NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 00:20

NRK - 11 jun 23 kl. 08:52

Mann arrestert for truslar mot prideparaden

Ein mann i 20-åra blei pågripen i går på grunn av truslar mot prideparaden i Bergen. – Han er sikta for truslar mot prideparaden og blei pågripen på bakgrunn av det, seier politiadvokat Laila Skeide. Mannen er ikkje avhøyrt enda, men politiet vil avhøyra han om kort tid, opplyser ho. Det var før paraden laurdag at mannen blei arrestert. Skeide vil ikkje seia noko om innhaldet i truslane, men viser til at dei har kome på sosiale medium og at dei var retta mot paraden.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Laila Skeide, Bergens Tidende, Skeide

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, arrestert, for, truslarmot , prideparaden
NRK - 25 maj 23 kl. 12:49

Aftenbladet: To 15-åringar siktet for truslar om skuleskyting på Nord-Jæren

To 15-åringar er sikta for truslar om skuleskyting ved ein skule på Nord-Jæren, opplyser politiet til Stavanger Aftenblad. Truslane skal ha kome på ei nettside tilknytt skulen. Politiet seier dei tar slike truslar alvorleg, men at dei ikkje oppfatta dei som reelle..

NRK - 18 aug 23 kl. 14:26

Sett fri etter Nav-truslar

Mannen som blei pågripen, mistenkt for truslar og skadeverk mot Nav Bjørnafjorden, er no sett fri, melder BT. Mannen har fått besøksforbod mot dette Nav-kontoret. Han er mistenkt for truslar på SMS, og for å ha knust både dør og vindauge på kontoret dagen etter..

NRK - 26 nov 23 kl. 11:27

Ein mann er sikta for grove truslar etter skytehending i Egersund

Ein mann i 40-åra er sikta for grove truslar etter ei skytehending mot ein taxi i Egersund laurdag kveld. Taxien skal ha stått utanfor eit hus, då mannen skal ha skote mot taxien. To personar var inne i køyretøyet..

NRK - 12 apr 23 kl. 11:37

Tiltalt for bombespøk i Stavanger

Fire menn er tiltalt for ein bombespøk utanfor restauranten Olivia i Stavanger i fjor sommar. Ein mann med finlandshette på hovudet kasta frå seg ein sekk utanfor, ropte på eit ukjent språk og sprang vekk. Det førte til panikk hos ein del av gjestene.

NRK - 24 nov 23 kl. 20:15

Flyttar arrangement i Kristiansand etter truslar om bråk

Agder politidistrikt har bede ein arrangør om å flytte eit arrangement ut av Kristiansand sentrum. Grunnen er truslar om bråk, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 24 nov 23 kl. 20:15

Ønsker å flytte arrangement ut av Kristiansand sentrum etter truslar om bråk

Agder politidistrikt har bede ein arrangør om å flytte eit arrangement ut av Kristiansand sentrum. Grunnen er truslar om bråk, skriv dei i ei pressemelding. – Politiet har teke imot informasjon som indikerer at det kan bli ordensmessige utfordringar i samband med ei pågåande konflikt i delar av det eritreiske miljøet, seier stabssjef Vidar Arnesen i Agder politidistrikt..

NRK - 19 okt 23 kl. 10:27

Kina: Japansk mann arrestert mistenkt for spionasje

Kina har formelt arrestert en japansk mann som ble arrestert tidligere i år på grunn av anklager om spionasje, bekreftet Tokyos ambassade i Beijing torsdag. – Vi kan bekrefte at den japanske statsborgeren som ble arrestert i mars er arrestert, sa en ambassadetjenestemann i en uttalelse til AFP..

Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 11 jun 23 kl. 08:52

BT: Mann arrestert for truslar mot prideparaden

Ein mann i 20-åra som er busett i Bergen, blei pågripen på ein bupel laurdag. Det seier politiadvokat Laila Skeide til avisa..

NRK - 23 mar 23 kl. 07:25

Væpna politi på Karmøy

Politiet har arrestert ein mann i 30-åra på Karmøy. Han blei tatt for vald og truslar mot ein annan person. Offeret fekk helsetilsyn frå ambulanse, men er ikkje alvorleg skadd, skriv politiet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 30 minutter siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 2 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 2 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 2 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 3 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 3 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com