NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 06:58

NRK - 16 jul 21 kl. 05:36

Mann funnet forslått i Horten

En mann i 20-årene er pågrepet etter at en mann ble funnet skadd og forslått i Horten natt til fredag. – Klokken 2.43 fikk politiet melding fra en person som hadde kommet over en skadd mann. Vedkommende så forslått ut. Ut ifra etterforskningen ble det besluttet pågripelse av en mann i 20-årene fra Horten, skriver Sørøst politidistrikt på Twitter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Horten, Sørøst, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, funnet, forslåtti , Horten
NRK - 10 maj 21 kl. 15:47

100 russ i karantene i Horten

Nærmere 100 russ i Horten er satt i karantene etter at det er påvist korona blant to medlemmer av en russebuss. Derfor har Horten videregående skole valgt å ha hjemmeundervisning for russen denne uka. Totalt er tre russ koronasmittet i Horten..

VG - 03 aug 21 kl. 10:28

Hviterussisk aktivist funnet hengt i park: Var kraftig forslått

Vitalij Sjisjov hjalp landsmenn med å flykte fra undertrykkelse i Hviterussland, og var selv i eksil i Ukraina. Han ble funnet død, hengt i en park i Kiev. Liket skal ha vært kraftig forslått..

NRK - 12 maj 21 kl. 09:50

Horten: Hastestenger skole

Horten videregående skole stenges umiddelbart etter at det ble kjent at mellom 15 og 20 personer i Horten, mange av dem russ, er koronasmittet. Elever og ansatte får ikke anledning til å komme og hente ting de måtte ha lagt igjen på skolen, melder Gjengangeren. Fra og med onsdag blir det heldigital skole for alle ved skolen..

NRK - 16 maj 21 kl. 17:43

Sju nye smittetilfeller i Horten

I løpet av helgen har sju personer testet positivt for covid-19 i Horten. Dermed er totalt 35 personer koronasmittet denne uka. Fredag ble det registrert tre smittetilfeller.

NRK - 07 aug 21 kl. 11:02

Fant giftig ampulle fra krigen

Brannvesenet i Vestfold rykket i går kveld ut for å sikre en farlig ampulle fra krigen som ble funnet i Jesusbukta på Løvøya i Horten. Det skriver Vestfold Interkommunale Brannvesen på Twitter. – Vedkommende som meldte ble på stedet og påviste ampullen.

NRK - 10 okt 21 kl. 04:51

Mann slått ned i Horten sentrum

Natt til søndag kom politiet i Horten over en mann i sentrum som hadde blitt slått ned og med skader i ansiktet etter volden. Det skal ha vært en gjeng på 4–5 personer som slo mannen. Han har blitt sjekket av lege, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 16 apr 22 kl. 17:01

Voldshendelse i Horten

Politiet fikk lørdag formiddag en etteranmeldt melding om en voldshendelse i Horten. Fornærmede, en mann i 30-årene, var allerede på sykehus, skriver politiet på Twitter. Politiet har pågrepet en person i 20-årene.

NRK - 16 apr 21 kl. 16:33

Tungmetaller på strender i Horten

Forsvaret stenger to populære strender i Horten etter funn av tungmetaller. Funnene inne på Karljohansvern stammer trolig fra bombingen av det daværende verftet i 1945. Opprydning vil skje i dialog med kommune og myndigheter, melder Forsvarsbygg..

NRK - 25 apr 21 kl. 15:06

Ny studentleiar frå Horten

Tuva Todnem Lund frå Horten er nyvalt leiar av Norsk studentorganisasjon (NSO). Ho forventar at studentar og høgare utdanning er høgt prioritert i neste stortingsperiode. Ei betring av studentøkonomien og kvalitet i utdanningane skal gjennomsyre regjeringsfråsegna og statsbudsjett dei kommande åra, seier den nyvalde leiaren i NSO..

NRK - 10 maj 21 kl. 13:52

Gutt påkjørt av bil i Horten

En gutt skal være påkjørt av en bil ved Sjøsiden kjøpesenter i Horten i Vestfold, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Ifølge politiet er gutten våken og puster. Han mottar førstehjelp på stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Støre: Et grusomt og dypt rystende angrep

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er orientert om skytingen i Oslo i natt. Han kaller det som har skjedd et rystende og grusomt angrep. – Skytingen utenfor London pub i Oslo i natt var et grusomt og dypt rystende angrep på uskyldige mennesker.

NRK - 1 time siden

Politiet undersøker bag

Politiet undersøker søndag morgen en bag i nærheten av åsstedet i Oslo sentrum. Ifølge vitner skal baggen ha blitt brukt av mannen som er pågrepet for skytingen ved London Pub..

NRK - 1 time siden

Har fått ordre om å trekke seg ut

Ukrainske styrker i Sievjerodonetsk har fått ordre om å trekke seg ut av den krigsherjede byen i Donbas etter mange ukers harde kamper. Byen, som nå ligger i ruiner, er i den siste lommen i Luhansk-provinsen som regjeringsstyrkene fortsatt hadde kontroll over. Byen er nå stort sett under russisk kontroll.

NRK - 1 time siden

NRK erfarer: Gjerningsmannen er tidlegare kjent for politiet

Mannen som er arrestert etter skytinga i Oslo sentrum er tidlegare kjent for politiet, får NRK opplyst. Mannen skal natt til laurdag ikkje ha ønska å samarbeide med politiet..

NRK - 1 time siden

Kvinne savnet på Hardangervidda

Det er lørdag morgen satt i gang søk etter en kvinne i 30-årene som er savnet på Hardangervidda, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Kvinnen startet turen lørdag 18. juni på Haukeli og skulle etter planen ankomme Lysefjorden fredag, men dukket ikke opp til avtalt tid.

NRK - 2 timer siden

Minst 19 skadet etter skyting

To personer er døde etter skytingen i Oslo sentrum natt til lørdag. Minst 19 personer får behandling av helsevesenet. Medievakt Hedda Holth ved Oslo universitetssykehus bekrefter at syv pasienter har kommet inn til Ullevål, og at 11 personer er sendt til legevakten.

NRK - 2 timer siden

Politiet har gjennomsøkt mannens bolig

Politiet har gjennomsøkt boligen til mannen som er pågrepet etter skytingen i Oslo sentrum. – Vi har teknikere inne hos han nå som jobber med undersøkelser, sier vaktleder Roger Hjertø ved kriminalvakta hos Oslo-politiet til NRK. Han opplyser at politiet foreløpig ikke har avhørt den pågrepne..

NRK - 2 timer siden

Innsatsleiar: – Sivile hjalp politiet

Politiet fekk hjelp av sivile for å få kontroll på gjerningsmannen. Det fortel innsatsleiar Tore Barstad under ein pressebrief ved 04.30-tida..

NRK - 2 timer siden

Pride-ledelsen har satt krisestab

Pride-ledelsen har satt kristestab etter nattens skyting i Oslo sentrum. Det bekrefter pressesjef Rohan Sandemo Fernando i Pride til NRK. – Våre tanker går til de pårørende og de skadde.

NRK - 2 timer siden

Justisministeren orientert om skytingen

Justisminister Emilie Enger Mehl er orientert om hendelsen i Oslo – Jeg holdes løpende orientert om skytingen i Oslo. Dette er en svært alvorlig hendelse som ryster oss alle. Mine tanker går til de drepte og skadde, og alle berørte.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com