NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:14

NRK - 20 mai 21 kl. 07:52

Mangler 13.500 helsearbeidere

Samtidig som Norge har 200.000 arbeidssøkere, mangler norske virksomheter 46.000 ansatte: nær halvparten innenfor helsefag og bygg og anlegg, ifølge Navs bedriftsundersøkelse 2021. Helse, pleie og omsorg mangler 13.500 personer, mens og bygg og anlegg mangler 9000..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Navs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mangler, 13.500, helsearbeidere
NRK - 11 juli 21 kl. 11:31

Vaksinerte helsearbeidere smittet

Mer enn 600 medisinske arbeidere som har fått to doser av Kinas Sinovac-vaksine har blitt smittet med covid-19, sier Thailands helsedepartement søndag. Av de 677.348 i helsepersonelllet som fikk to doser Sinovac, ble 618 smittet.

Aftenposten - 13 mars 21 kl. 15:07

To helsearbeidere innlagt med blodpropp – vil granske mulig sammenheng med koronavaksine

To helsearbeidere innlagt med blodpropp – vil granske mulig sammenheng med koronavaksine.

VG - 13 mars 21 kl. 15:19

OUS: Tre helsearbeidere innlagt med blodpropp

Tre helsearbeidere ansatt i Helse Sør-Øst er innlagt med blodpropp ved Oslo Universitetssykehus..

VG - 13 mars 21 kl. 15:19

OUS: Tre helsearbeidere innlagt med blodpropp etter vaksinering

Tre helsearbeidere ansatt i Helse Sør-Øst er innlagt med blodpropp ved Oslo Universitetssykehus..

Aftenposten - 13 mars 21 kl. 15:07

Tre helsearbeidere innlagt med blodpropp – vil granske mulig sammenheng med koronavaksine

Tre helsearbeidere innlagt med blodpropp – vil granske mulig sammenheng med koronavaksine.

Dagbladet - 13 mars 21 kl. 15:44

Tre helsearbeidere innlagt med blodpropp

Tre helsearbeidere skal være innlagt på sykehus i Helse Sør-Øst med alvorlig blodpropp. Alle skal ha fått Astra Zenaca-vaksinen..

NRK - 21 mars 21 kl. 21:07

To helsearbeidere døde av blodpropp

To nye helsearbeidere er døde av blodpropp etter å ha mottatt AstraZeneca-vaksinen, melder NTB..

NRK - 24 mars 21 kl. 12:12

Papua Ny-Guinea har fått vaksiner

Helsevesenet i Papua Ny-Guinea sliter med økende koronasmitte. Men landet har nå mottatt sin første leveranse med koronavaksine, 8000 doser fra AstraZeneca. Først i vaksinekøen er helsearbeidere.

NRK - 30 mars 21 kl. 01:14

Cuba tester egne koronavaksiner

Cuba har startet testing på tusener av helsearbeidere av to egenproduserte vaksiner mot koronaviruset. I forrige uke startet vaksineringen av 150.000 helsearbeidere med Soberana 2-vaksinen som ennå er i tredje fase av klinisk testing..

VG - 02 april 21 kl. 15:49

Italia: Ny lov tvinger helsearbeidere til å la seg vaksinere

I Italia kjemper myndighetene mot økende vaksineskepsis blant helsearbeidere. Denne uken gikk statsministeren hardt til verks for å hindre at flere skal nekte å la seg vaksinere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 15 minutter siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 15 minutter siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 30 minutter siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 30 minutter siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 30 minutter siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..

NRK - 45 minutter siden

Vil ha oppgjer med høgreekstremisme

Preses Olav Fykse Tveit i Den norske kyrkja vil ta initiativ blant religiøse leiarar til å ta eit oppgjer mot haldningane som låg bak 22. juli-terroren. – Vi vil ta ansvar for eit oppgjer blant trus- og livssynssamfunn etter terrorangrepet 22.

NRK - 45 minutter siden

Uvaksinerte får ikkje eigne reglar

Fleire europeiske land innfører eigne reglar for uvaksinerte. Høg vaksinasjonsdekning og stabil smittespreiing gjer at det same truleg ikkje vil skje i Noreg. – Ein vil følgja utviklinga av epidemien nøye framover, spesielt med omsyn til kva effekt spreiing av deltavarianten får for sjukdomsutvikling, både hjå vaksinerte og uvaksinerte personar.

NRK - 1 time siden

Norcem-brann slukket

Brannen på Norcems sementfabrikk i Brevik i Telemark er slukket, opplyser 110-sentralen i Sør-Øst. Brannen startet ved 22-tiden i kullanlegget på fabrikken. Ifølge Norcem selv var regnvann årsaken til at styringssystem ble slått ut, og fin-kullet selvantente.

NRK - 1 time siden

Kontakt mellom Nord- og Sør-Korea

Leiarane i Nord-Korea og Sør-Korea er samde om å ta opp att den direkte kommunikasjonen og å forbetre banda mellom landa. Nord-Korea kutta alle kommunikasjonskanalar med Sør-Korea i juni i fjor og sprengde også eit kontor for samarbeid med Sør-Korea. Bakgrunnen var at sørkoreanske aktivistar sende løpesetlar med kritikk av den nordkoreanske leiinga over grensa med ballongar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt