NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 17:31

NRK - 31 jul 21 kl. 16:33

Mann funnet død i leteaksjon i Alta

En mann er funnet død i forbindelse med en leteaksjon i Alta. Det er ikke kjent om det er en savnet tysk statsborger som er funnet. Politiet har ikke identifisert mannen ennå, men familien til mannen de har lett etter, er informert om funnet, skriver iFinnmark..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alta, Ifinnmark

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, funnet, dødi , leteaksjoni , Alta
NRK - 02 aug 21 kl. 17:34

Mann funnet etter leteaksjon

En 35 år gammel mann ble funnet etter en leteaksjon ved Sognefjellshytta i Innlandet mandag. Mannen gikk fra Nørdstedalseter i Breheimen søndag kveld. Han hadde bestilt plass på Sognefjellshytta natt til mandag, men dukket ikke opp.

NRK - 18 jul 21 kl. 03:12

To funnet etter stor leteaksjon

Det ble satt i gang en stor leteaksjon etter funnet av en seilbåt ved Katten på Nordstrand natt til søndag. To personer ble funnet og er i god behold. – Etter et omfattende søk har vi nå funnet to personer på Husbergøya.

NRK - 16 aug 21 kl. 04:36

Mann funnet etter leteaksjon

En 37-åring kom fredag kveld bort fra turkameraten sin i Femundsmarka i Innlandet. Etter en omfattende leteaksjon ble mannen funnet i god behold natt til mandag. Store letemannskaper var med i leteaksjonen for å finne mannen, både helikoptre, frivillige og letehunder..

NRK - 08 aug 21 kl. 07:26

Leteaksjon etter eldre mann i Evje

Det er satt i gang en leteaksjon etter en eldre mann som sist ble sett hjemme i Evje sentrum i Agder lørdag ettermiddag. Agder politidistrikt meldte om leteaksjonen klokka ett natt til søndag. – Vi er på stedet med politi og redningsressurser i søk etter en savnet eldre mann, melder operasjonssentralen.

NRK - 01 aug 21 kl. 07:35

Funn etter leteaksjon i Alta

Personen som ble funnet død under en leteaksjon i Alta i går, ble fraktet ut fra funnstedet ved 3-tiden i natt, melder politiet i Finnmark. Det er ikke kjent om det er den savnede tyske statsborgeren som er funnet. Mannen på 37 år forsvant etter at han la ut på tur fra Alta 8.

NRK - 02 jul 21 kl. 08:56

Mann funnet død etter fjelltur

En mann i 70-årene ble funnet død i terrenget nedenfor Durmålsfjellet i Tromsø etter en leteaksjon som har pågått i noen timer. Han ble meldt savnet av familie etter han ikke kom hjem etter en fisketur. Mannen ble funnet av luftambulansen med bistand av frivillige mannskaper..

NRK - 08 aug 21 kl. 03:16

Leteaksjon i Evje

Det er satt i gang en leteaksjon etter en eldre mann som sist ble sett hjemme i Evje sentrum i Agder lørdag ettermiddag. Agder politidistrikt meldte om leteaksjonen klokka ett natt til søndag. – Vi er på stedet med politi og redningsressurser i søk etter en savnet, eldre mann, melder operasjonssentralen..

NRK - 16 sep 21 kl. 14:32

Død mann funnet var savnet 24-åring

En død mann ble tirsdag funnet i Loddefjord i Bergen. Avdøde var en savnet 24 år gammel mann, bekrefter politiet. Dødsfallet skyldes en fallulykke.

NRK - 18 jul 21 kl. 01:25

Stor leteaksjon i Oslo avblåst

Siste: Etter et omfattende søk har vi funnet to personer som har mistet båten sin, og ikke klart å varsle om dette. De er i god behold, melder politiet i Oslo på Twitter. Det pågår et omfattende leteaksjon i området Katten ved Nordstrand i Oslo natt til søndag, etter at noen personer kom over en seilbåt som lå og slo i fjæra.

NRK - 22 maj 21 kl. 18:13

Leteaksjon i Meldal

Det er iverksatt leteaksjon i Meldal. Det søkes etter en mann i slutten av 60-årene. Nødetatene, redningshelikopter og frivillige er i søk, melder politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 15 minutter siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 10 minutter siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 15 minutter siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 15 minutter siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 30 minutter siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 45 minutter siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.

NRK - 1 time siden

Mer enn 90 houthi-opprørere drept

Den saudiledede koalisjonen opplyser at 90 medlemmer av houthi-bevegelsen er drept nær Maarib i Jemen. Houthi-opprørere har den siste tiden innledet en offensiv mot Maarib, det siste området nord i Jemen som fortsatt kontrolleres av regjeringsstyrkene. Store deler av landets olje- og gass-beholdning holder også til i området.

NRK - 1 time siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Britenes 95 år gamle monark gjenopptok fredag sine kongelige plikter etter å ha tilbrakt onsdag kveld på sykehus, opplyser statsminister Boris Johnson. – Jeg har forstått det slik at hennes majestet har returnert til skrivepulten sin på Windsor i dette øyeblikk. Vi sender henne alle gode ønsker, sier Johnson..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt