NRK > Nyheter

Wednesday, 08 February, 23:40

NRK - 02 nov 22 kl. 02:12

Mann i rullestol ranet i sitt eget hjem på Skjetten

En mann i 40-årene ble tirsdag kveld ranet og utsatt for vold i sitt hjem på Skjetten i Lillestrøm. Politiet fikk melding om ugjerningen klokken 20.08. – Mannen har forklart at to menn kom hjem til ham. De kom med trusler og sparket ham i brystet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Skjetten, Lillestrøm, Svein Walle, NTB, Ahus, Romerikes Blad, Walle

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Manni , rullestol, raneti , sitt, eget, hjem, Skjetten
NRK - 28 dec 22 kl. 21:22

Mann pågrepet etter ran i Trondheim

En mann er pågrepet og siktet etter at en person ble ranet på Heimdal i Trondheim onsdag kveld. Operasjonsleder Wenche Johnsen sier til Adresseavisen at en person ble ranet av tre andre personer. Politiet har pågrepet én av personene de mener står bak ranet.

NRK - 26 sep 22 kl. 18:30

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder til David Toskas barn

TV 2-journalist Tonje Steinsland er fadder for barnet til David Toska, som sto bak Nokas-ranet i Stavanger i 2004 hvor en politimann ble drept. Det melder DN. Steinsland var den første journalisten som fikk Toska til å snakke offentlig om det som er norgeshistoriens største ran.

NRK - 27 nov 22 kl. 19:33

Person i rullestol påkjørt

En person i rullestol er påkjørt på Skjervøy i Troms. Vedkommende klaget over smerter i hoften og er fraktet til legevakt med ambulanse, melder politiet..

NRK - 16 dec 22 kl. 16:54

Person i rullestol hentet ut av tunnel

Lyderhorntunnelen i Bergen ble i ettermiddag stengt etter at en person i rullestol hadde forvillet seg inn. Rullestolbrukeren er på vei ut for egen maskin, men med politieskorte..

NRK - 10 jan 23 kl. 19:46

Skadet etter brann i elektrisk rullestol

En person fikk mindre brannskader da en elektrisk rullestol tok fyr i Skien. Personen er kjørt til sykehus med ambulanse..

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

Aftenposten - 11 dec 22 kl. 10:57

Maskerte menn med pistol ranet bensinstasjon

To menn ranet søndag morgen en bensinstasjon på Fana i Bergen. Den ene av mennene viste frem en pistol under ranet..

NRK - 18 dec 22 kl. 14:37

Apotek ranet på Jessheim

En kvinne er pågrepet etter at et apotek på Jessheim søndag ble ranet ved bruk av pepperspray. Politiet fikk melding klokken 12.34 om at et apotek på Jessheim var ranet ved bruk av pepperspray.

NRK - 27 dec 22 kl. 04:48

Bensinstasjon ranet i Vestby

Politiet leter etter en gjerningsperson etter at en bensinstasjon langs E6 i Vestby ble ranet. Ranet skjedde ved 3-tiden natt til tirsdag. Den ansatte på bensinstasjonen skal ha blitt tatt kvelertak på, men er fysisk uskadet, melder Øst politidistrikt..

NRK - 28 jul 22 kl. 06:44

Flere menn tok sitt eget liv i fjor

Totalt 482 menn døde i selvmord i fjor. Ikke siden 1990-tallet har så mange menn tatt sitt eget liv, viser statistikk fra Dødsårsaksregisteret. Folkehelseinstituttet har nylig lagt fram selvmordstallene for 2021 i Dødsårsaksregisteret.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 45 minutter siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 45 minutter siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 1 time siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 1 time siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).

NRK - 1 time siden

Journalist dømt til åtte års fengsel i Belarus

Den polsk-belarusiske journalisten og aktivisten Andrzej Poczobut er dømt til åtte års fengsel i Belarus, opplyser menneskerettsgruppa Vjasna. 49 år gamle Poczobut er en fremtredende representant for den polske minoriteten i Belarus. Han er korrespondent for den polske avisa Gazeta Wyborcza og har rapportert kritisk om president Aleksandr Lukasjenkos regime.

NRK - 2 timer siden

Strynefjellet stenger i natt

På grunn av fare for skred vil rv. 15 Strynefjellet stenge kl. 05 natt til torsdag.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg: – Kina trapper opp sine etterretningsaktiviteter

Nato-sjef Jens Stoltenberg sa på pressekonferansen i Washington D.C. onsdag, at han mener ballongen som ble skutt ned over USA, bekrefter et mønster i kinesisk politikk, nemlig at de trapper opp sine etterretningsaktiviteter.

NRK - 1 time siden

To ansatte i Leger uten grenser drept i Burkina Faso

To ansatte i Leger Uten Grenser er drept i et angrep i Burkina Faso, ifølge organisasjonen. Ytterliggående islamister mistenkes for å stå bak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com