NRK > Nyheter

Saturday, 25 September, 11:12

NRK - 11 jul 21 kl. 02:09

Mann alvorlig skadd i knivstikking

Mannen som ble knivstukket i Torggata i Oslo, er fraktet til sykehus i ambulanse og beskrives som alvorlig skadd. Det var en politipatrulje som kom over den skadde litt før klokka halv 2, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB. Han sier vitner sier at fire eller fem personer løp i retning Domkirken. De beskrives som unge, mørkhudede gutter, sier operasjonslederen. Politiet vil ikke gå ut med andre opplysninger enn at det dreier seg om en mann.
Les mer på NRK


Les mer om:
Torggata, Oslo, Vidar Pedersen, NTB, Domkirken, Pedersen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, alvorlig, skaddi , knivstikking
NRK - 02 maj 21 kl. 07:30

Mann knivstukket i Oslo sentrum

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i Osterhaus' gate i Oslo sentrum søndag morgen. En annen mann er anholdt. – Et vitne observerte en person som lå på gata og ropte om hjelp.

NRK - 10 timer siden

Mann alvorlig skadd i trafikkulykke

En mann er alvorlig skadd i frontkollisjon mellom en personbil og en trailer på riksvei 3 ved Lonåsen i Tynset kommune i Østerdalen. – Føreren av personbilen sitter fastklemt, og det jobbes med å få ham løs. Vi har fått opplyst at han er alvorlig skadd, forteller operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB.

Aftenposten - 03 aug 21 kl. 00:10

Person alvorlig skadd i knivstikking i Oslo

En person er knivstukket i Fagerheimgata på Grünerløkka i Oslo. Vedkommende betegnes som alvorlig skadd..

NRK - 15 apr 21 kl. 06:11

Leter etter mann etter knivstikking

En mann i 30-åra ble knivstukket på Herøya i Porsgrunn i natt. Han er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet. De leter etter en annen mann i 30-åra som har status som sikta.

NRK - 21 maj 21 kl. 15:23

MC-fører alvorlig skadd

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter en MC-ulykke i Osloveien i Vestby fredag, melder Øst politidistrikt på Twitter. – Det er en motorsykkel som har kollidert med en tilhenger på en traktor i forbindelse med en forbikjøring, sier operasjonsleder Halvor Andersen til Vestby Avis. I følge Andersen er det snakk om alvorlig personskade på motorsyklisten, men det er trolig ikke livstruende skader..

NRK - 06 jun 21 kl. 08:49

Mann alvorlig skadd etter båtulykke

En mann i 40-årene ble natt til søndag alvorlig skadd etter en båtulykke i Rødøyfjorden i Nordland. Politiet i Nordland opplyser at nødetatene og Hovedredningssentralen ved 1-tiden fikk melding om at en person hadde ramlet i havet fra en båt i Rødøyfjorden i Nordland. To andre personer hoppet etter for å hjelpe vedkommende.

NRK - 15 aug 21 kl. 06:52

Mann funnet alvorlig skadd i Oslo

En mann ble tidlig søndag morgen funnet alvorlig skadd i Konows gate i Oslo. Politiet mistenker at mannen kan ha blitt utsatt for vold. – Vi søker etter en eller flere gjerningspersoner, og etterforsker bredt med tanke på åsted og hendelsesforløp, skriver politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 15 aug 21 kl. 12:45

Alvorlig skadd i frontkollisjon

En kvinne er alvorlig skadd i en frontkollisjon på Seljordvegen i Bø i Midt-Telemark søndag formiddag. En luftambulanse er på vei til stedet. – Det er bekymring knyttet til indre skader.

NRK - 15 maj 21 kl. 07:30

Mann pågrepet etter knivstikking

Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter knivstikking på Tøyen. Mannen som ble knivstukket ble sendt til sykehus. Politiet har sikret videopptak som kan belyse hendelsen og utelukker ikke flere pågripelser, skriver de på Twitter..

NRK - 04 jun 21 kl. 15:37

Mann pågrepet etter knivstikking

Politiet har pågrepet og siktet en mann for knivstikking i Mysen i Indre Østfold, skriver Smaalenenes Avis. Hendelsen skjedde onsdag kveld. Da sa politiet til NRK at personen som ble knivstukket hadde fått overfladiske skader som følge av knivstikkingen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bombe mot Taliban-kolonne

Minst en person ble drept og sju såret i en eksplosjon som rammet en kolonne av Taliban-kjøretøy i Jalalabad øst i Afghanistan lørdag, skriver NTB. Øyenvitner sier en bombe i veikanten gikk av, og et sykehus i Nangarhar-provinsen skal ha fått inn de sårede. Blant dem var både Taliban-krigere og sivile.

NRK - 30 minutter siden

Kan ta årevis å bygge hele nye SUS

I verste fall står hele det nye sykehuset i Stavanger ferdig først i 2040, skriver Stavanger Aftenblad. Det er en utfordring å finansiere hele sykehuset. Første byggetrinn er godt i gang, og skal etter planen stå ferdig høsten 2024.

NRK - 30 minutter siden

Lysbakken: En god begynnelse

– Vi har hatt et lite treff på Hurdalssjøen de siste dagene. Det har vært trivelig. Det har også vært en tillitsfull samtale tre partier imellom, sa partileder Audun Lysbakken til SVs landsstyremøte lørdag.

NRK - 1 time siden

Lysbakken talte til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innledet på SVs landsstyremøte lørdag formiddag klokken 10.00..

NRK - 45 minutter siden

Lysbakken: – Vi har nådd målet

I sin tale til SVs landsstyremøte sier Audun Lysbakken at partiet har nådd det målet som er viktigst, nemlig et flertall som er avhengig av SV. – Vi kommer til å være en maktfaktor. Vårt løfte til folk, til alle som stemte for forandring, vi skal bruke den makten til å levere forandring som Norge trenger.

NRK - 1 time siden

80 kinesiske asylsøkere i Norge

I løpet av de siste ukene har det kommet 80 kinesiske asylsøkere til det nasjonale mottakssenteret i Råde. De oppgir at de er uigurer, som ifølge menneskerettighetsgrupper forfølges i Kina. Asylsøkerne har reist til Norge fra Tyrkia, der de sier de ikke føler seg trygge..

NRK - 1 time siden

Bolsonaros sønn koronasmittet

Sønnen til Brasils president Jair Bolsonaro er smittet av koronaviruset. 37 år gamle Eduardo Bolsonaro, som er medlem av nasjonalforsamlingen, mener det er et argument mot vaksinepass, siden han har fått første dose. President Bolsonaro, som selv har hatt covid-19, var sterkt kritisk til smittevernreglene som gjaldt i FN i New York.

NRK - 1 time siden

Lysbakken taler til landsstyret

Partileder Audun Lysbakken innleder på SVs landsstyremøte. Talen kan du se direkte her fra klokken 10.00..

NRK - 1 time siden

Avhører siktet etter knivstikking

Den siktede personen etter knivstikken på kjøpesenteret Amfi Elverum i går kveld vil avhøres i formiddag. Politiet mener at den siktede utførte handlingen alene. Tilstanden til den skadde personen er stabil..

NRK - 1 time siden

Texas-migrantleir tom

Migrantleiren under broen i Del Rio i Texas er nå tom, ifølge lokale myndigheter. 15.000 mennesker, de fleste fra kriserammede Haiti, hadde samlet seg for å for å komme inn i USA.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt