NRK > Nyheter

Tuesday, 20 February, 23:55

NRK - 22 jan 23 kl. 16:32

Mann mistet testikkel under pensjonsprotest

En 26 år gammel fransk-spansk ingeniør ble under torsdagens pensjonsprotester i Paris slått så hardt av en politimann at han har måttet amputere en testikkel. Det hevder mannens advokat Lucie Simon overfor nyhetsbyrået AFP. Bilder delt på sosiale medier fra demonstrasjonene viser en politimann som gjentatte ganger slår en mann som ligger nede mellom beina. Mannen som blir slått holder et kamera. Ifølge den testikkelamputerte 26-åringens advokat skal han ikke ha deltatt i protestene men kun vært til stede for å ta bilder.
Les mer på NRK


Les mer om:
Paris, Lucie Simon, AFP, Simon, Frankrike

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, mistet, testikkelunder , pensjonsprotest
NRK - 14 jun 23 kl. 11:07

Tiltalt for en rekke voldshendelser: Mann måtte operere bort testikkel

En mann i begynnelsen av 30-årene er tiltalt for en rekke lovbrudd, deriblant åtte voldstilfeller, hvorav ett av de er grovt. Alle hendelsene skal ha skjedd i Bergen i fjor høst. Ifølge tiltalen skal den tiltalte ha slått en annen mann i skrittet med en paraply.

E24 - 06 mar 23 kl. 21:16

Franske fagforeninger truer med å stenge ned samfunnet i pensjonsprotest

Fagforeninger truer med full stans i den franske økonomien denne uken når de fornyer protestene mot regjeringens varslede pensjonsreform..

Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

Dagbladet - 24 nov 22 kl. 09:43

Her får Endre (25) cellegift

- Dagen etter at jeg fikk vite at jeg hadde kreft og at jeg måtte fjerne en testikkel, delte Aksel Lund Svindal at han hadde vært gjennom det samme..

Dagbladet - 06 feb 24 kl. 21:42

Hasteoperert for vridd testikkel

Grytidlig fredag morgen våknet Sentrum-politiker Simen Bondevik (23) av intense smerter. En av testiklene hans hadde vridd seg i søvne..

Klartale - 02 mar 23 kl. 08:54

Svalbard-protest mot Støre - utlendinger får ikke stemme

Dansk, svensk, amerikaner eller thailender. Folk fra mange land bor på Svalbard. Men utlendinger på Svalbard mistet, stemmeretten sin i 2021.

NRK - 24 maj 23 kl. 14:24

24 MAI 2023 ONS 14.19 Wagner-sjefen hevder gruppa har mistet 20.000 soldater i Bakhmut

Lederen for leiesoldatkompaniet Wagner hevder at gruppa har mistet mer enn 20.000 soldater i den langvarige og blodige kampen om Bakhmut øst i Ukraina. Tapstallet, som ikke er verifisert av uavhengige kilder, er langt høyere enn anslagene fra offisielt hold i Russland om drøyt 6000 falne soldater på russisk side.

NRK - 08 feb 23 kl. 08:14

21 prester fratatt kappe og krage siden 2000

21 prester har siden år 2000 mistet retten til å være prest i Den norske kirke (DNK). Det viser tall Vårt Land har hentet inn fra bispedømmene. Åtte har meldt seg ut av DNK og derfor mistet sin rett til å være prest.

NRK - 23 jul 23 kl. 15:40

Setter opp kundeservicepunkt på flyplassen på Rhodos

Mange nordmenn er evakuerte fra hotellene sine på Rhodos som følge av skogbrannene på øya. Flere NRK har pratet med har mistet bagasjen og andre eiendeler i kaoset. Kommunikasjonssjef Anne Mørk-Løwengreen i TUI forteller at utenriksdepartementet i Hellas nå skal etablere et kundeservicepunkt på Rhodos internasjonale lufthavn for de som har mistet reisedokumentene sine.

NRK - 21 okt 22 kl. 08:58

Sjødin: Kan kreve mer enn 30 millioner i erstatning

Fredag kommer Riksadvokatens Baneheia-avgjørelse. Viggo Kristiansens forsvarer, Arvid Sjødin, har varslet en voldsom erstatningssak om klienten frikjennes. I fjor sa han at det ikke vil være unaturlig med et beløp mellom 20 og 30 millioner kroner i erstatning og oppreisning.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Amnesty hardt ut mot USAs veto

USA viste med sitt veto i FNs sikkerhetsråd fullstendig mangel på globalt lederskap, sier Amnesty Internationals generalsekretær Agnès Callamard. Callamard er sterkt kritisk til at USA tirsdag la ned veto mot en FN-resolusjon som krevde umiddelbar våpenhvile i Gaza. – Nok en gang, når USA kunne ha gjort det riktige: beskyttet palestinerne mot overhengende fare for folkemord, respektert internasjonal lov og forhindre massedrap og lidelser – så valgte de å gjøre det motsatte, skriver Callamard på X.

NRK - 1 time siden

USA advarer på nytt om bakkeinvasjon i Rafah

En israelsk bakkeinvasjon i Rafah vil bli en katastrofe, sier en talsmann for president Joe Bidens nasjonale sikkerhetsråd. USA har tidligere advart Israel mot å sende bakkestyrker inn i Rafah, der over 1,1 millioner internt fordrevne palestinere på oppfordring fra Israel har søkt tilflukt. Dersom Israel ikke tar hensyn til de palestinske flyktningenes sikkerhet vil «en operasjon i Rafah bli en katastrofe», sier John Kirby.

NRK - 1 time siden

Ny avsporing på Ofotbanen

Det melder avisa Fremover. Avisa får bekreftet fra Bane Nors pressevakt at det har vært en avsporing. – Det kan vi bekrefte.

NRK - 2 timer siden

Ferge på Hvaler sto fast - har fått hjelp av redningsskøyta

Hvaler-ferga «Ternen» satt fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Fergen ble ifølge avisen liggende stille i én time. Det er tåke og dårlig sikt i området.

NRK - 1 time siden

USA: Kongo og Rwanda står på randen av krig

USA advarer Kongo og Rwanda, sier at de to nabolandene står på randen av krig og ber dem om å ta et steg tilbake. FN-eksperter og vestlige land anklager Rwanda for å støtte den tutsiledede M23-militsen i Øst-Kongo, og for å ha sendt soldater over grensa, noe ledelsen i Kigali benekter. USA ba i helgen Rwanda om umiddelbart å trekke sine styrker ut av Kongo, samt militært utstyr som truer sivilbefolkningen, FNs fredsbevarende styrke og hjelpearbeidere i området.

NRK - 1 time siden

Aftenposten: Stortingsvara fra Senterpartiet har meldt seg inn i Høyre og Europabevegelsen

Vararepresentant på Stortinget, Haakon Skramstad, har meldt seg ut av Senterpartiet og inn i Høyre, melder Aftenposten. Han har også meldt seg inn i Europabevegelsen. – Senterpartiet fører ikke lenger tydelig, god gammeldags senterparti-politikk, sier han til avisen.

NRK - 2 timer siden

Advokat tiltala for mishandling av familien

Ein bergensk mann i 50-åra er tiltala for mishandling, psykisk og fysisk vald og truslar av kona og deira barn. Det skal ha føregått i ein periode på 19 år. Vest politidistrikt skriv i tiltalen at «familiens omsorgsbase var prega av utryggleik og frykt for nye krenkingar».

NRK - 2 timer siden

Chile gjenåpner etterforskningen av Pablo Nerudas død

Chile skal nok en gang forsøke å løse mysteriet rundt nasjonaldikteren Pablo Nerudas død, har en domstol i landet besluttet. Det skriver NTB. Neruda, som fikk nobelprisen i litteratur i 1971, døde tolv dager etter militærkuppet der landets folkevalgte president Salvador Allende ble styrtet og en militærjunta under ledelse av general Augusto Pinochet overtok makten.

NRK - 2 timer siden

Ferge på Hvaler har gått på grunn

Hvaler-ferga «Ternen» har satt seg fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Ifølge avisen har ferga ligget stille i én time. Det skal være tåket og dårlig sikt i området.

NRK - 3 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var tennisballer

Det ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com