NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 05:12

NRK - 19 juni 21 kl. 21:00

Mann fastklemd etter trafikkulukke

Ein mann er fastklemd etter ei utforkøyring på Efteløt ved Kongsberg. Politiet opplyser at han er bevisst og stabil. Skadeomfanget er førebels ukjend. Mannen var åleine i bilen. Det var ingen andre køyretøy involvert i ulukka..
Les mer på NRK


Les mer om:
Efteløt, Kongsberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, fastklemd, etter, trafikkulukke
NRK - 24 april 21 kl. 09:42

Minister døydde i trafikkulukke

Transportministeren i Argentina, Mario Meoni, omkom i ei trafikkulukke fredag kveld. Det opplyser regjeringa i landet, ifylgje Reuters. Ulukka skjedde vest for hovudstaden Buenos Aires.

NRK - 16 juli 21 kl. 18:04

Tre personar i trafikkulukke

Det er meldt om trafikkulukke mellom bil og mc på E16 utanfor Bogatunnelen, i Vaksdal. Tre personar skal vere involvert. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 17 juli 21 kl. 12:14

Trafikkulukke på E18 ved Larvik

Det har vore ei trafikkulukke i Martineåstunnellen på E18 ved Larvik. Ein motorsykkel skal ha køyrt inn i ein bil. Naudetatane er på veg og tunnelen er stengt i sørgåande retning.

NRK - 17 juli 21 kl. 16:48

To bilar i trafikkulukke i Bergen

Det er meldt om trafikkulukke på Haakonsvernveien i Bergen. To biler er involvert. Skadeomfanget er Ukjent.

NRK - 17 juli 21 kl. 16:48

ein person i trafikkulukke i Bergen

Det er meldt om trafikkulukke på Haakonsvernveien i Bergen. Ein person og ein bil er involvert.. Førar skal vere oppegåande, opplyser operasjonsleiar i Vest politidistrikt Ole Ronny Olsen..

NRK - 19 juli 21 kl. 21:15

Trafikkulukke i Kvinnherad

Vest politidistrikt melder at det har skjedd ei trafikkulukke like sør for Krabbanestunnelen i Kvinnherad. Det skal vera ein kollisjon mellom bil og scooter. Ei kvinne skal ha vore åleine på scooteren, men skadeomfanget ukjent.

NRK - 08 april 21 kl. 15:39

To til sykehus etter ulykke

To personar er sende til sjukehus etter at to vogntog frontkolliderte på E16 mellom Voss og Gudvangen i dag. Den ein var fastklemd etter ulukka, men var medviten då han vart henta ut..

NRK - 08 april 21 kl. 15:39

To til sjukehus etter ulykke

To personar er sende til sjukehus etter at to vogntog frontkolliderte på E16 mellom Voss og Gudvangen i dag. Den ein var fastklemd etter ulukka, men var medviten då han vart henta ut. E16 er heilt stengd på staden og vil vera stengd lenge..

NRK - 16 mai 21 kl. 21:45

ATV-ulukke i Drangedal

Naudetatar har rykka ut til ei ATV-ulykke i Drangedal. Dei fekk melding om at ein person var fastklemd, men no er laus. Politiet er på staden saman med ambulanse.

NRK - 20 mai 21 kl. 08:25

Tiltalt etter dødsulukke

Ein mann frå Bergen er tiltalt etter ei trafikkulukke på E16 i Flåm hausten 2019. Ei 51 år gamal kvinne døydde, skriv Bergens Tidende. Statsadvokaten hevdar mannen hadde stoppa for å ta bilete av julelysa i Flåm og at bilen delvis stod parkert i køyrebana.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

39 nye smittet i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 30 minutter siden

Dramatisk da dobbeltsculler kantret

Are Strandli og Kristoffer Brun havnet i vannet like før slutt under semifinalen i lettvekt dobbeltsculler i Tokyo-OL. Dermed er OL-eventyret over for duoen. Videosbilder viser at båten gikk rundt like før målgang da den norske duoen kjempet om å ta seg til finale.

NRK - 30 minutter siden

Skuffet Tufte avsluttet med tårer

Olaf Tufte (45) avsluttet sin OL-karriere med skuffelse og tårer. Nå mener han lagkameratene er lei av ham – og vil trekke seg unna romiljøet for en stund. Den norske dobbeltfireren endte på 9.

NRK - 1 time siden

Kantret fra finaleplass

Kristoffer Brun og Are Strandli røk ut i semifinalen etter at båten kantret på de siste 500 meterne. Den norske duoen la på en andreplass, da Are Strandli misset på et åretak og ett til, før båten gikk rundt og de norske karene havnet i vannet. Dermed er et av Norges store medaljehåp ute av OL..

NRK - 1 time siden

Veltet fra finaleplass

Kristoffer Brun og Are Strandli røk ut i semifinalen etter at båten veltet på de siste 500 meterne. Den norske duoen la på en andreplass, da Are Strandli misset på et åretak og ett til, før båten gikk rundt og de norske karene havnet i vannet. Dermed er et av Norges store medaljehåp ute av OL..

NRK - 1 time siden

Australia forlenger nedstenging

Australske myndigheter forlenger nedstengingen av delstaten New South Wales og storbyen Sydney i enda en måned for å ta knekken på spredningen av deltaviruset. Det opplyser delstatsminister Gladys Berejiklian ifølge Reuters. Siste døgn ble det meldt om 177 nye tilfeller i delstaten.

NRK - 2 timer siden

9. plass på Olaf Tufte & co

Olaf Tufte avsluttet OL-karrieren med en 9.-plass sammenlagt for hans dobbeltfirer i OL i Tokyo, etter at han kom på 3.-plass i B-finalen.

NRK - 3 timer siden

Tufte avsluttet med niendeplass

Olaf Tufte (45) har rodd sitt siste løp i et OL. I det sjuende og siste OL ble det 3.-plass i B-finalen i Tokyo og 9.

NRK - 5 timer siden

Nye verdsarv-stadar utpeikt

Byen Nice, Tlaxcala-katedralen i Mexico, chilenske mumiar og eit eldgamalt solobservatorium i Peru er blant stadane som har fått verdsarvstatus. Unescos verdsarvkomité, som er samla til årsmøte i Fuzhou i Kina, gav tysdag og verdsarvstatus til historiske jødiske sentre i Tyskland og til ein del av grensa til det romerske imperiet..

NRK - 4 timer siden

USA kan få vaksinekrav for ansatte

I USA har president Joe Biden varslet at alle statlig ansatte kan møte krav om koronavaksinering. En slik obligatorisk ordning er nå til vurdering, sa Biden tirsdag. Bakgrunnen er spredningen av den mer smittsomme deltavarianten i USA.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt