikkulykke ved E6 på Abildsø. Det fører til store trafikale problemer. Det har også vært en trafikkulykke på Hoffsveien.

VG - 09 mars 21 kl. 23:29

To omkom i trafikkulykke i Alta – kommunen har satt krisestab

Fem personer var tirsdag involvert i en alvorlig trafikkulykke i Alta i Finnmark. To av dem mistet livet..

NRK - 27 april 21 kl. 22:38

Én person omkom i trafikkulykke

En person er bekreftet omkommet etter en alvorlig trafikkulykke i Kongsvinger tirsdag kveld. Én person er fløyet til Ullevål sykehus. Nødetatene fikk i 19-tiden melding om en bil med fire personer som hadde gått rundt og lå på siden på fylkesvei 198..

NRK - 23 mai 21 kl. 21:09

16-åring omkom i trafikkulykke

En 16 år gammel ungdom er bekreftet død etter en trafikkulykke i Melhus natt til i dag. Ulykken skjedde da en bil med tre personer under 18 år kjørte utfor veien. De to andre passasjerene er lettere skadet.

NRK - 08 juni 21 kl. 15:56

Person død etter trafikkulykke

Én person omkom i en trafikkulykke i Remmedalsvegen på Nordfjordeid tirsdag. En betongbil var involvert i ulykken, opplyser politiet. Det ble iverksatt livreddende tiltak på stedet, og personen ble fraktet med luftambulanse til Haukeland Universitetssykehus og senere erklært død.

NRK - 02 april 21 kl. 09:56

Omkom etter brann nær flyktningleir

Minst tre personer omkom da 20 boder brant ned på et marked nær flyktningleiren i Cox's Bazar i Bangladesh, melder AP. Brannen skjer få dager etter storbrannen i Cox's Bazar-leiren, som førte til at minst 15 rohingyaer omkom og flere tusen ble hjemløse..

NRK - 15 april 21 kl. 06:42

Omkom i frontkollisjon

Ein person omkom i ein frontkollisjon mellom eit vogntog og ein personbil på Kvikne i Innlandet i natt. Det stadfestar politiet. Personen som omkom var åleine i bilen, som skal ha kome over i motgåande felt..

NRK - 28 mars 21 kl. 18:33

Mann omkom etter alpinulykke

En mann i slutten av 40-årene omkom etter at han krasjet inn i et tre mellom alpinløypene i Vangslia i Oppdal søndag ettermiddag. Politiet meldte først at det var snakk om en alvorlig ulykke i skiheisen, men rettet senere opplysningen..

NRK - 14 mai 21 kl. 23:10

Mann omkom i utforkjøring

En mann omkom i en utforkjøring i Osdalen i Åmot kommune i Innlandet fredag kveld. Politiet melder at pårørende er varslet. Det foregår undersøkelser på åstedet og vitner til ulykken avhøres, melder politiet i Innlandet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 15 minutter siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 30 minutter siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 1 time siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.

NRK - 1 time siden

Tre bjørnar kan fellast i Troms

Fleire bjørnar hatt tatt livet at sauer i Troms. Mest sannsynleg er det fire bjørnar som har forsynt seg av saueflokkar i kommunane Bardu, Salangen og Lavangen den siste tida. No blir det gjeve skadefellingstillatelse på tre av bjørnane..

NRK - 1 time siden

Eriksens kjærast snakkar ut

Christian Eriksens kjærast, Sabrina har for første gong uttalt seg etter Eriksens hjartestans. – Chris har det bra. No er vi her, og no har vi bruk for litt ro og kvile, seier ho i ein utsegn gjeve av B.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt