VG > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 14:37

VG - 27 feb. 21 kl. 08:01

Mann døde etter påkjørsel i Alver - mann pågrepet

Natt til mandag ble en mann funnet død i veikanten i Alver kommune. Et tyngre kjøretøy knyttes til påkjørselen og en mann er pågrepet..
Les mer på VG


Les mer om:
Alver

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, døde, etter, påkjørseli , Alver, mann, pågrepet
NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alvær

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alvær kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 27 feb. 21 kl. 05:37

Mann omkom i påkjørsel i Alver

En mann i 60-årene mistet livet i en påkjørsel på fylkesvei 57 ved Lindås i Alver kommune i Nordhordland natt til lørdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.32 etter at forbipasserende hadde funnet en livløs mann liggende i veien.

NRK - 21 april 21 kl. 23:16

To til sykehus etter elgpåkjørsel

To personer er kjørt til sykehus etter en elgpåkjørsel i Sørskogbygda i Elverum onsdag kveld. I tillegg er to personer kjørt til legevakt for sjekk. Innlandet politidistrikt opplyser på Twitter at skadegraden til de fire tenåringene er ukjent..

NRK - 12 jan. 21 kl. 21:22

Politiet undersøker påkjørsel

Politiet i Agder undersøker en påkjørsel i Søgne, der en bil ikke skal ha stanset ette rå ha kjørt på en jente. Hun kom til legevakt med skader, men politiet vet ikke hvordan eller når påkjørselen har skjedd..

NRK - 11 mai 21 kl. 16:35

Førerkortbeslag etter påkjørsel

Ei kvinne i 30-åra er kjørt til St. Olavs hospital etter en påkjørsel i et fotgjengerfelt i Hommelvik sentrum. Kvinna hadde smerter i rygg og hofte, forteller politiet.

VG - 27 feb. 21 kl. 08:01

Mann døde etter påkjørsel i Alver - sjåfør pågrepet

Natt til mandag ble en mann funnet død i veikanten i Alver kommune. Et tyngre kjøretøy knyttes til påkjørselen og en mann er pågrepet..

NRK - 31 mai 21 kl. 04:57

Ulv døde i påkjørsel på Flisa

En ulv døde i en påkjørsel på Trangenvegen på Flisa i Solør natt til mandag. – Politiet fikk melding om påkjørselen klokken 3.20.

NRK - 22 feb. 21 kl. 22:46

Omkom i togpåkjørsel i Modum

En person er bekreftet omkommet etter en togpåkjørsel ved Drolsum i Modum. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Politiet fikk melding om ulykken klokken 21.

VG - 27 feb. 21 kl. 08:01

Mann døde etter påkjørsel i Alver

Natt til mandag ble en mann funnet død i veikanten i Alver kommune. Et tyngre kjøretøy knyttes til påkjørselen, men foreløpig er ingen siktet..

NRK - 15 mai 21 kl. 14:59

Legning skal ikke avgjøre

Det skal være livsførsel, ikke legning, som avgjør hvem som kan være blodgiver, mener Høyre. Landsmøtet stemte for formuleringen om at partiet vil sikre trygge blodleveranser gjennom objektive giverkriterier basert på livsførsel, ikke legning og funksjonsnedsettelse. I dag må menn som har sex med menn vente tolv måneder etter siste seksuelle kontakt før de kan gi blod..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Minst fire bekreftet døde etter tornado i Tsjekkia: – Et rent helvete

En stor tornado og hagl på størrelse med tennisballer forårsaket store ødeleggelser sørøst Tsjekkia. Tornadoen skal være den kraftigste i sentral Europa i moderne tid..

VG - 3 timer siden

Dansk rådhus evakueres – stor politiaksjon

En mann brøt seg fredag inn på rådhuset i den danske byen Middelfart, og fyrte av fyrverkeri innendørs..

VG - 4 timer siden

Frykter deltavarianten kan gi samme smittenivå som i fjor høst

Det europeiske smittevernbyrået ECDC estimerer at delta-varianten kommer til å stå for 90 prosent av alle nye smittetilfeller innen slutten av august..

VG - 7 timer siden

Delta-utbrudd skaper frykt i Sydney: – Har virkelig gjort det dårlig med vaksineringen

Et nytt smitteutbrudd i den australske storbyen Sydney har satt press på myndighetene. Bare rundt tre prosent av landets befolkning er fullvaksinert..

VG - 13 timer siden

Blokkdramaet i Miami: Skal ha hørt høye knirkelyder dager før kollapsen

Snart et døgn senere er fortsatt 99 savnet etter den fatale blokk-kollapsen. Pablo Rodriguez sin mor er en av dem. Dagen før skal moren hans ha våknet av høye knirkelyder i hjemmet sitt, forteller han..

VG - 15 timer siden

Sterke stormer og Tornado i Sør-Tsjekkia: – 150 skadet

En halv landsby er jevnet med jorden, ifølge en viseordfører..

VG - 19 timer siden

Einar (77) byttet sykehjem – familien fikk kondolansebrev fra kommunen

Da Einar Tveit ble skrevet ut av sykehjemmet i Bærum antok kommunen at han var død. – Vi fikk helt sjokk, forteller kona Bente Moltzau..

VG - 22 timer siden

Boligblokk kollapset i Miami: – Alle skrek i panikk

51 personer er ikke gjort rede for etter at store deler av en boligblokk i Florida kollapset. – Noe av det verste jeg har sett i mitt liv, sier et vitne til CNN..

VG - 20 timer siden

Massesmitte etter studentferier på Mallorca

Etter Mallorca-reiser er det oppdaget smitte blant elever og studenter i regionene Valencia, Cantabria, Madrid, Baskerland, Murcia og Aragon..

VG - 22 timer siden

Oppdaget gutt i rasrestene i Miami: – Han stakk hånden opp av ruinene

Nicholas Balboa forteller at han oppdaget et barn i ruinene etter at store deler av en boligblokk raste sammen natt til torsdag. Over 70 boenheter ble ødelagt mens folk sov..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt