NRK > Nyheter

Monday, 26 September, 02:58

NRK - I førrgår: 20:44

Mann alvorlig skadd etter påkjørsel i Fredrikstad

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter en påkjørsel i et fotgjengerfelt på Rolvsøy i Fredrikstad fredag. Mannen ble fløyet til sykehus. Politiet meldte om ulykken på fylkesvei 109, Rolvsøyveien klokken 17.11. Operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt sier til Fredriksstad Blad at fotgjengeren, en mann i 30-årene, er fraktet med luftambulanse til sykehuset på Kalnes – og at det er mulig at han fraktes til Ullevål sykehus i Oslo.
Les mer på NRK


Les mer om:
Rolvsøy, Fredrikstad, Ronny Samuelsen, Fredriksstad Blad, Kalnes, Ullevål, Oslo, Vegvesenets, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, alvorlig, skadd, etter, påkjørseli , Fredrikstad
NRK - 29 maj 22 kl. 08:46

Ikke alvorlig skadd etter fall på utested

En mann i 40-årene ble fraktet til sykehus etter å ha falt flere meter ned på utestedet Scotsman i Oslo lørdag kveld. Han er ikke alvorlig skadd. Lørdag meldte politiet at mannen var hardt skadd, men sier søndag morgen til Aftenposten at dette ikke er tilfelle.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

Klartale - 04 jul 22 kl. 08:48

Dette vet vi om gjerningspersonen

Tre personer ble drept og flere skadd etter skyting. Skytingen skjedde på kjøpesenteret Field’s. Det ligger på Amager i København, sier politiet.

NRK - 29 jun 22 kl. 17:29

Alvorlig skadd etter fallulykke

En person skal være alvorlig skadd etter en fallulykke ved Haskollveien i Lier. Hendelsen fremstår ifølge politiet som en arbeidsulykke med fall fra tak. – Vedkommende betegnes som alvorlig skadd.

NRK - 03 aug 22 kl. 10:02

Alvorlig i trafikkulykke i Gjøvik

En person er alvorlig skadd etter ei trafikkulykke langs Fagernesvegen i Gjøvik, melder Innlandet politidistrikt. Politiet meldte om ulykka mellom de to bilene klokka 9.18.

NRK - 27 aug 22 kl. 16:41

Person alvorlig skadd i ADO

En person er alvorlig skadd etter en ulykke i bassenget i AdO Arena i Bergen. Personen er fraktet til Haukeland universitetssjukehus. Tilstanden er ukjent, skriver Bergens Tidende.

NRK - 08 jul 22 kl. 01:12

En mann alvorlig skadd i knivstikking på Stovner

En mann er fraktet til sykehus etter å ha blitt stukket med kniv på Stovner i Oslo. Det ble først opplyst at skadeomfanget til den fornærmede personen ikke var alvorlig, men operasjonsleder Vidar Pedersen sier til NRK at mannen er alvorlig skadet. En mann ble pågrepet klokken 00.

NRK - 11 jun 22 kl. 02:42

Fire skadd i knivangrep på tysk universitet

Fire mennesker ble skadd da en mann gikk til angrep på tilfeldig forbipasserende på et universitet i Tyskland fredag. Den 34 år gamle mannen angrep en rekke personer på Hamm-Lippstadt-universitetet i nærheten av Dortmund før studenter overmannet ham og han ble pågrepet av politiet. En talsmann for påtalemyndigheten sier mye tyder på at gjerningsmannen er mentalt syk.

NRK - 21 aug 22 kl. 19:59

Kvinne alvorlig skadd etter voldshendelse

Ei kvinne er alvorlig, men ikke livstruende skadd etter en voldshendelse på Bjølsen i Oslo lørdag. – Vi har en navngitt mistenkt som vi leter etter, sier krimleder Anders Johnsrud i oslopolitiet til NRK. Voldshendelsen skjedde inne i en leilighet.

