E24 > Økonomi

Saturday, 25 September, 12:09

E24 - 26 jul 21 kl. 19:38

Mange synes kryptovaluta er for vanskelig: – Fortsatt i en tidlig fase

En ny undersøkelse tyder på at mange nordmenn opplever kryptovaluta som vanskelig å forstå. I fremtiden kan det være duket for indeksfond basert på kryptovaluta, noe som vil gjøre det langt enklere å handle, mener eksperter..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, synes, kryptovalutaer , for, vanskeligFortsatt i en , tidlig fase
NRK - 10 aug 21 kl. 22:15

Kryptohandel har eksplodert

Den amerikanske handelstjenesten for kryptovaluta Coinbase melder om en økning på 1500 prosent i handelen av kryptovaluta i det andre kvartalet i år sammenliknet med i fjor. I det andre kvartalet i år handlet folk kryptovaluta på Coinbase for 462 milliarder dollar, mens de i samme periode i fjor handlet for bare 28 milliarder. Coinbase er en av verdens største markedsplasser for kryptovaluta, deriblant Bitcoin, som har hatt en sterk økning i verdi i år..

E24 - 21 maj 21 kl. 22:24

Mange har valgt kryptovaluta under pandemien. Men hvorfor?

Det siste året har myndighetene verden over delt ut store krisepakker. Det har bidratt til en enorm vekst for kryptovaluta..

Aftenposten - 27 jun 21 kl. 11:55

Få kvinner har kjøpt kryptovaluta sammenlignet med menn: – Mange er ikke vant til å ta risiko

Få kvinner har kjøpt kryptovaluta sammenlignet med menn, viser undersøkelse..

E24 - 13 apr 21 kl. 09:33

Hva er kryptovaluta, og hvordan fungerer det?

«Alle» snakker plutselig om krypto, og verdien til den mest kjente valutaen Bitcoin går i taket. Men hva er egentlig kryptovaluta, og hvilken teknologi ligger bak?.

VG - 22 apr 21 kl. 08:53

Valutaen har kollapset, nå er kryptovaluta det store: – Folk her er gale etter det

BEIRUT (VG) Mens folket har mistet tiltroen til bankene, setter stadig flere sparepengene sine i kryptovaluta..

E24 - 10 maj 21 kl. 17:30

Dette bør du vite om Elon Musks kryptofavoritt dogecoin

Kryptovalutaen ble startet som en parodi av oppstyret rundt kryptovaluta, men har etter hvert blitt verdens fjerde mest verdifulle kryptovaluta. Elon Musks SpaceX skal nå ta valutaen til månen..

E24 - 11 maj 21 kl. 20:25

Norges Bank tror ikke krypto erstatter kronen: – Lite sannsynlig

Visesentralbanksjefen tviler på at kryptovaluta vil medføre en «fullstendig utradering av norske kroner», men ser en mulighet for at kryptovaluta i større grad vil benyttes i privat sektor..

E24 - 26 maj 21 kl. 21:55

Iran forbyr utvinning av kryptovaluta

Iran slår følge med Kina når de nå forbyr utvinning av kryptovaluta. Dette kommer etter tørke og en rekke strømbrudd i landet den siste tiden..

NRK - 14 jul 21 kl. 09:08

Advarer mot kryptosvindel

Innlandet politidistrikt advarer mot personer eller tjenester som tilbyr å investere i kryptovaluta via sosiale medier. Det skriver politiet i en pressemelding. Innlandet politidistrikt har i vår mottatt to anmeldelser fra personer bosatt i distriktet som har tapt store beløp på investering i kryptovaluta via det politiet omtaler som «useriøse aktører».

NRK - 12 aug 21 kl. 10:12

Hacker stjal 600 millioner dollar

En hacker skal ha stjålet kryptovaluta til en verdi av rundt 600 millioner dollar fra finansplattformen Poly Network, ifølge CNN. Dette skal være det største tyveriet i kryptoindustriens historie. Men onsdag skal hackeren ha gitt kryptovaluta til en verdi på 260 millioner dollar tilbake til selskapet, skriver BBC..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Fyrte opp svensk oljekraftverk: – Det blir spennende i vinter

Det er ti år siden svenskene fyrte like godt i oljekraftverket Karlshamn som i forrige uke, selv om det er dyrt. – Viser hvor alvorlig situasjonen er når det gjelder strømforsyningen, sier operatøren Uniper..

E24 - 2 timer siden

Slik kan du investere i råvarer

Råvarer er i vinden, og for mange småinvestorer kan det friste å hamstre litt av gevinsten fra den enorme prisoppgangen. Før du kaster deg på «råvarebølgen», er det likevel flere farer du bør være obs på..

E24 - 3 timer siden

Fellesforbundet vil kjempe hard for videre oljeleting

Fellesforbundets leder, Jørn Eggum, vil ikke høre snakk om letestans på norsk sokkel og har ingen tro på at SV vil få gjennomslag i oljepolitikken..

E24 - 3 timer siden

Huawei-topp løslatt i Canada – har forlatt landet

En utleveringsdomstol besluttet fredag at Huawei-toppen Meng Wanzhou, som satt i husarrest i Canada, skal løslates. Hun har nå satt seg på et fly til Kina..

E24 - 4 timer siden

Får heller sparken enn å ta vaksine

James Long har fått varsel om suspensjon og risikerer å miste både inntekt og helseforsikring. Likevel vil han ikke la seg vaksinere. Amerikanske myndigheter bærer noe av ansvaret for skepsisen, mener medisinprofessor..

E24 - 4 timer siden

Norge skal elektrifiseres med fornybar kraft

Den siste rapporten fra FNs klimapanel varsler kode rød. Det er alle kvinner og menn til pumpene for å nå klimamålene. Noe av nøkkelen er elektrifisering med fornybar kraft..

E24 - 6 timer siden

Fondenes makt

Han hadde hestehale, bare føtter i skoene og løvestatuer utenfor kontoret. Og en suksess få kan måle seg med. Kristoffer Stensrud, som døde sist lørdag, har satt tydelige spor etter seg i finansverdenen..

E24 - 13 timer siden

Da Olsen satt renten til 0, spådde han fall i boligprisene. Det ble skivebom.

I mai i fjor satte Norges Bank styringsrenten til null og spådde fallende boligpriser. Fasit hittil: Prisøkning på 14 prosent..

E24 - 14 timer siden

Høy oljepris dro Wall Street oppover

Nike falt over fem prosent etter de måtte skru ned forventningene til inntekt i år..

E24 - 15 timer siden

Vindkraft bidrar til lavere strømpris: Sør-Norge har dyrest strøm i Norden

Strømprisene faller i Norden, blant annet etter at produksjonen av vindkraft har tatt seg opp. Nå har Sør-Norge dyrere strøm enn resten av Norden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt