NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 07:56

NRK - 20 feb 24 kl. 13:49

Mann anmeldt etter melding om trusselsituasjon i Larvik

Politiet rykket ut til Larvik sentrum etter to meldinger om en mann som hadde kniv. – Noen mente at han var truende. Men når patruljen kommer til stede så får de kontroll på en som passer beskrivelsen og han har ikke kniv, sier operasjonsleder Roger Aaser. Ingen personer er skadet. Mannen i 50-årene blir bortvist fra sentrum og anmeldes for ordensforstyrrelse, ifølge Aaser.
Les mer på NRK


Les mer om:
Larvik, Roger Aaser, Aaser

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, anmeldt, etter, meldingom , trusselsituasjoni , Larvik
NRK - 06 feb 24 kl. 01:01

Anmeldt for å ha ringt inn falsk melding til politiet

To menn ble mandag kveld anmeldt for å ha ringt inn falsk melding til politiet, etter at politiet rykket ut etter melding om et slagsmål i Sandefjord. Politiet fikk ved 23-tiden en anonym melding om slagsmål utenfor en butikk i Sandefjord. Men da politiet ankom butikken var det ingen personer på stedet.

Klartale - 31 maj 24 kl. 13:52

Flere brudd på loven i 2023

328.000 brudd på loven ble anmeldt i Norge i 2023. Det er 7,7 prosent mer enn i 2022, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB).

Klartale - 27 nov 23 kl. 08:31

Ung mann drept i Porsgrunn

En mann ble pågrepet natt til mandag. Han er siktet for drap på en annen mann. Drapet skjedde i Porsgrunn i Telemark.

NRK - 25 maj 24 kl. 11:06

Mann med kniv stjal to dresser i Kragerø

Politiet opplyser om at en mann i 30-årene fra Kragerø er anmeldt lørdag morgen for å gå med kniv. Politiet rykket ut etter melding om mannen snoket rundt i et boligområde hvor han hadde tatt med seg to dresser som hang ute på en privatadresse. Mannen skal ha vært i besittelse av narkotika, noe han også er anmeldt for.

NRK - 05 apr 24 kl. 08:42

To menn anmeldt etter kjøring i påvirket tilstand

To menn i 20-årene er anmeldt for kjøring og medvirkning til kjøring i påvirket stand. Det melder Troms politidistrikt på X, tidligere Twitter. Mennene hadde kjørt i grøfta langs en vei i Tromsø, men fremstod som uskadd.

NRK - 14 dec 23 kl. 13:03

Mann i 50-årene anmeldt - fløy drone på flyplassen i Alta

Politiet har anmeldt mannen etter at han fløy en drone i innenfor forbudssonen til flyplassen i Alta. Det skriver de i en melding på X/Twitter..

NRK - 24 apr 24 kl. 06:30

Melding om person i sjøen i Askøy

Politiet er ved Strusshamn på Askøy etter melding om ein mann som ligg i sjøen og held seg fast i eit tau. – Mannen er vaken og medviten og det jobbast med å få han på land, skriv politiet. Meldaren skal ha observert mannen ved båthamna i Strusshamn med kikkert, og det er førebels uklart korleis mannen har hamna i sjøen.

NRK - 24 apr 24 kl. 02:00

Rykket ut etter melding om skudd på utested i Oslo sentrum

Politiet rykket ut etter melding om mulig skudd på et utested i Oslo sentrum natt til onsdag. Ingen er skadd. Politiet fikk melding om hendelsen fra personer på stedet.

NRK - 07 apr 24 kl. 00:27

Stor utrykning etter melding om smell

Nødetatene rykket natt til søndag ut med store styrker til Bislett i Oslo etter melding om smell fra en leilighet. Første melding til politiet gikk ut på at det hadde vært en eksplosjon. – Mye tyder på at det ikke er like alvorlig som innledende melding om eksplosjon i en leilighet.

NRK - 28 mar 24 kl. 20:48

Mann anmeldt for vold mot kioskansatte i Bergen

En mann i 40-årene er anmeldt for vold mot to kioskansatte etter et slagsmål ved Bystasjonen i Bergen torsdag ettermiddag. Ingen av personene er skadet, ifølge politiet. Den mistenkte mannen er vist bort fra stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Minst 7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge avisen Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 45 minutter siden

Telenor med 4,4 mrd i driftsresultat i 2. kvartal

Telenor fikk et driftsresultat på 4,4 milliarder kroner i andre kvartal. Driftsresultatet på 4366 millioner kroner i andre kvartal i år, er litt bak andre kvartal i 2023 på 4374 millioner. Driftsinntektene har også økt fra 15,83 mrd.

NRK - 45 minutter siden

186 mill. før skatt for Schibsted

Schibsted fikk et resultat før skatt på 186 millioner kroner i andre kvartal, melder NTB..

NRK - 1 time siden

7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 2 timer siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 2 timer siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 3 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 3 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 4 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com