NRK > Nyheter

Thursday, 06 October, 12:40

NRK - 13 aug 22 kl. 07:28

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannmed , stort, såri , halsen
NRK - 02 jul 22 kl. 18:13

Alvorleg valdshending i Oslo

Politiet i Oslo rykte ut til ein privat bustad på Nordstrand i Oslo i samband med ei alvorleg valdshending på staden. Politiet informerer om at ein mann er skada og har rift i halsen, skadar i andletet og hevelsar. Han fraktast til Ullevål sjukehus.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

Klartale - 10 aug 22 kl. 06:00

Slik er det å være smittet med apekopper

– Jeg merket de første symptomene 11. juli, sier Silver Steele til Klar Tale. Han er en av de over 18.

NRK - 20 apr 22 kl. 09:23

Fleire hundre barn og unge kontakta Røde Kors i påska

Over 6000 barn og unge kontakta samtaletilbodet Kors på halsen om sjølvmordstankar, psykisk helse og relasjonar i løpet av påsken. – Våre frivillige fortel om nokon tyngre samtaler i påskeveka enn elles. Dei største enkelttermane var sjølvmord, spørsmål om kjærastar, seksuell legning og relasjonar til søsken, seier leiar Nelli Kongshaug i Kors på halsen.

Aftenposten - 08 maj 22 kl. 20:36

Jeg har mistet energien og fått jobben helt opp i halsen. Er det på tide å si opp?

Jeg har mistet energien og fått jobben helt opp i halsen. Er det på tide å si opp lederjobben, selv om jeg ikke har noen….

NRK - 14 aug 22 kl. 01:15

Rushdie ble stukket tolv ganger

Forfatteren Salman Rushdie (75) ble stukket rundt tolv ganger, blant annet i ansiktet, opplyser amerikansk påtalemyndighet. Et av stikkene i ansiktet forårsaket skade på det ene øyet hans, melder Sky News , som siterer statsadvokatkontoret i Chautauqua i delstaten New York. Fra før er det kjent at forfatteren ble stukket i halsen og buken.

NRK - 02 jul 22 kl. 18:13

TV 2: Alvorleg valdshending i Oslo

TV 2 melder at politiet i Oslo klokka 17.27 rykte ut til ein privat bustad på Nordstrand i Oslo. Ein mann er frakta til sjukehus.

NRK - 05 jul 22 kl. 18:44

Mann dømt for drapsforsøk på sin egen mor

En mann i 50-årene er i Hordaland tingrett dømt til fire års fengsel for å ha forsøkt å drepe moren sin i Fana i Bergen i august i fjor. Politiet rykket ut etter at kvinnen hadde løpt over til noen naboer og fortalt at sønnen hennes hadde forsøkt å drepe henne. Kvinnen hadde kutt på halsen, og mannen ble pågrepet og siktet for drapsforsøk samme kveld.

NRK - 18 apr 22 kl. 06:56

Ukraina-krigen har fått konsekvenser for bilparken på Cuba

De globale handelsrestriksjonene mot Russland har påført cubanere et stort problem: de får ikke reservedeler til bilparken – som fra før var helt på felgen. Cubas sosialistiske regjeringen har siden 1960-tallet levd med en inngripende embargo fra nærliggende USA. USAs handelsforbud hindrer amerikanske virksomheter fra å drive handel med cubanske interesser.

NRK - 21 maj 22 kl. 12:55

Stort lasteskip i brann i Atlanterhavet

Hovedredningssentralen (HRS) fikk klokken 12.02 melding om et stort lasteskip i brann i Atlanterhavet. Skipet er registrert i Hongkong.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Russland: Vi vil aldri tillate atomkrig

Russlands utenriksdepartement sier at de forplikter seg til prinsippet om å aldri tillate en atomkrig, skriver Reuters..

NRK - 2 minutter siden

Analyse: Tusen ganger høyere metannivå i Østersjøen enn normalt etter gasslekkasjene

Det er tusen ganger høyere metannivå enn normalt i området rundt gasslekkasjene fra Nord Stream 1 og 2 i Østersjøen, ifølge svenske forskere. Det viser resultaterer fra forskningsfartøyet Skagerack, som har gjennomført analysen noen nautiske mil fra lekkasjene, skriver Sveriges Radio. Ifølge vitenskapelig leder om bord, Katarina Abrahamsson, kan de høye metankonsentrasjonene påvirke havets plankton, men det er behov for flere analyser for å bekrefte dette.

NRK - 30 minutter siden

ABE-reformen borte

Avbyråkratiserings- og effektiviseringsreforma, som vart innført av tidlegare statsminister Erna Solberg, er ikkje lenger omtalt i budsjettdokumenta. Reforma gjekk ut på å krevje at offentleg sektor skulle vise omstillingsevne og -vilje. I budsjetta frå statsminister Solbergs regjeringar medførte den at offentlege verksemder måtte spare inn mellom 0,5 og 0,8 prosent på driftspostane årleg.

NRK - 15 minutter siden

Elbilforeningen: Tidenes verste elbilbudsjett

Det er ikke bare NAF som reagerer på elbilsatsingen i budsjettet. – Denne regjeringa går på diesel! Med forslag til statsbudsjett blir det dyrere å både kjøpe og bruke elbil.

NRK - 30 minutter siden

Frikortgrensa blir på 3040 kroner neste år

Egenandelstaket for helsetjenester blir på 3040 kroner neste år. Det betyr at man får frikort når man har betalt 3040 kroner i helseutgifter. I år er dette beløpet på 2921 kroner.

NRK - 45 minutter siden

0,75 prosent til bistand

Regjeringa vil bruke 0,75 prosent av brutto nasjonalinntekta (BNI) til bistand. Dermed er dei langt unna Stortinget sitt vedtak om å bruke 1 prosent av BNI på bistand. I budsjettet skriv dei at veksten i anslått brutto nasjonalinntekt er "eksepsjonelt høg".

NRK - 30 minutter siden

Foreslår 43 millioner til Nationaltheatret: – Lettet

Nationaltheatret-bygningen er i svært dårlig stand, og regjeringen tar sikte på at prosjektet skal gjennomføres med effektiv framdrift uten unødig opphold, skriver de i Statsbudsjettet. Direktør Marta Færevaag Hjelle er lettet over at teatret får 25 millioner til drift, samt 15 millioner til videre utgreing av hvordan teatret skal rehabiliteres. – Regjeringen har tatt ned forventingene våre, så man blir lettet for hva som helst.

NRK - 45 minutter siden

EU vedtar ny sanksjonspakke

EUs stats- og regjeringssjefer har formelt vedtatt en ny sanksjonspakke som reaksjon på Russlands annektering av områder i Sør- og Øst-Ukraina. Det bekrefter Det europeiske råd i en pressemelding torsdag. De nye sanksjonene innebærer blant annet pristak på russisk olje, forbud mot sjøtransport av russisk olje til tredjeland, samt forbud mot relaterte tjenester.

NRK - 45 minutter siden

Støre svarer på Erna Solbergs kritikk

Statsminister Jonas Gahr Støre tar regjeringens første statsbudsjett i forsvar. – Det er et stramt budsjett, slår Støre (Ap) fast overfor NTB. – Vi er i en tid der realiteten for mange er at selv om de får det samme neste år som de får nå, så vil de likevel ha mindre å rutte med fordi prisene stiger, sier statsministeren, som torsdag er i Praha for å delta på et felleseuropeisk toppmøte.

NRK - 45 minutter siden

Foreslår 10,6 millioner for å satse på lesing – Forleggerforeningen reagerer

Nordmenn leser færre bøker enn før, og regjeringen foreslår 10,6 millioner kroner til tiltak for å snu trenden. Summen skal ifølge forslaget fordeles på forskjellige organisasjoner som fremmer lesing. Blant annet får Språkrådet en økt bevilgning på 1 millioner kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com