NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 04:18

NRK - 02 mai 21 kl. 04:32

Mann hentet opp av sjøen

Nødetatene rykket natt til søndag ut til Gimle i Sandefjord etter melding om at en person var havnet i sjøen. En mann ble hentet opp fra sjøen og kjørt til sykehus. Skadeomfanget er ukjent, men mannen var ved bevissthet og nedkjølt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gimle, Sandefjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, hentet, oppav , sjøen
NRK - 14 mai 21 kl. 12:05

Krever karanteneunntak for sjøfolk

Utenrikstjenestemenn og forsvarspersonell utsendt på oppdrag på vegne av Forsvaret, er unntatt fra kravet om opphold på karantenehotell ved innreise. Nå krever Norsk Sjøoffisersforbund at sjøfolk også slipper opphold på karantenehotell. – Vi forlanger at sjøfolk må bli behandlet på samme måte som andre nordmenn som utfører samfunnskritisk arbeid i utlandet, melder administrerende direktør Hans Sande i Norsk Sjøoffisersforbund i en pressemelding.

NRK - 22 april 21 kl. 13:35

Mann hentet opp av sjøen

En mann er hentet opp fra sjøen av Kystvakten utenfor Flesland i Bergen. Kystvakten er på vei til Haakonsvern med vedkommende. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 19 mai 21 kl. 07:24

Vi et like mykje sjømat som før

Sjømatrådet er fornøgd med at nedgangen i sjømatkonsumet har flata ut. Rådet har berekna at vi et 19,6 kilo sjømat per person, og det er på same nivå som i 2018 og 2019. Tal for innkjøp av sjømat viser at det blei kjøpt inn 0,6 prosent meir sjømat i 2020 enn året før..

NRK - 27 feb. 21 kl. 16:13

Person hentet opp av sjøen i Mandal

En person er hentet opp av vannet etter å ha falt ut av en båt i Bankefjorden utenfor Mandal, melder politiet. En fritidsbåt skal først ha kommet fram til personen, som får tilsyn av helsepersonell. Båten kjørte videre, men er nå under kontroll..

NRK - I førrgår: 02:30

Mann falt i sjøen i Tønsberg

En mann er kjørt til sykehus etter at han falt i sjøen fra en båt i Tønsberg natt til mandag. Tilstanden er uavklart. – Folk på stedet hørte et plask og fikk ham opp fra sjøen.

NRK - 02 april 21 kl. 00:28

Ungdommer hentet på øy i Tønsberg

Syv nedkjølte ungdommer ble hentet på en øy utenfor Tønsberg skjærtorsdag kveld. De ble hentet av redningsskøyta «Elias»i samarbeid med Røde Kors og politi, melder Redningsselskapet på Twitter..

NRK - 19 april 21 kl. 04:59

Russland hentet IS-barn fra Syria

I Syria ble 34 foreldreløse barn i alderen 3 til 14 år, hentet av en russisk delegasjon. Barnas foreldre har vært medlemmer av IS. Russland har hittil hentet hjem 169 russiske barn som har mistet sine foreldre i IS-området..

NRK - 12 juni 21 kl. 16:23

Hentet opp mann fra leire

Mannen i 70-årene som var i ferd med å synke ned i leirbunnen i et vann i Nore og Uvdal, er hentet uskadd opp. Det ble sendt luftambulanse til stedet, som fikk bistand fra brannvesenet..

NRK - 31 mars 21 kl. 13:32

Hentet opp av redningshelikopter

De to kvinnene som sendte ut en nødmelding under en tur i Suldal i Rogaland er hentet opp. Kvinnene ble lokalisert ved Bleskastadmoen i natt, men redningsmannskaper har slitt med å få de ut. De ble heist opp i redningshelikopter og er nå på vei til Sola..

NRK - 22 mai 21 kl. 16:00

Reddet opp av vannet etter ulykke

Fire personer er hentet opp av vannet etter en båtulykke i Bergsvågen ved Harstad. – De er berget opp og overlatt til helsevesenet. De var cirka 15 minutter i sjøen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

– Organdonasjon under tvang i Kina

Menneskerettseksperter fra FN sier de har «troverdig informasjon» om at internerte fra minoritetsgrupper i Kina kan bli utsatt for tvungne organdonasjoner. Beijing avviser anklagen på det sterkeste. Tolv uavhengige eksperter, som har FN-mandat, men ikke snakker på FNs vegne, sier i en uttalelse at internerte fra minoritetsgrupper ser ut til å bli tvunget til en rekke medisinske undersøkelser.

NRK - 1 time siden

Israel: Angrepene var mot Hamas-mål

Israel har i natt gjennomført nye luftangrep mot Gaza by, bekrefter det israelske forsvaret. Israel sier at angrepene var rettet mot Hamas-mål. Angrepet var svar på at brannballonger ble sendt fra Gazastripen inn i det sørlige Israel.

NRK - 1 time siden

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 2 timer siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 2 timer siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 3 timer siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 3 timer siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 3 timer siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 3 timer siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 3 timer siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt