NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:36

NRK - 14 sep 21 kl. 22:10

Mann fast i fjellet

Politiet melder om en mann som har gått seg fast på tur ned fra Mjønesfjellet ved Tverlandet. Norske redningshunder er kalt ut for å få mannen ned fra fjellet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mjønesfjellet, Tverlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, fasti , fjellet
NRK - 07 aug 21 kl. 08:50

Leter etter savnet mann i fjellet

Det er satt i gang en leteaksjon etter en savnet mann i fjellet i Nore og Uvdal kommune. Mannen er i 70-årene og er savnet i området ved fjellet Bleikehæet på Hardangervidda, melder politiet. Mannskaper fra Røde Kors ble fløyet inn med helikopter natt til lørdag og startet søk.

NRK - 28 jul 21 kl. 20:35

Røyk i fjellet etter lynnedslag

Brannmannskap rykker ut til Spannfjellet i Overhalla i Trøndelag. De har mottatt melding om røyk i området etter at lynet slo ned. – Brannvesenet er kommet fram til foten av fjellet, ifølge innringer var lynnedslaget på toppen av fjellet, sier operasjonsleder i Namdal 110-sentral.

NRK - 18 aug 21 kl. 02:16

Mann hjulpet ned fra fjellet

Mannen i 30-årene som hadde gått seg fast på fjellet Jakta på grensen mellom Ørsta og Volda på Sunnmøre, er nå funnet av Røde Kors, skriver politiet på Twitter. Mannskaper fra organisasjonen er i kontakt med ham, og følger ham ned. Det er mørkt og tåke i området.

NRK - 18 aug 21 kl. 21:26

Turistar henta frå Hardangervidda

Dei to turistane som sat fast i fjellet ved Remdedalsvatnet er no henta ned ved hjelp av helikopter. Den eine personen skal vera skadd, men ikkje alvorleg. Dei to vart floge til Simadalen der ein ambulanse tok dei vidare til Voss legevakt for oppfølging og sjekk.

NRK - 24 jul 21 kl. 09:36

Turgåer funnet omkommet i Lofoten

Politiet i Nordland fikk fredag melding om en person som var savnet i fjellet. En mann i 60-årene fra Østerrike hadde gått seg en tur på Kitinden i Flakstad kommune i Lofoten. – Den savnede mannen ble funnet i fjellsiden klokken 03.

VG - 11 jun 21 kl. 11:10

Skal skredsikre fjellet for 140 millioner kroner

LONGYEARBYEN (VG) Det pågår hektisk aktivitet under fjellet hvor det gikk et dødelig skred for over seks år siden..

NRK - 27 jun 21 kl. 17:30

Ventetid over fjellet

Det meldes om en times ventetid på å komme over fjellet på E134 Haukelifjell. Årsaken er pågående vegarbeid og mye trafikk, opplyser Vegtrafikksentralen sør..

Dagbladet - 04 jul 21 kl. 17:25

Ber folk komme ned fra fjellet

Det har vært flere tusen lynnedslag i Sør-Norge søndag ettermiddag. Særlig i Møre og Romsdal braker det nå løs. Politiet ber folk komme ned fra fjellet..

NRK - 04 jul 21 kl. 20:29

Skadet kvinne varslet politiet

Det var i 17-tiden at lynet slo ned på et turfølge på tre kvinner ved toppen av fjellet Melshornet i Hareid like utenfor Ålesund. To av dem døde, og en tredje ble hardt skadd. Kvinnen som varslet politiet, sa at hun fryktet at de hun var sammen med hadde omkommet.

NRK - 16 jul 21 kl. 14:57

Leter etter familie på fem i Sogn

Politi og frivillig mannskap leter etter en tysk familie på fem som sammen med hunden sin er savnet i fjellet i Luster i Vestland fylke. De skal sist ha blitt observert ved Åsetevatnet i fjellet nord for Skjolden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen.

NRK - 45 minutter siden

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a.

NRK - 30 minutter siden

Blir ikke løslatt fra varetekt.

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikking ved t-banestasjonen på Grønland natt til 3.september blir ikke løslatt fra varetekt. Det har lagmannsretten bestemt, skriver Avisa Oslo.

NRK - 30 minutter siden

18 nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert 18 nye tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, det opplyser kommunen i en pressemelding. Ti av de smittede har foreløpig ukjent smittevei, og smittesporing pågår. Ifølge kommunen er det av de ti først og fremst snakk om barn og unge.

NRK - 30 minutter siden

25 nye smitta i Bergen

25 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 14 er nærkontaktar, åtte har ukjent og tre har uavklart smitteveg. 1028 personar testa seg i går.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 2 timer siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 2 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt