NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:57

NRK - 08 jun 24 kl. 05:16

Mann kritisk skadd etter knivstikking i Oslo

Nødetatene har rykket kl. 04:55 lørdag morgen ut etter melding om at en voksen mann er knivstukket på Grønland i Oslo. Han er kritisk skadd. –Det ble iverksatt et større søk i sentrum etter gjerningspersoner. Fornærmede tilses av helsepersonell på stedet, opplyser operasjonsleder Øyvind Hammervold i Oslo politidistrikt.
Les mer på NRK


Les mer om:
Grønland, Oslo, Hammervold, Karianne Dihle Nyhus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, kritisk, skadd, etter, knivstikkingi , Oslo
NRK - 12 apr 24 kl. 03:36

Fire kritisk skadd etter eksplosjon i rekkehus

Tilstanden er kritisk for fire barn og en kvinne som er innlagt på sykehus etter en eksplosjon i et rekkehus i Helsinge i Danmark. Totalt seks personer ble skadd i eksplosjonen som førte til en brann i rekkehuset torsdag kveld. – Vi har funnet noen flasker tørrsjampo, men om de er årsaken til brannen er for tidlig å si.

NRK - 19 apr 24 kl. 19:41

Mann tente på seg selv i New York – kritisk skadd

En mann i 30-årene tente på seg selv utenfor rettsbygningen hvor hysjpengesaken mot Donald Trump pågår, melder CNN. I en pressekonferanse forteller politiet at han er kritisk skadd. Tre politibetjenter og en rettsbetjent fikk mindre skader i forbindelse med slukkingen.

NRK - 21 apr 24 kl. 22:26

MC-fører kritisk skadd etter kollisjon Sunnfjord

En motorsyklist er kritisk skadd etter å ha kollidert med en hjort i Sunnfjord søndag kveld. – Ambulansepersonellet på stedet beskriver skaden på fører som kritisk, opplyser Vest politidistrikt. Det er redusert fremkommelighet på stedet som følge av ulykken, men veien er åpen, opplyses det videre.

NRK - 11 jun 24 kl. 15:51

Campingvogn-dramaet i Rendalen: Ikke lenger kritisk skadd

Fem personer i 40- og 50-årene ble natt til tirsdag sendt til sykehus med mistenkt kullosforgiftning. Fire av dem ble omtalt som kritisk skadd. Tirsdag ettermiddag er de på bedringens veg, og situasjonen er ikke lengre kritisk for noen av de involverte..

NRK - 28 mar 24 kl. 18:32

En person kritisk skadd etter trafikkulykke i Bamble

En bil med to personer har kjørt av veien på fylkesvei 363, Europaveien i Bamble. Bilen har kjørt av veien, inn i en fjellvegg og ut i en bekk på stedet. Ifølge politiet skal en person være kritisk skadd.

NRK - 05 maj 24 kl. 15:03

Trafikkulykke langs Sandvinvatnet - mann kritisk skadd

Tre personar er sende til sjukehus etter ei trafikkulukke på Rv. 13 Røldalsvegen – Odda ved Sandvinvatnet. Politiet opplysar at ein mann er kritisk skadd i forbindelse med ulykka.

Dagbladet - 29 feb 24 kl. 00:33

Én død - én kritisk skadd

Én person er bekreftet omkommet etter helikopterulykken utenfor Bergen onsdag kveld. Én er kritisk skadd, én alvorlig, mens tre er lettere skadd, opplyser sykehuset..

NRK - 14 mar 24 kl. 08:49

Skal være kritisk skadd

En person som var invovlert i ulykka i Aure kommune skal være kritisk skadd og blir fraktet til sjukehus. Det melder politiet. Den andre personen skal ifølge politiet være lettere skadd.

NRK - 22 maj 24 kl. 14:07

Trafikkulykken i Flå: – Ikke lenger kritisk skadd

Ingen av personene som var involvert i ulykken på riksvei 7 i Flå i går er nå kritisk skadd. Det bekrefter seksjonsleder i politiet i Hallingdal, Bent Øye, overfor NRK. Han forteller at skadene er nedskalert til alvorlige og at ingen skal være livstruende skadd.

NRK - 30 maj 24 kl. 18:25

Skyteepisode i London – ett barn kritisk skadd

En ni år gammel jente er kritisk skadd etter en skyteepisode på en restaurant i London, melder britisk politi. Hun spiste middag i restauranten i bydelen Hackney sammen med sin familie da en mann på motorsykkel åpnet ild, skriver NTB. Tre menn som satt utenfor restauranten ble også skutt og såret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 1 time siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 1 time siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 2 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 2 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 3 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.

NRK - 3 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - 4 timer siden

Secret Service sjef sier ja til å forklare seg

Direktøren for Secret Service går med på å forklare seg for en komité i Representantenes hus om attentatet mot ekspresident Donald Trump i helgen. Kimberly Cheatle har takket ja til å komme til høringen, som skal holdes 22. juli, opplyser komiteen.

NRK - 5 timer siden

Nasa dropper månerobot

Etter forsinkelser og budsjettsprekk kutter Nasa en robot som skulle lete etter vann ved månens sørpol. Den har allerede kostet 450 milliarder dollar å utvikle. – Slike beslutninger er aldri lette å ta.

NRK - 5 timer siden

Korrupsjonsdømt senator sier han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez sier han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon, sier kilder til NBC. Presset mot senatoren fra New Jersey har økt etter at han tirsdag ble funnet skyldig i 16 tiltalepunkter, inkludert bestikkelser. Både senatsleder Chuck Schumer og den andre New Jersey-senatoren Cory Booker har bedt Menendez trekke seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com