NRK > Nyheter

Friday, 17 September, 03:06

NRK - 16 jul 21 kl. 05:36

Mann funnet forslått i Horten

En mann i 20-årene er pågrepet etter at en mann ble funnet skadd og forslått i Horten natt til fredag. – Klokken 2.43 fikk politiet melding fra en person som hadde kommet over en skadd mann. Vedkommende så forslått ut. Ut ifra etterforskningen ble det besluttet pågripelse av en mann i 20-årene fra Horten, skriver Sørøst politidistrikt på Twitter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Horten, Sørøst, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, funnet, forslåtti , Horten
NRK - 10 maj 21 kl. 15:47

100 russ i karantene i Horten

Nærmere 100 russ i Horten er satt i karantene etter at det er påvist korona blant to medlemmer av en russebuss. Derfor har Horten videregående skole valgt å ha hjemmeundervisning for russen denne uka. Totalt er tre russ koronasmittet i Horten..

VG - 03 aug 21 kl. 10:28

Hviterussisk aktivist funnet hengt i park: Var kraftig forslått

Vitalij Sjisjov hjalp landsmenn med å flykte fra undertrykkelse i Hviterussland, og var selv i eksil i Ukraina. Han ble funnet død, hengt i en park i Kiev. Liket skal ha vært kraftig forslått..

NRK - 12 maj 21 kl. 09:50

Horten: Hastestenger skole

Horten videregående skole stenges umiddelbart etter at det ble kjent at mellom 15 og 20 personer i Horten, mange av dem russ, er koronasmittet. Elever og ansatte får ikke anledning til å komme og hente ting de måtte ha lagt igjen på skolen, melder Gjengangeren. Fra og med onsdag blir det heldigital skole for alle ved skolen..

NRK - 16 maj 21 kl. 17:43

Sju nye smittetilfeller i Horten

I løpet av helgen har sju personer testet positivt for covid-19 i Horten. Dermed er totalt 35 personer koronasmittet denne uka. Fredag ble det registrert tre smittetilfeller.

NRK - 07 aug 21 kl. 11:02

Fant giftig ampulle fra krigen

Brannvesenet i Vestfold rykket i går kveld ut for å sikre en farlig ampulle fra krigen som ble funnet i Jesusbukta på Løvøya i Horten. Det skriver Vestfold Interkommunale Brannvesen på Twitter. – Vedkommende som meldte ble på stedet og påviste ampullen.

NRK - 16 apr 21 kl. 16:33

Tungmetaller på strender i Horten

Forsvaret stenger to populære strender i Horten etter funn av tungmetaller. Funnene inne på Karljohansvern stammer trolig fra bombingen av det daværende verftet i 1945. Opprydning vil skje i dialog med kommune og myndigheter, melder Forsvarsbygg..

NRK - 25 apr 21 kl. 15:06

Ny studentleiar frå Horten

Tuva Todnem Lund frå Horten er nyvalt leiar av Norsk studentorganisasjon (NSO). Ho forventar at studentar og høgare utdanning er høgt prioritert i neste stortingsperiode. Ei betring av studentøkonomien og kvalitet i utdanningane skal gjennomsyre regjeringsfråsegna og statsbudsjett dei kommande åra, seier den nyvalde leiaren i NSO..

NRK - 10 maj 21 kl. 13:52

Gutt påkjørt av bil i Horten

En gutt skal være påkjørt av en bil ved Sjøsiden kjøpesenter i Horten i Vestfold, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Ifølge politiet er gutten våken og puster. Han mottar førstehjelp på stedet.

NRK - 10 maj 21 kl. 13:52

Gutt (4) påkjørt av bil i Horten

En fire år gammel gutt skal være påkjørt av en bil ved Sjøsiden kjøpesenter i Horten i Vestfold, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Ifølge politiet er gutten våken og puster. Han mottar førstehjelp på stedet.

NRK - 12 maj 21 kl. 15:23

Flere russ smittet i Horten

I Horten har 18 personer testet positivt for koronaviruset det siste døgnet. 15 av dem stammer fra utbruddet blant hortensrussen. Kommunen opplyser at flesteparten av de smittede allerede satt i karantene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sanksjoner mot kuppmakere

Den vestafrikanske samarbeidsorganisasjonen Ecowas innfører sanksjoner mot Guinea og landets kuppmakere, og krever at de utsteder valg innen et halvt år. Ecowas fryser midler tilhørende kuppmakerne og deres familiemedlemmer, og gir dem samtidig reiseforbud. Kuppmakeren Mamady Doumbouya tok makten i Guinea 5.

NRK - 1 time siden

Franskmann tiltalt i folkemord

En franskmann i 70-årene er tiltalt for å ha vært involvert i folkemordet i Rwanda i 1994, opplyser franske antiterrormyndigheter. Mannen, Isaak Kamali, ble født i Rwanda, men har siden fått fransk statsborgerskap. Han har vært på radaren til de franske myndighetene siden 2009, og tiltales nå for folkemord og forbrytelser mot menneskeheten.

NRK - 1 time siden

To menn siktet for drap på reporter

To menn er siktet for drapet på den nordirske journalisten Lyra McKee, som ble skutt og drept da hun dekket opptøyer i Derry i 2019. 29 år gamle McKee var ansett som en av Nord-Irlands mest lovende journalister, skriver The Guardian. Ekstremistgruppen New IRA påtok seg ansvaret for drapet, melder NTB.

NRK - 2 timer siden

3000 helsearbeidere suspendert

Frankrike har suspendert 3000 helsearbeidere uten lønn for å ha nektet å la seg vaksinere mot koronaviruset. Helseminister, Olivier Véran, opplyser at helsearbeidere har blitt varslet skriftlig før regjeringen fastsatte fristen om å ha minst en dose. I juli fortalte president Emmanuel Macron personal på sykehus, alders- og omsorgsboliger og ansatte i brannvesenet at de hadde frem til 15.

NRK - 2 timer siden

«Ny» tegning av Van Gogh oppdaget

En blyanttegning av en eldre mann, som sitter med hode i hendene, har blitt identifisert som et verk av Vincent van Gogh, skriver The Guardian.Tegningen har vært i privat eierskap siden 1910, og vises nå frem på et museum i Amsterdam. Seniorforsker ved Van Gogh museet i Amsterdam sier det er en spektakulær oppdagelse fra den tiden kunstneren bodde i Haag.

NRK - 2 timer siden

Beboere evakuert fra blokk

Beboere fra en blokk i Strømmen ble evakuert på grunn røykutvikling fra en leilighet. Brannvesenet har kontroll på det hele, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alt vel med romturistene

Alt er vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet. Mannskapet er «friske, fornøyde og hviler», heter det i en uttalelse torsdag, den første siden avreisen fra Cape Canaveral kvelden i forveien. De fire amerikanerne har «reist 5,5 ganger rundt jorden, fullført den første runden med vitenskapelige undersøkelser, og nytt et par måltider» før de gikk til sengs, heter det videre.

NRK - 2 timer siden

982 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 982 koronasmittede i Norge. Det er 647 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.

NRK - 3 timer siden

Fordømmer deflin-drapene

Regin Jacobsen som er laksedirektør på Færøyene fordømmer drapet på over 1400 delfiner som fant sted sist søndag, skriver DR. Han understreker at selskapet hans, som selger oppdrettslaks til hele verden, ikke hadde noe med hendelsen søndag å gjøre. Men opplever at bildene av slaktede delfiner som har gått verden rundt er et økende press.

NRK - 4 timer siden

Holder testament hemmelig i 90 år

En domstol har bestemt at avdøde prins Philips testamente skal forsegles for offentligheten i 90 år for å beskytte verdigheten til hans kone dronning Elizabeth. Testamenter er vanligvis offentlige dokumenter i Storbritannia, men det gjelder altså ikke prins Philips. Det forsegles etter pålegg fra High Court i London, noe som er kutyme for kongefamiliens testamenter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt