NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 23:51

NRK - 17 april 21 kl. 19:16

Mange priser finværet i Oslo

Finværet i Oslo-området har fått mange til å ta lørdagskvelden ute i parker og friområder. Flere steder holder ikke alle på meteren. Operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt forteller om henvendelser gjennom hele ettermiddagen og kvelden. – Det gjelder ikke bare Oslo, men også Asker og Bærum. Patruljene melder også om at det drikkes en del alkohol.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Tor Grøttum, Asker, Bærum, Grøttum, Camilla Stoltenberg, Folkehelseinstiuttet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mangepriser , finværeti , Oslo
NRK - 18 april 21 kl. 19:51

Finværet fortsatte mange steder

Det varme og tørre været har også i dag fått mange til å møtes ute. Tønsberg har vært varmest i Norge med 19,3 grader. Målestasjonen på Florida i Bergen noterte 18 grader, det høyeste så langt i år.

VG - 18 april 21 kl. 16:44

Nyt finværet nå – for snart venter kulde og nedbør fra vest

Nyt finværet de neste par dagene, for snart snur det – igjen. Vestlandet får første forsmak..

NRK - 29 mai 21 kl. 13:08

Lange båtkøer i Oslo

Det fine været har lokket Oslo-folket ut, og særlig mange ønsker seg ut på øyene i Oslofjorden. Ruter ber folk velge alternative reisetider og steder. – Det virker som det er mange som vil ut i finværet.

NRK - 03 juni 21 kl. 09:55

Sykefraværet falt i første kvartal

Fordi den normale influensasesongen aldri ble noe av på grunn av restriksjonene rundt koronapandemien, var også sykefraværet i Oslo lavt, viser tall fra Nav. Det legemeldte sykefraværet falt til 4,5 prosent i Oslo i første kvartal. Byen ligger dermed et godt stykke under landsgjennomsnittet på 5,7 prosent.

Aftenposten - 30 april 21 kl. 12:20

Nyt penværet i sør mens du kan – neste uke blir det vinter-comeback

1. mai-helgen kan nytes i finvær i sør, mens sludd og snø preger været i nord..

Dagbladet - 30 juni 21 kl. 10:38

Finværet kan ryke

Et lavtrykk over Europa truer helgeværet i Sør-Norge. Men det er for tidlig å avlyse hageselskapet..

Dagbladet - 08 juli 21 kl. 16:09

Nå forsvinner finværet

Mandag ble det satt varmerekord i Finnmark med 34,3 grader i Banak i Porsanger. Også denne helga får Nord-Norge det beste været, men statsmeteorologen har dårlige nyheter for Sør-Norge..

Dagbladet - 13 juli 21 kl. 10:28

Nå tar finværet pause

Tirsdag kveld og onsdag blir det regn mange steder. Det må man tåle, sier meteorologen..

VG - 05 mars 21 kl. 19:45

Vinteren slipper ikke helt taket: Advarer mot kraftig vind på fjellet

Finværet fortsetter i Sør-Norge, men skal du hjem fra fjellet i helgen? Da har meteorologen en klar oppfordring..

Dagbladet - 15 mars 21 kl. 16:40

Ønsker portforbud: - Nok er nok

Stovner-politiker ber om at det innføres portforbud i hovedstaden. - Vi kommer aldri i mål, sier Athithan Kumarasamy, som er bekymret før økt smitte i finværet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fire arrestert for gresk skogbrann

Fire personer er arrestert i Hellas, mistenkt for ha tent på branner i samarbeid med eiendomsutviklere. Brannmannskaper kjemper mot flere skogbranner som truer hovedstaden Aten..

NRK - 45 minutter siden

Gulltyv rømte på sparkesykkel

En bevæpnet mann som ranet en gullsmedbutikk i Paris, rømte med ransutbyttet på en elsparkesykkel. Han fikk med seg gullsmedvarer for 20 millioner kroner, og er fortsatt på frifot, melder fransk politi..

NRK - 45 minutter siden

Varsler ny runde om sperregrensa

Rødt-leder Bjørnar Moxnes vil senke sperregrensa fra 4 til 2 prosent. Arbeiderpartiets Stein Erik Lauvås sier til Vårt Land at han vil foreslå å heve sperregrensa til 5 prosent. Partier under sperregrensa får ikke andel i de 19 utjevningsmandatene som valgloven fastsetter..

NRK - 3 timer siden

Folk er fortsatt strømløse i Agder

Uværet over Sørlandet det siste døgnet har satt sine spor. På det meste har over 3000 husstander vært uten strøm, og en del er det fortsatt. Natt til tuirsdag var det over 20.

NRK - 1 time siden

Google og Apple i pluss

Flere av USAs store teknologiselskaper melder om gode resultater i andre kvartal. Googles eierselskap Alphabet melder om nær en tredobling av overskuddet fra samme periode i fjor. Økte reklameinntekter fra søkemotoren og på Youtube trekkes fram som noe av forklaring, melder nyhetsbyrået AFP.

NRK - 2 timer siden

Anbefaler munnbind inne i USA

Amerikanske helsemyndigheter anbefaler at fullvaksinerte bruker munnbind innendørs på offentlig sted. Grunnen er smittebølgen knyttet til delta-varianten. Anbefalingen gjelder i områder med mye smitte.

NRK - 1 time siden

Smittet mann hadde 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 1 time siden

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på E18 mellom Sandvika og Slependen tirsdag kveld. To biler var involvert i ulykken. Veien ble stengt en stund, men er tirsdag kveld åpen igjen.

NRK - 1 time siden

Smittet satt opp 200 nærkontakter

En voksen mann i Steinkjer i Trøndelag fikk tirsdag påvist koronasmitte. På listen over nærkontakter satte mannen opp 200 personer, skriver Trønder-avisa. Mannen skal ha vært på utestedet Vårt Hjem i Steinkjer sentrum – det innebærer at 130 andre gjester nå må teste seg.

NRK - 2 timer siden

Anmeldt for rasisme mot ung ansatt

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld anmeldt for å ha ytret seg rasistisk mot en ansatt ved et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Politiet rykket ut til bingolokalet etter tips fra en annen gjest. Da de ankom stedet skal den nå anmeldte kvinnen fortsatt ha oppført seg ufint, forteller operasjonsleder Terje Marstad.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt