NRK > Nyheter

Monday, 29 November, 16:40

NRK - 27 jul 21 kl. 19:11

Mann dømt til livstid for massedrap

22 år gamle Robert Aaron Long erklærte seg skyldig i fire av drapene i en domstol i Canton i Georgia, der han tirsdag fikk livstidsdom. De resterende fire drapene skal behandles av en domstol i Atlanta, som også ligger i Georgia. Drapene skjedde i mars da gjerningsmannen rettet skudd mot tre massasjesalonger. De fleste av de drepte var amerikanere av asiatisk opphav.. Det har skapt debatt at påtalemyndigheten i Canton ikke kom til at drapene var rasistisk motivert.
Les mer på NRK


Les mer om:
Robert Aaron Long, Canton, Georgia, Atlanta

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, dømt, til, livstid, for, massedrap
NRK - 08 jun 21 kl. 16:14

Mladic dømt til livstid

Den tidligere bosnisk-serbiske generalen Ratko Mladic ble i dag dømt til livstid i fengsel for krigsforbrytelser og folkemord i Det internasjonale krigsforbrytertribunalet. Mladic ble dømt til livstid i fengsel i den første rettssaken mot ham i 2017, men anket dommen. Den ble tirsdag avvist av Det internasjonale krigsforbrytertribunalet.

NRK - 14 jul 21 kl. 14:11

Dømmes til livstid for knivangrep

I mars i fjor ble syv personer skadet, etter en 22 år gammel afghansk statsborger gikk til knivangrep. Tre av dem fikk livstruende skader. Nå er han dømt til livstid i fengsel for drapsforsøk og utvisning på livstid, melder SVT..

NRK - 24 aug 21 kl. 12:43

Livstidsdømt eks-president død

Tidlegare president i Tsjad, Hissene Habre, er død. Det opplyser ein representant for styresmaktene i Senegal til nyheitsbyrået Reuters. Habre har dei siste åra sitte fengsla i Senegal, der han vart dømd til fengsel på livstid for brotsverk mot menneskeætta, valdtekt, slaveri og kidnapping.

NRK - 16 jul 21 kl. 13:05

Får utlevere dobbeltdrapsdømt

En polsk mann som ifølge politiet er dømt til livstid i fengsel for et dobbeltdrap, kan utleveres til hjemlandet, melder BT. Mannen ble pågrepet i Bergen i vår. Politiet mener han er den samme som tok livet av et kjærestepar i Polen i 1999.

NRK - 22 apr 21 kl. 18:39

Dømt til livstid for røyrbombeåtak

Ein 31 år gammal mann frå Bangladesh er dømt til livstid i fengsel etter at han i 2017 forsøkte å sprenge ei røyrbombe ved den travlaste T-banestasjonen i New York. Bomba eksploderte ikkje som planlagt, og ingen vart alvorleg skada i åtaket..

NRK - 03 okt 21 kl. 04:05

Fikk livstid for synagoge-drap

En 22 år gammel mann fra San Diego er dømt til livstid i fengsel for å ha skutt og drept en kvinne og såret tre andre i en synagoge i byen i april 2019. Han er også dømt for å ha tent på en moské, melder Reuters..

NRK - 15 okt 21 kl. 03:23

Mangemillionær dømt til fengsel

Den styrtrike amerikanske eiendomsmagnaten Robert Durst er dømt til livstid i fengsel for drapet på sin beste venn. Durst, en mangemillionær som HBO-dokumentaren «The Jinx» handlet om, har alltid avvist anklager om at han skjøt sin venn Susan Berman med en kule i bakhodet i hennes hjem i Beverly Hills i 2000. Ifølge retten ville han hindre at hun snakket med politiet om forsvinningen til kona hans Kathleen i 1982.

NRK - 04 nov 21 kl. 12:51

Livstid etter drap på sine fem barn

En kvinne fra Solingen nord for Köln i Tyskland ble torsdag dømt til livstid i fengsel for å ha drept fem av sine seks barn. Barna var mellom ett og åtte år. Retten i Wuppertal fant ingen formildende omstendigheter.

VG - 06 maj 21 kl. 01:51

Amerikanske studenter dømt til livstid for drap på politimann i Italia

En kokainhandel som gikk galt endte med at en politimann ble knivstukket og drept. To amerikanere ble onsdag dømt til livstid for drapet i en domstol i Roma..

VG - 06 maj 21 kl. 01:51

To amerikanere dømt til livstid for drap på politimann i Italia

En kokainhandel som gikk galt endte med at en politimann ble knivstukket og drept. To amerikanere ble onsdag dømt til livstid for drapet i en domstol i Roma..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt