NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:11

NRK - 16 maj 22 kl. 16:02

Mann og kvinne fra Tyskland mistet livet på Voss

Det var en mann og en kvinne i 50-årene fra Tyskland som mistet livet i trafikkulykken på Voss søndag. Det bekrefter politijurist Olav Otterdal i Vest politidistrikt overfor Bergensavisen. – Bilen var på vei mot Bergen, legger han til. To personer omkom og fire ble skadd da tre biler kolliderte på E16 ved Seimsvatnet på Voss søndag formiddag. Politiet skrev i en pressemelding søndag ettermiddag at det sannsynlige hendelsesforløpet var at én av bilene hadde kommet kjørende i retning mot Bergen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, Voss, Olav Otterdal, Vest, Bergensavisen, Bergen, E16, Seimsvatnet, Otterdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannog , kvinnefra , Tyskland, mistet, livet, Voss
NRK - 31 mar 22 kl. 08:09

Klitsjko: Ukrainsk delegasjon har reist til Tyskland

Kyivs ordførar Vitalij Klitsjko melder på Twitter-kontoen sin at Vladimir Klitsjko har reist til Tyskland. NRK skreiv at det først var den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj som skulle ha reist til Tyskland. Det stemmer ikkje.

NRK - 16 apr 22 kl. 09:06

Energipolitisk mur deler Tyskland i Øst og Vest

Tyskland er delt på midten i spørsmålet om hvorvidt landet skal kutte ut all energiimport fra Russland. I Vest-Tyskland mener 64 prosent at det er på tide å klare seg uten russisk energi. I Øst-Tyskland er det bare 42 prosent som mener det samme, viser en undersøkelse fra Civey.

NRK - 24 mar 22 kl. 12:36

Tyskland kutter kollektivprisene

Kollektivprisene i Tyskland blir midlertidig kuttet for å oppmuntre folk til å la bilen stå. Årsaken er skyhøye bensinpriser. Tiltaket blir også gjort for å minske avhengigheten av energiimport fra Russland.

NRK - 03 apr 22 kl. 14:54

Polen med anklager mot Tyskland og Frankrike

Polens visestatsminister mener Frankrike og Tyskland står Russland for nære og kritiserer den tyske regjeringens oppførsel før invasjonen av Ukraina. – Tyskland har, i likhet med Frankrike, en sterk velvilje i Russlands favør, sier Jaroslaw Kaczynski i et intervju med den tyske avisen Die Welt. Han retter sterkeste kritikk mot Tyskland.

Klartale - 13 jun 22 kl. 11:15

Durek Verrett sier at folk ikke vil se en svart mann som en del av kongefamilien

Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett forlovet seg sist uke. Verrett er også kjent som Sjaman Durek. Etter at de sa at de var forlovet fikk de mye hat.

NRK - 02 mar 22 kl. 17:21

Kreml seier forholdet til Tyskland er øydelagt for godt

Tyskland si avgjerd om å utsetta opninga av gassrøyrleidningen Nord Stream 2 på ubestemt tid har øydelagt forholdet mellom Moskva og Berlin, ifølge Kreml. Det skriv NTB. Ei talskvinne for russisk UD seier at avgjerda om å stansa prosjektet vil skada forholdet mellom Russland og Tyskland for godt.

NRK - 25 mar 22 kl. 10:04

Tyskland kutter energi fra Russland

Tyskland gjør drastiske kutt i sine energikjøp fra Russland som følge av invasjonen i Ukraina. All import av russisk kull blir stanset innen høsten, mens oljeimporten halveres innen juni. Torsdag ble det også kjent at regjeringen i Tyskland vurderer å holde kullkraftverk i drift lenger for å sikre energiproduksjonen i landet.

VG - 07 jun 22 kl. 22:44

Kane sikret England-poeng i Tyskland med landslagsmål nummer 50

(Tyskland – England 1–1) Videodømmingen fratok først Tyskland scoring, så ble samme verktøy brukt for å skaffe straffe til England. Dermed kunne Harry Kane (28) score for tredje gang på tre landskamper mot Tyskland..

VG - 07 jun 22 kl. 22:44

Kane sikret England-poeng i Tyskland med landslagsmål nummer 50: – Han er spesiell

(Tyskland – England 1–1) Videodømmingen fratok først Tyskland scoring, så ble samme verktøy brukt for å skaffe straffe til England. Dermed kunne Harry Kane (28) score for tredje gang på tre landskamper mot Tyskland..

NRK - 17 jun 22 kl. 19:49

Scholz lover at tyske våpen vil nå Donbas i tide

Tysklands statsminister Olaf Scholz sier at de tyske våpnene som Ukraina har bedt om, vil komme i tide slik at de kan brukes i kampene om Donbas-regionen i øst. Tyskland har måttet tåle kritikk fra ukrainske ledere for ikke å levere våpen fort nok, samt for innholdet i våpenleveransene. Gjentatte ganger har Ukraina bedt om stridsvogner og jagerfly, men uten at Tyskland har villet sende så tunge våpen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 15 minutter siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 15 minutter siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 30 minutter siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 2 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.

NRK - 2 timer siden

700 vil ta lederutdanning i Forsvaret

700 kandidater konkurrerer om å få skoleplass i Forsvaret. Østlandet og Vestlandet er høyt representert blant søkerne. – For oss er det viktig at alle landsdeler representeres, både her på FOS og i Forsvaret generelt.

NRK - 3 timer siden

EU-enighet om klimanøytrale biler fra 2035

Nye biler som selges i EU, må være klimanøytrale fra 2035. Det er unionens klimaministre enige om. Klimaministrene ble på et møte i Luxembourg natt til onsdag enige om å stanse salg av nye biler med forbrenningsmotor i 2035 og om å styrke det eksisterende kvotehandelssystemet som gjelder for industri og energi.

NRK - 3 timer siden

Høy bot for fyllekjøring med sparkesykkel

En mann i 20-årene er dømt til betinget fengsel og ilagt en bot på 59.000 kroner etter å ha fyllekjørt i Trondheim på en elsparkesykkel. Den unge mannen var ikke klar over at det han gjorde var ulovlig, men har lagt alle kortene på bordet, skriver Adresseavisen.

NRK - 3 timer siden

Oppbygging av kornlager kan ta sju år

Det kan ta sju år å få på plass et beredskapslager med 165.000 tonn matkorn, nok for et halvt års forbruk, viser en rapport. Landbruksdirektoratet har anbefalt at det bygges opp et slikt beredskapslager, skriver Nationen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com