NRK > Nyheter

Onsdag, 12 Mai, 18:47

NRK - 22 jan. 21 kl. 22:09

Mann døde etter fall i fjellet

En 48 år gammel mann er funnet død etter et fall ved Blålitinden i Lofoten. Han ble funnet etter en redningsaksjon som ble utløst da en kvinne varslet. Mannens pårørende er varslet, opplyser politiet. Kvinnen er fraktet til sykehus med brukket fot..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Blålitinden, Lofoten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, døde, etter, falli , fjellet
E24 - 01 mars 21 kl. 08:01

Nytt shoppefall i januar

Det ble et nytt svakt fall i detaljhandelen i januar, etter et stort fall i desember. Klesbutikker hadde et kraftig fall, mens salg av sportsutstyr økte etter fint vintervær..

NRK - 22 jan. 21 kl. 22:09

Mann død etter fall i fjellet

En 48 år gammel mann er død etter et fall ved Blålitinden i Lofoten. Han ble funnet etter en redningsaksjon som ble utløst da en kvinne varslet at hun hadde skadet seg..

E24 - 05 mars 21 kl. 07:10

Globale CO2-utslipp på vei opp etter corona-fall i 2020

Globale CO₂-utslipp er på vei opp igjen etter et betydelig fall i coronaåret 2020, ifølge Det internasjonale energibyrået (IEA). Fortsatt er global vekst avhengig av store mengder fossil energi..

E24 - 12 mars 21 kl. 08:27

Oslo Børs i minus - Røkke-selskap stiger etter kraftig fall

Oslo Børs faller fra start, og Aker Clean Hydrogen stiger litt etter gårsdagens kraftige fall..

E24 - 01 mars 21 kl. 08:01

Nytt shoppefall i januar – detaljhandelen falt med 0,1 prosent fra desember

Fallet i detaljhandelen fortsatte i januar, etter et stort fall i desember. Klesbutikker hadde et kraftig fall, mens salg av sportsutstyr økte..

NRK - 02 mars 21 kl. 23:10

Jente overlevde fall fra 12. etasje

En to år gammel jente overlevde med mindre skader et fall på 50 meter fra en balkong i en boligblokk i Hanoi i Vietnam. En 31 år gammel sjåfør hylles etter at han klarte å dempe fallet med bare hendene..

E24 - 23 april 21 kl. 10:50

Bratt og bredt fall for kryptovalutaer

En bitcoin koster nå nærmere 48.000 dollar, etter et fall på over 11 prosent det siste døgnet..

NRK - 24 april 21 kl. 12:30

Meiner kvinna vart skada av fall

Mannen i 40-åra som er drapssikta etter at ei kvinne i 40-åra vart funnen død på Varaldsøy i Kvinnherad torsdag kveld, nektar straffskuld og sette seg imot fengsling. Ifylgje forsvararen hans seier mannen at kvinna vart skada av eit fall, skriv Bergens Tidende..

NRK - 08 mars 21 kl. 18:52

Mann død etter arbeidsulykke

En mann i 60-åra er død etter en arbeidsulykke i Bergen. Omstendighetene gjør at politiet tror det dreier seg om fall fra et stillas. Politiet gjør undersøkelser på ulykkesstedet og Arbeidstilsynet er underrettet..

VG - 02 feb. 21 kl. 15:43

Stort rødgrønt flertall – fall for Frp

Det er solid rødgrønt flertall på VGs februarmåling. Frp opplever stort fall og Venstre er veldig langt under sperregrensen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Nytt høyhus i Gaza bombet

Israel fortsetter luftangrepene mot Gazastripen onsdag ettermiddag. Ifølge nyhetsbyrået AP kollapset et høyhus i Gaza by etter et angrep like før klokken 18 norsk tid. Avisa Times of Israel hevder det er al-Shourouk-bygningen som er ødelagt..

NRK - 15 minutter siden

Gode nyheter for Oslos gjenåpning

Byrådsleder Raymond Johansen peker på stort behov for den skjevfordelingen regjeringen nå går inn for, og sier det er gode nyheter for gjenåpningen av Oslo. – Dette har vi ventet på lenge, og jeg er selvfølgelig veldig glad for at Oslo og andre områder i Norge med høyt smittetrykk får flere vaksiner, sier Johansen til NTB..

NRK - 15 minutter siden

Åpner for å donere AstraZeneca

Regjeringen åpner for å donere AstrqaZeneca til andre land. EU-avtalen med AstraZeneca og Janssen åpner for å donere vaksiner til andre land. En mulig løsning er at EU-landene får tilbake dosene de har avgitt til Norge.

NRK - 30 minutter siden

Regjeringen dropper AstraZeneca

AztraZeneca-vaksinen tas helt ut av vaksineprogrammet. Det sier Erna Solberg på en pressekonferanse onsdag kveld. Janssen-vaksinen blir foreløpig ikke tatt ut men er satt på pause, men skal vurderes for frivillig bruk.

NRK - 30 minutter siden

Regjeringen dropper AztraZeneca

AztraZeneca-vaksinen tas helt ut av vaksineprogrammet. Det sier Erna Solberg på en pressekonferanse onsdag kveld. Janssen-vaksinen blir foreløpig ikke tatt ut men er satt på pause..

NRK - 30 minutter siden

Solberg: Prioriterer ikke lærere

Verken lærere og barnehageansatte eller andre yrkesgrupper skal prioriteres i koronavaksinasjonsprogrammet. Det opplyste Erna Solberg på dagens koronapressekonferanse. Dermed følger regjeringen anbefalingen fra FHI om å ikke prioritere enkelte yrkesgrupper..

NRK - 30 minutter siden

AztraZeneca tas ut av programmet

NRK - 45 minutter siden

Regjeringen vil omfordele vaksiner

Regjeringen vil vurdere en geografisk omfordeling av vaksiner, opplyser statsminister Erna Solberg. Regjeringen går inn for 60 prosent flere vaksiner til kommuner med vedvarende høyt smittetrykk.

NRK - 45 minutter siden

Unge får vaksine tidligere

NRK - 1 time siden

Nytt høyhus i Gaza kollapset

Israel fortsetter luftangrepene mot Gazastripen onsdag ettermiddag. Ifølge nyhetsbyrået AP kollapset et høyhus i Gaza by etter et angrep like før klokken 18 norsk tid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt