NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:54

NRK - 10 jul 24 kl. 18:30

Mann dømd for seksuallovbrot mot massør

Ein mann er dømd til fire års fengsel, med fem dagars frådrag, og til å betale ein massør 250.000,- i erstatning, etter å ha forsøkt å valdta vedkomande på eit massasjestudio i Bergen. Han skal også ha utvist seksuelt krenkande åtferd eller anna uanstendig oppførsel mot ein annan behandlar ein annan stad ved eit seinare tidspunkt same år. I Hordaland tingrett blei mannen dømd til å betale 240.000,- i erstatning til massøren og til fengsel i fire år og éin månad.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Hordaland, Gulating

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, dømd, for, seksuallovbrotmot , massør
NRK - 04 maj 24 kl. 04:44

Mann forsøkt skutt på bar i Sverige

Politiet leter etter en mann som skal ha prøvd å skyte en annen mann inne på en bar i sentrum av den svenske byen Nyköping fredag kveld. Meldingen om saken kom fredag kveld. – Vi fikk en samtale fra en mann som sa at en annen mann hadde forsøkt å skyte ham inne på baren, forteller vakthavende befal Kurt Marklund i politiregion Öst.

NRK - 21 feb 24 kl. 03:06

Mann truet tilfeldige med pistol i Trondheim

n mann i 20-årene ble natt til onsdag pågrepet mistenkt for vold og trusler med skytevåpen på Møllenberg i Trondheim. – En mann som var ute og gikk en tur på Møllenberg tok kontakt med oss klokken 2.26 og fortalte at han var blitt truet med våpen av en annen mann, forteller operasjonsleder Trond Hangaas i Trøndelag politidistrikt til NTB.

NRK - 22 feb 24 kl. 23:07

Mann knivstukket i matbutikk i Sarpsborg

En mann i 40-årene ble knivstukket i inne i en matbutikk i St. Marie Gate i Sarpsborg sentrum torsdag kveld. En mann i 20-årene ble pågrepet få minutter senere et annet sted i sentrum.

NRK - 06 mar 24 kl. 01:08

En mann skadet på Sola

En mann er skadet i en voldshendelse på Sola i Rogaland. Politiet fikk melding om en hissig mann og krangel mellom personer utenfor en privat adresse. Det var observert kniv og muligens en jernstang.

NRK - 06 mar 24 kl. 01:08

En mann skadet på Sola - politiet leter etter to personer

En mann er skadet i en voldshendelse på Sola i Rogaland. Politiet leter etter to personer med politihund og drone. Politiet fikk melding om en hissig mann og krangel mellom personer utenfor en privat adresse.

NRK - 09 mar 24 kl. 11:05

Mann pågrepet etter voldshendelse i Alta

En mann er pågrepet etter en voldshendelse i Alta i natt. En mann i 30-årene ble skadd etter hendelsen og blir ivaretatt av helsepersonell. En annen mann på samme alder er pågrepet av politiet etter hendelsen.

NRK - 13 mar 24 kl. 10:26

Mann pågrepet etter at mann falt fra stor høyde i Moss

Én person er pågrepet av politiet etter at mann falt fra stor høyde i Moss sentrum. Politiet ble varslet om en mulig fallulykke klokka 06.39 onsdag morgen.

VG - 13 mar 24 kl. 10:24

Mann pågrepet etter at mann falt fra stor høyde i Moss

En mann er livstruende skadd etter å ha falt fra en stor høyde i Moss sentrum. En annen mann er pågrepet..

NRK - 01 apr 24 kl. 08:46

Politiet begjærer mann varetektsfengslet i fire uker

I dag blir en mann i 30-årene fremstilt for varetekt i Bergen, siktet for drapsforsøk på en jevnaldrende mann. – Vi vil begjære ham varetektsfengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud. Vi ønsker å ha ham på isolat i to av ukene, sier politiadvokat Martine Haaland til NRK og forklarer dette med hensyn til politiets etterforskning.

NRK - 04 maj 24 kl. 04:40

Mann drept i Motala i Sverige

En 35-årig mann er drept utendørs i den svenske byen Motala. Politiet har pågrepet en mistenkt mann i saken. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 20.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 45 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 1 time siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 2 timer siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com