NRK - 22 jul 22 kl. 07:54

Gutt alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo

Tenåringsgutten som ble stukket med kniv i et slagsmål i Oslo sentrum i natt, er alvorlig skadet. Det opplyser krimvakta hos Oslo-politiet. Gutten ble fraktet til sykehus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sammenstøt under Iran-demonstrasjoner i London og Paris

Politi brukte blant annet tåregass mot personer demonstrerte utenfor den iranske ambassaden i Paris søndag. I London ble flere politibetjenter skadd. Ti kvelder på rad har det vært demonstrasjoner og gatekamper i Iran etter at 22 år gamle Mahsa Amini døde i moralpolitiets varetekt.

NRK - 45 minutter siden

Koronaundersøkelse: Flere har hjemmekontor nå

22 prosent av de spurte har hovedsakelig hjemmekontor nå, ifølge Norsk koronamonitor. Det er 10 prosentpoeng flere enn i juni. Gjennom første del av året falt tallet på folk med hjemmekontor jevnt og trutt, fra 42 prosent i januar til 12 prosent i juni.

NRK - 45 minutter siden

Sosialdemokratene erkjenner valgnederlag i Italia

Sosialdemokratene (PD) erkjenner nederlag i det italienske valget. Foreløpige resultater viser at høyrekoalisjonen styrer mot en komfortabel seier. – Det er en trist kveld for landet, sier Debora Serracchiani fra PD i partiets første kommentarer til valgresultatet, skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Gruppe skal ha planlagt å kidnappe Belgias justisminister

Til sammen fire menn er pågrepet, anklaget for å ha planlagt å kidnappe Belgias justisminister Vincent Van Quickenborne. Van Quickenborne, som også er ordfører i Kortrijk vest i Flandern, hevder de fire planla å kidnappe ham og sier at det er en «narkotikamafia» som står bak. Justisministeren har fått styrket politibeskyttelse etter at det har kommet inn «alvorlige trusler», opplyste påtalemyndigheten lørdag.

NRK - 2 timer siden

Kvinne mistet livet i stormen «Fiona» i Canada

En 73 år gammel kvinne døde i stormen «Fiona» som rammet byen Port aux Basques i Canada i helgen. Kvinnen ble sist sett i hjemmet sitt før en bølge traff huset og rev bort en del av kjelleren, opplyste politiet. Uværet førte til store ødeleggelser flere steder.

NRK - 2 timer siden

USA advarer Russland

USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan sier at USA vil reagere kraftig dersom Russland bruker atomvåpen. Noe Russlands president tidligere har truet med. – Vi har vært tydelige.

NRK - 2 timer siden

Tiende kveld med demonstrasjoner i Iran

Demonstrasjonene som startet etter at en kvinne døde i politiets varetekt i Iran, fortsatte søndag på den tiende kvelden. Demonstrantene trosset dermed advarsler fra rettsvesenet og president Ebrahim Raisi, som har understreket behovet for å handle overfor demonstrantene uten mildhet. 22 år gamle Mahsa Amini døde tidligere denne måneden i moralpolitiets varetekt etter å ha blitt pågrepet fordi hun ikke dekket til håret sitt.

NRK - 3 timer siden

Snø på høyfjellsoverganger i Sør-Norge

Søndag kveld er det observert snø på enkelte av høyfjellsovergangene i Sør-Norge. Snøgrensa ventes å ligge omkring 1000–1400 meter gjennom natten og i morgentimene mandag. Det anbefales vinterdekk over fjellet, melder meteorologene på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Valgprognose: Høyrekoalisjonen ser ut til å vinne valget i Italia

Høyrekoalisjonen med Giorgia Meloni ser ut til å vinne det italienske valget med mellom 41 og 45 prosent, ifølge målinger. Høyrepopulisten Meloni, som er partileder i Italias brødre, ser dermed ut til å bli landets neste statsminister. Ytre høyre-koalisjonen består i tillegg av partiene Ligaen og Fremad Italia.

NRK - 4 timer siden

Hyttebrann ved Sanderstølen på Golsfjellet

Nødetatene fikk melding om en brann i en hytte ved Sanderstølen på Golsfjellet søndag kveld. Brannen startet i en bod som spredte seg til hytta, som nå er overtent. Brannvesenet har sendt inn røykdykkere som har konstatert at hytta er tom.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com