NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 04:02

NRK - 25 jun 21 kl. 10:30

Mann har forskansa seg på rådhus

Ein mann har forskansa seg på eit rådhus i den danske byen Middelfart fredag morgon. Bebuarar innanfor 100 meter frå rådhuset blir evakuert, melder avisa BT. Dei første meldingane gjekk ut på at ein mann hadde brote seg inn på eit politikontor i rådhusbygningen og at han hadde fyrt av fyrverkeri. Det er uvisst om han er væpna..
Les mer på NRK


Les mer om:
Middelfart, BT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannhar , forskansa, seg, rådhus
NRK - 25 jun 21 kl. 10:30

Mann har forskansa seg i rådhus

Ein mann har forskansa seg i eit rådhus i den danske byen Middelfart fredag morgon. Bebuarar innanfor 100 meter frå rådhuset blir evakuert og det er store politistyrkar på staden, melder avisa BT. Dei første meldingane gjekk ut på at ein mann hadde brote seg inn på eit politikontor i rådhusbygningen og at han hadde fyrt av fyrverkeri.

NRK - 26 aug 21 kl. 14:39

Hadde våpen i huset

Mannen som forskansa seg i eit hus i Jølster i Sunnfjord i går, hadde fleire våpen i huset, opplyser Vest politidistrikt i ei pressemelding. Ifølgje pressemeldinga forsøkte politiet lenge å forhandle med mannen, men dette førte ikkje fram. Då politiet tok seg inn i huset skal mannen ha peikt mot politiet med eit våpen før han blei arrestert..

Klartale - 20 jul 21 kl. 10:53

Døde etter skyting ved Oslo rådhus

En mann er ble skutt ved Oslo rådhus mandag. Senere samme kveld døde mannen av skadene. En er pågrepet og siktet for drapet..

NRK - 22 mar 21 kl. 15:10

Oslo rådhus utsatt for dataangrep

Også Oslo rådhus ble utsatt for et dataangrep samtidig som Stortinget og flere andre virksomheter ble angrepet for to uker siden. Dataangrepet skal ha blitt stoppet før det fikk gjort noe skade, opplyser Oslo kommune..

NRK - 06 maj 21 kl. 18:59

Tømte møkkalass foran rådhus

Vestland bondelag tømte en haug med møkk foran Førde rådhus i Sunnfjord kommune. – Vi fikk et møkkatilbud fra regjeringen. Derfor leverte vi et møkkalass tilbake til regjeringen, sier leder Anders Felde i Vestland Bondelag til Nationen..

NRK - 07 jun 21 kl. 11:31

Etterforsker branntilløp i rådhus

Politiet i Sarpsborg etterforsker et branntilløp i Sarsborg rådhus natt til søndag. Et vindu ble knust og en gardin var tent på, i tillegg var det gjort forsøk på innbudd i en dør ved siden av. Krimsjef i Sarpsborg Kai Andersen sier det kunne fått dramatiske konsekvenser..

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 23:20

Inngikk «gullkantet» avtale med kommunen om nytt rådhus. Nå skummer investorer fløten.

BRATTVÅG (Aftenposten/E24): Investorer har fått øynene opp for lukrative rådhus på bygda..

VG - 25 jun 21 kl. 11:18

Dansk rådhus evakueres – stor politiaksjon

En mann brøt seg fredag inn på rådhuset i den danske byen Middelfart, og fyrte av fyrverkeri innendørs..

Dagbladet - 19 jul 21 kl. 22:14

- Hva i helvete?

En mann er pågrepet og siktet for drap etter skytingen utenfor Oslo rådhus mandag ettermiddag. - Vi skjønner at det er veldig skremmende, sier politiet..

Dagbladet - 19 jul 21 kl. 22:14

Filmet skyte-episoden

En mann er pågrepet og siktet for drap etter skytingen utenfor Oslo rådhus mandag ettermiddag. - Vi skjønner at det er veldig skremmende, sier politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt