NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 06:49

NRK - 19 juni 21 kl. 04:44

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.30. Politiet fikk melding om saken via AMK etter at forbipasserende fant mannen liggende på gata.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kubaparken, Grünerløkka, Oslo, NTB, Fossveien, AMK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, alvorlig, skadet, Grünerløkka
Aftenposten - 30 juni 21 kl. 21:55

Etter fem år og 147 millioner kroner åpner Grünerløkka Lufthavn igjen

Etter fem år og 147 millioner kroner er endelig lokalene til Grünerløkka Lufthavn klare..

NRK - 19 juni 21 kl. 04:44

Mann alvorlig skadet ved Kubaparken

Mannen som ble funnet skadd på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

Aftenposten - 6 timer siden

Person alvorlig skadd i knivstikking i Oslo

En person er knivstukket i Fagerheimgata på Grünerløkka i Oslo. Vedkommende betegnes som alvorlig skadd..

NRK - 07 juni 21 kl. 20:01

Fengslet etter drapsforsøk i Oslo

En 19 år gammel mann ble mandag varetektsfengslet i fire uker etter at han skal ha forsøkt å skyte en annen mann i en tett befolket park i Oslo fredag kveld, skriver Avisa Oslo. Mannen skal ha rettet skytevåpenet mot en annen mann som lå på bakken i Kubaparken på Grünerløkka. Den siktede forlot parken kort tid etter, men ble stanset av politiet og pågrepet..

Aftenposten - 6 timer siden

Mann pågrepet etter knivstikking i Oslo

En person er knivstukket i Fagerheimgata på Grünerløkka i Oslo og betegnes som alvorlig skadd..

NRK - 29 juni 21 kl. 15:19

Mann pågrepet av bevæpnet politi

Bevæpnet politi kom på stedet da en mann med kniv truest med å kaste gjenstander ut av vinduet i Dælenenggata i Grünerløkka. Bevæpnet politi pågrep mannen i oppgangen uten ytterligere dramatikk, skriver politiet på Twitter..

NRK - 01 juli 21 kl. 18:17

Frifunnet for skyting

En mann i 20-årene som var tiltalt for en skyteepisode på Grünerløkka, ble frifunnet i Oslo tingrett. Rettens flertall mener det er tvil om hvem som var skytteren. Men de var samstemte om at han var involvert i episoden.

NRK - 16 juli 21 kl. 02:11

Vold mot politiet i Oslo

En mann i 20-årene ble pågrepet for vold mot politiet på et utested på Grünerløkka i Oslo natt til fredag. Ingen skade på de involverte, melder politiet i Oslo på Twitter..

Aftenposten - 26 mars 21 kl. 07:00

Når en fyr med rastafletter og papegøye på skulderen sykler forbi meg på Grünerløkka, kjenner jeg et lykkeblaff

Der bygda gjør meg matt i pelsen og blek i psyken, frembringer byen jubel i bringa..

Aftenposten - 03 april 21 kl. 16:44

Den 57 år gamle bartenderen fra Grünerløkka fikk nok av korona-usikkerheten. I nord var det mer enn nok jobb til ham.

Terje Andresen (57) forlot samboer, barn, Oslo og sportsbaren han arbeider på, og dro til havgapet i nord for å få jobbe..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 45 minutter siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 1 time siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 1 time siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 3 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt