NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 14:07

NRK - 20 sep 21 kl. 11:10

Mange vitner til knivstikking

Politiet opplyser til NRK at knivstikkingen har skjedd i 2. eller 3. etasje hos Nav. Gjerningsmannen er pågrepet, men skal ikke være skadet. – Det skal ha vært mange vitner til hendelsen, sier politiets innsatsleder Synnøve Malkenes til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Nav, Synnøve Malkenes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, vitner, til, knivstikking
Klartale - 15 okt 21 kl. 14:56

Kongsberg-siktede kommer til å bli siktet for mer enn fem drap

Politiet holdt fredag en pressekonferanse om hendelsen på Kongsberg. Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer.

Aftenposten - 12 jul 21 kl. 15:10

Fremstilt for varetektsfengsling etter knivstikking

Politiet etterlyser vitner etter at en mann i 20-årene ble livstruende skade etter knivstikking i sentrum av Oslo natt….

Aftenposten - 12 jul 21 kl. 15:10

17-åring fremstilt for varetektsfengsling etter knivstikking

Politiet etterlyser vitner etter at en mann i 20-årene ble livstruende skadet etter en knivstikking i Oslo sentrum natt….

NRK - 12 jul 21 kl. 13:01

Etterlyser vitner til knivstikking

Natt til lørdag ble en mann i 20 årene knivstukket i Torggata i Oslo. På bakgrunn av fornærmedes helsetilstand har det ikke vært mulig å avhøre ham. Han er livstruende skadd, ifølge politiet.

NRK - 25 sep 21 kl. 11:14

Søker vitner i knivstikking-sak

Krimsjef i Elverum Roger Næss sier politiet søker vitner i forbindelse med knivstikkingen i Elverum i går kveld, litt før klokka 19. Politiet har sikret seg videoopptak fra området ved kjøpesenteret Amfi og ser at det var flere personer i nærheten..

NRK - 15 jul 21 kl. 00:15

Politiet etterlyser vitner

Politiet i Agder etterlyser vitner som var til stede da to personer, far og sønn, ble knivstukket i Voiebyen i Kristiansand onsdag kveld. – Vi ønsker å komme i kontakt med andre som har opplysninger om hendelsen, sier innsatsleder Stian Pauschert i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen. Vitner skal ha forklart at flere biler som har vært på stedet har forlatt området, skriver avisen..

NRK - 22 jul 21 kl. 09:21

Politiet etterlyser flere vitner

Politiet ønsker å komme i kontakt med flere vitner, etter en jente omkom i en trafikkulykke i Gjerdrum i går kveld. – Det var flere vitner til hendelsen som politiet fortsatt ikke har fått snakket med. Politiet har et sterkt ønske om å komme i kontakt med dere.

Klartale - 11 okt 21 kl. 09:38

Brølte for psykisk helse

Søndag var Verdensdagen for psykisk helse. Verdens-organisasjonen FN markerer dagen i hele verden hvert år. I år var temaet livet under og etter en pandemi.

Klartale - 07 okt 21 kl. 09:07

Vil gi vaksine mot malaria til barn

Hvert år dør 400.000 personer i av malaria. Rundt to av tre som dør, er barn under fem år.

NRK - 19 sep 21 kl. 12:18

Bombeangrep mot Taliban

En pickup med Taliban-soldater ble søndag rammet av et bombeangrep i Jalalabad øst i Afghanistan. Vitner forteller at flere Taliban-soldater ble såret og transportert til sykehus etter eksplosjonen. Angrepet skjedde dagen etter at minst to mennesker ble drept og 19 såret i tre eksplosjoner i byen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

209 flere kulturansatte tas ut

Ytterligere 209 kulturansatte tas ut i streik fra 25. oktober..

NRK - 15 minutter siden

USA fordømmer Nord-Korea rakett

Nord-Korea har prøve skote minst ein ballistisk rakett som landa i havet aust for den koreanske halvøya, ifølgje Sør-Korea og Japan. USA fordømmer prøveoppskytinga og ber Nord-Korea «avstå frå ytterlegare destabiliserande handlingar»..

NRK - 45 minutter siden

Ber Telenor ikkje forlate Myanmar

Junta ber Telenor-leiarar om å ikkje forlate Myanmar, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Må kanskje stenge kirker i Oslo

Hvis strømutgiftene blir for store kan det hende at noen kirker i Oslo må stenge. Kirkevergen er bekymret over de høye strømprisene og ser nå på ulike løsninger, sier kommunikasjonsansvarlig i Kirkelig fellesråd i Oslo, Finn Folke Torp til NRK..

NRK - 1 time siden

Straumprisen fell i morgon

Etter fleire dagar med rekordhøge straumprisar, er det venta eit prisfall onsdag. Det viser prisoversikta frå straumbørsen Nordpool. Prisen vil ligge på 0,80 kilowattimen i snitt gjennom dagen i Sør-Noreg..

NRK - 1 time siden

Tilleggsforhandlingane starta opp

Tilleggsforhandlingane mellom staten og landbruket, som i september vart utsett av Solberg-regjeringa, har starta opp igjen med Støre-regjeringa. Tysdag har det vore møte på leiarnivåa, skriv Norges Bondelag. Jordbruket krev mellom anna kompensasjon for ein kraftig vekst i kostnadene til handelsgjødsel og byggjevarer.

NRK - 1 time siden

Avlyser førestillingar

Bergen Nasjonale Opera må avlyse tre førestillingar av Rusalka på grunn av streik. Førestillingane den 23., 25.

NRK - 1 time siden

Demonstrantar i Madrid

Seks demonstrantar har okkupert det kjente Prado-museet i Madrid og trugar med å ta livet av seg om ikkje dei får innfridd ei liste med krav. Ifølgje spanske medium hevdar demonstrantane å vere overlevande etter ei masseforgifting som skjedde i Spania for 40 år sidan. Då omkom hundrevis av menneske og fleire titusen vart sjuke etter å ha fått i seg rapsolje med anilin.

NRK - 1 time siden

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse.

NRK - 1 time siden

Dømd til tre års fengsel

To nordmenn er dømd til tre års fengsel for medverkar til grovt underslag etter leilegheitssal i Brasil. Kjøparane fekk ikkje skøytene til leilegheitene, skriv Dagens Næringsliv. I tillegg til fengsel, er dei to dømd til å betale tilbake 27,7 millionar kroner til kjøparane, samstundes er dei frådømd retten til å drive næringsverksemd for alltid.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt