NRK > Nyheter

Sunday, 03 March, 19:53

NRK - 01 dec 22 kl. 02:45

Mange savnet etter at skred gikk over vei i Brasil

Minst to mennesker er døde og flere titall savnet etter at et jordskred gikk over en riksvei i Sør-Brasil. Rundt 20 biler og lastebiler ble tatt av skredet. Gjørma veltet mandag ned en bratt åsside etter flere dager med mye regn i delstaten Paraná og la en større strekning av riksveien BR 367 under søla. En leder for redningsarbeidet, Manoel Vasco, sier det er vanskelig å vite hvor mange savnede det er, fordi en bil kan ha en eller fem passasjerer. Men de regner med at mellom 30 og 50 mennesker er savnet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Brasil, Paraná, BR, Vasco, Ntb-afp, Brasil

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, savnet, etterat , skred, gikk, over, veii , Brasil
NRK - 31 mar 23 kl. 19:51

Reisefølge på seks tatt av skred - en person omkommet

En person er omkommet etter et snøskred i Nordreisa kommune, bekrefter Troms politidistrikt. Det er et turfølge på seks av utenlandsk opprinnelse som er tatt av snøskred. Ingen av dem er hjemmehørende i kommunen.

NRK - 04 apr 23 kl. 10:33

Faren for snøskred er nedjustert i alle landets regioner

Faren for at et snøskred utløses av seg selv er nedjustert i alle landets regioner tirsdag, opplyser NVE. – I hele området fra Svartisen-regionen i Nordland og opp til Nord Troms var det betydelig fare for snøskred mandag. Alle regioner er nå justert ned, slik at det er moderat fare for snøskred tirsdag, opplyser vaktleder Håvard Toft i NVEs snøskredvarsling til NTB.

NRK - 10 jan 24 kl. 08:36

Flere veistrekninger er stengt på grunn av skred

Statens vegvesen melder at E6 Kvænangsfjellet er stengt på grunn av snøskred. En ny vurdering vil bli gjort klokken 14.00 på onsdag.

NRK - 03 apr 23 kl. 10:14

Hytte ble tatt av skred på Sørøya – fortsatt snøskredfare flere steder

Mandag er det varsla faregrad 3 flere steder i Nord-Norge. Dette betyr betydelig snøskredfare. Nå advarer flere kommuner sine innbyggere som å vise varsomhet.

NRK - 22 jun 23 kl. 14:26

NVE har evaluert snøskredvarslingen etter at fire personer døde i skred i Troms og Finnmark i mars

Til sammen fire personer døde i tre snøskred i Troms og Finnmark 31. mars. NVE har evaluert sitt varslingsarbeid og konkluderer med at de formidlet faren godt.

Klartale - 14 feb 23 kl. 14:03

Er du singel? Dette er ekspertenes tips

Mange er single i Norge. Vi vet ganske lite om fenomenet, sier Marius Stavang. Stavang er psykolog og forsker ved universitetet NTNU.

NRK - 31 mar 23 kl. 19:51

Reisefølge på seks tatt av skred - en antatt omkommet

En person er antatt omkommet etter et snøskred i Nordreisa kommune. Det melder ordfører Hilde Nyvoll i en pressemelding. Det var et turfølge på seks av utenlandsk opprinnelse som er tatt av snøskred.

NRK - 09 apr 23 kl. 09:48

Rød faregrad for snøskred på Svalbard

Norges vassdrags- og energidirektorat melder om snøskredfaregrad 4 for snøskredregionene Svalbard sør og Svalbard vest for søndag. Det er den nest høyeste faregraden for snøskred. – Kraftig vindøkning vil føre til stor vindtransport av snø inn i leheng.

NRK - 12 maj 23 kl. 14:37

Avslutter søk etter snøskred i Nordfjord

Fredag ettermiddag meldte Vest politidistrikt om at det skal ha gått et skred like ved Skålavatnet i Nordfjord. Ingen skal være tatt av skredet Kokken 13.50 sa redningsleder Andreas Ingsøy ved Hovedredningssentralen til Bergens Tidende at det ennå ikke var bekreftet om dette var et nytt eller gammelt skred.

NRK - 22 jan 23 kl. 13:10

Skiheis tatt av skred i Trysil - ingen skadd

– Omkring klokken 11.00 i dag gikk det et skred i området i overkant av setetrekket, utenfor skianlegget, bekrefter turistsjef Gudrun Sanaker Lohne i SkiStar til VG. Hun understreker at det dreier seg om et område der man kjører inn på eget ansvar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet oppfordrer til hensynsfull kjøring når kongen ankommer Norge

Politiet ber trafikanter som befinner seg på veiene søndag kveld om å vise hensyn og fortsatt kjøre som normalt når kong Harald skal fraktes til Rikshospitalet. Flyet som frakter kongeparet hjem befinner seg klokken 19.40 over Svartehavet.

NRK - 45 minutter siden

«Lurelegen» anker dommen

Den 41 år gamle kvinnen fra Arendal som er dømt for å ha svindlet flere personer for over 300.000 kroner, anker dommen på sju måneders fengsel. Det skriver Agderposten.

NRK - 1 time siden

Masseflukt fra fengsel i Haiti

Bevæpnede gjengmedlemmer stormet søndag hovedfengselet i Haitis hovedstad Port-au-Prince. Et stort flertall av fengselets rundt 4000 innsatte har rømt, sier en lokal journalist til BBC. Fengselet skal blant annet ha huset gjengmedlemmer som var involvert i drapet på president Jovenel Moïse i 2021.

NRK - 2 timer siden

Russland og Saudi-Arabia varsler fortsatt kutt i oljeproduksjonen fram til sommeren

Russland kommer til å kutte oljeproduksjonen med opptil en halv million fat daglig i årets andre kvartal, opplyser regjeringen. Formålet er å få opp prisene, skriver NTB. De russiske kuttene kommer på toppen av tidligere kutt i både produksjon og eksport av olje fra noen av verdens største produsenter, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke på riksvei 7

Nødetatene er på vei til riksvei 7 ved Sanden i Nesbyen etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet er det snakk om en frontkollisjon, men de melder at det ikke skal være store personskader. Veien er stengt som følge av ulykken og det er lange køer..

NRK - 2 timer siden

Israel skal ha boikottet Gaza-forhandlinger søndag

Israel skal ha boikottet forhandlingene med Hamas søndag, skriver Reuters, som siterer israelske Ynet. Årsaken er at Hamas har avvist kravet om å gi en fullstendig liste over hvilke gisler som fortsatt er i live, skriver de. Hamas opplyste for kort tid siden at en våpenhvile kan være på plass de neste dagene dersom Israel innfrir kravene de har satt.

NRK - 2 timer siden

Hardangervidda open for fri ferdsel

Riksveg 7 over Hardangervidda er open att søndag ettermiddag. Det kan bli kolonnekøyring på kort varsel, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 2 timer siden

Skal ha stjålet traktor – kjørte seg fast i skiløypa

Ved 9-tiden søndag formiddag fikk politiet i Innlandet melding om en traktor som hadde kjørt seg fast i ei skiløype ved Skotterud. Politiet rykket ut til stedet og fant en lokal mann i 20-årene sittende i traktoren. Da det viste seg at traktoren var stjålet, ble mannen pågrepet for dette av politiet.

NRK - 3 timer siden

11 personer involvert i ulykke på riksvei 52

Det er totalt 6 biler og 11 personer involvert i ulykken på riksvei 52 ved Slettevatnet på Hemsedalsfjellet. – Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men en person kjøres sykehus med ambulanse for sjekk. Ytterligere to personer kjøres legevakt, melder operasjonsleder hos politiet, Vegar Møane.

NRK - 4 timer siden

Flyet med kong Harald har tatt av fra Emiratene

Flyet med kong Harald og dronning Sonja har tatt av fra Sharjah internasjonale flyplass i De Arabiske Emirater. Det mellomlandet i Emiratene litt over klokken 14.15, etter å ha vært i luften i åtte timer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com