NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 21:03

NRK - 22 jul 22 kl. 18:37

Mann i 60-åra funnen død i sjøen ved Rosendal

Like etter kl. 15.00 i dag fekk politiet melding om at ein livlaus mann var funnen i sjøen ved Rosendal i Kvinnherad. – Forbipasserande fekk han på land og ringde naudetatene. Mannen vart erklært død på staden, seier operasjonsleiar Jørgen Ommedal i Vest politidistrikt til NRK.
Les mer på NRK


Les mer om:
Rosendal, Kvinnherad, Jørgen Ommedal, Vest, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Manni , 60-åra, funnen, dødi , sjøen, ved, Rosendal
NRK - 28 jul 22 kl. 07:35

– Største rosa diamant på over 300 år

Ein stor rosa diamantstein er funnen i Angola. Det er truleg det største funnet av denne typen edelstein på over 300 år. – Denne rekordstore og spektakulære rosa diamanten som er funnen i Lulo viser at Angola framleis er ein viktig aktør på verdsscenen, seier Angolas minister for mineralressursar, som har det passande namnet Diamantino Azevedo.

NRK - 21 aug 22 kl. 10:57

Mann funnen med kritiske hovudskadar

Mannen som vart funnen skadd og medvitslaus på Yongstorget i Oslo har kritiske hovudskadar, opplyser politiet. Mannen vart funnen av ein politipatrulje, og ifølge vitne kan han ha blitt utsett for vald. – Det siste vi fekk høyre er at det ikkje er sikkert at han overlever, seier krimleiar Astrid Hasselgård hos politiet til NRK.

NRK - 02 apr 22 kl. 12:30

Sakna fotojournalist funnen død i Ukraina

Den ukrainske fotojournalisten Max Levin, som vart meldt sakna utanfor Kyiv 13. mars, er funnen død, melder ukrainske styresmakter. Levin har jobba som fotojournalist, dokumentarfotograf og kameramann for fleire ukrainske og internasjonale medium.

NRK - 02 jul 22 kl. 19:54

Jenta i Halden funnen

Ei to år gamal jente hadde forlate ei adresse i Tistedal i Halden kommune. Jenta er no funnen, melder Øst politidistrikt klokka 20.51.

NRK - 14 aug 22 kl. 13:52

Person funnen etter leiteaksjon i havet ved Brusand

Ein person vart meldt sakna på Brusand i Hå. Han vart funnen i god behald klokka 14.15.

NRK - 16 aug 22 kl. 05:30

Funnen i god behald

Jenta som vart meldt sakna i Gaupne i Luster i går kveld vart ved firetida i natt funnen i god behald. Det fortel Stine Mjelde som er operasjonsleiar i Vest Politidistrikt. Jenta vart funnen i eit bustadfelt, men politiet kan førebels ikkje seie noko om kvifor jenta har vore vekke frå heimen så lenge, seier Mjelde.

NRK - 24 apr 22 kl. 16:17

Mann funnen død etter leiteaksjon på Orkanger

Laurdag sette politiet i gong ein leiteaksjon etter ein mann i 60-åra på Orkanger, som var meldt sakna av familien sin. I 15.30-tida søndag vart han funnen død, melder Trøndelag politidistrikt.

NRK - 22 sep 22 kl. 09:22

Funnen i live etter 17 dagar

I Kina er ein mann som prøvde å hjelpa folk etter eit jordskjelv funne i live etter 17 dagar. Minst 93 menneske mista livet i jordskjelvet i Sichuan-provinsen tidlegare i september. Mannen jobba ved eit vasskraftverk, og blei verande att under evakueringa for å hjelpa skadde kollegaer, melder statleg kinesisk radio.

NRK - 21 nov 22 kl. 14:29

Etterforskar dødsfall på Stord

Ein død person vart sundag ettermiddag funnen i Sagvåg på Stord. Då hadde leitemannskap søkt etter mannen sidan laurdag kveld. – Vedkommande vart funnen i sjøen.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 15 minutter siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 1 time siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 1 time siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 1 time siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 1 time siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 1 time siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 1 time siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com