NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:35

NRK - 10 juni 21 kl. 21:30

Mann erkjenner knivstikking

Mannen som er siktet etter at en mann ble knivstukket på Kråkstad torsdag, satt i avhør i kveld. Han erkjenner å stukket offeret, skriver VG. Det er foreløpig uklart hvordan siktede stiller seg til skyldspørsmålet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kråkstad, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, erkjenner, knivstikking
NRK - 10 juni 21 kl. 19:55

VG: Erkjenner straffskyld for drap

Mannen som er siktet for drapet på kvinnen i 20-årene som ble funnet i en bolig på Hellerud i Oslo tirsdag erkjenner straffskyld. Det melder VG. 29-åringen erkjenner også de faktiske forhold rundt siktelsen for drapsforsøk på de to personene som var i bilen han kolliderte med på E6.

NRK - 12 juni 21 kl. 14:20

Erkjenner straffskyld

Kvinnen som er pågrepet etter knivstikking i Kragerø fredag, erkjenner straffskyld. Hun er siktet for grov kroppsskade og ble i dag fremstilt for to ukers varetektsfengsling. En kvinne i 60-årene er utenfor livsfare etter å ha blitt knivstukket, men er fortsatt på sykehus.

NRK - 15 mai 21 kl. 07:30

Mann pågrepet etter knivstikking

Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter knivstikking på Tøyen. Mannen som ble knivstukket ble sendt til sykehus. Politiet har sikret videopptak som kan belyse hendelsen og utelukker ikke flere pågripelser, skriver de på Twitter..

NRK - 04 juni 21 kl. 15:37

Mann pågrepet etter knivstikking

Politiet har pågrepet og siktet en mann for knivstikking i Mysen i Indre Østfold, skriver Smaalenenes Avis. Hendelsen skjedde onsdag kveld. Da sa politiet til NRK at personen som ble knivstukket hadde fått overfladiske skader som følge av knivstikkingen..

VG - 10 juni 21 kl. 12:39

Mann kritisk skadet etter knivstikking

NORDRE FOLLO (VG) En mann er fløyet til Ullevål med kritiske skader etter en knivstikking..

VG - 14 juni 21 kl. 10:40

Knivstikking i Sandefjord: De siktede blir stilt for varetektsfengsling mandag

En 19 år gammel mann døde søndag i Sandefjord etter knivstikking. De to mennene siktet for drap eller medvirkning til drap på avdøde vil fremstilles for varetektsfengsling mandag ettermiddag..

NRK - 12 april 21 kl. 10:26

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i 20-årene som er siktet for drapsforsøk etter å ha skutt en mann på Brennåsen i Kristiansand søndag, erkjenner ikke straffskyld, ifølge forsvareren. Den siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling senere mandag..

NRK - 02 mai 21 kl. 07:30

Mann knivstukket i Oslo sentrum

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i Osterhaus' gate i Oslo sentrum søndag morgen. En annen mann er anholdt. – Et vitne observerte en person som lå på gata og ropte om hjelp.

NRK - 28 april 21 kl. 18:31

Pågrepet etter knivstikking

Politiet melder på twitter at de har pågrepet en tenåring etter knivstikking på Fjellhamar i ettermiddag..

NRK - 21 mai 21 kl. 15:21

Dømt etter trugslar og knivstikking

Ei kvinne i 20-åra er dømd til psykisk omsorg etter trugsmål med kniv og knivstikking i Bremanger. Ho er og dømd for trugsmål på sosiale medium, forsøk på eldspåsetjing og tjuveri. Retten meiner det beste for kvinna er å bli overført til tvungen psykisk omsorg, som ikkje er det same som psykisk helsevern..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Norwegian-aksjen fortsetter å stige

For andre dag på rad endte Norwegian med en god oppgang på Oslo Børs. Flyselskapet bidro til at hovedindeksen steg med 0,78 prosent til 1.133,14 poeng.

NRK - 15 minutter siden

Smitten stiger i Storbritannia

Det ble registrert 16.135 nye smittetilfeller i Storbritannia i dag, en sterk økning fra dagen før, og det høyeste tallet siden starten av februar. Det skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

Tildeler DAT Stord-Oslo flyrute

Samferdselsdepartementet har etter konkurranse tildelt flyselskapet Danish Air Transport (DAT) kontrakt for drift av flyruten Stord–Oslo fra 14. juli. Det opplyser departementet i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Gir 183.000 vaksiner til Kosovo

Alle de 182.900 dosene av AstraZeneca-vaksine Folkehelseinstituttet (FHI) har på lager, doneres til Kosovo. – Kosovo er blant landene i Europa som til nå har mottatt færrest vaksinedoser.

NRK - 45 minutter siden

– Har ingen bedre venn enn Tyskland

– Jeg tror vi kan si at USA ikke har noen bedre partner, ingen bedre venn i verden, enn Tyskland. Det sa USAs utenriksminister Antony Blinken til pressen før han møtte forbundskansler Angela Merkel i dag..

NRK - 45 minutter siden

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 1 time siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 1 time siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..

NRK - 1 time siden

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 1 time siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt