NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 12:02

NRK - 28 sep 20 kl. 10:03

Malaysia innfører strengare tiltak

Malaysiske styresmakter vil innføre strengare restriksjonar på folket si rørsle i den store delstaten Sabah, melder forsvarsministeren i landet måndag ifølge Reuters. Han seier ei rekke ikkje-essensielle bedrifter blir pålagt å stenge i 14 dagar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sabah, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Malaysia, innfører, strengare, tiltak
NRK - 21 mar 21 kl. 12:59

Kan bli strengare i og rundt Bergen

Smitteutbrotet i Askøy kan føra til strengare koronatiltak i både Bergen og andre nabokommunar. No skal kommunane diskutera med Statsforvalteren og Folkehelseinstituttet om det må innførast ei felles regional forskrift..

NRK - 11 jun 21 kl. 08:27

Direktør siktet i Malaysia

En direktør i Aker Solutions malaysiske datterselskap er siktet i Malaysia. Det bekrefter Aker Solutions til Dagens Næringsliv. Mannen nektet straffskyld i et rettsmøte i Malaysia fredag, ifølge lokale medier.

Klartale - 08 jul 22 kl. 07:00

Ingen nåde for smuglere i Singapore

Torsdag ble to personer hengt i Singapore. Begge to var dømt til døden for å smugle det narkotiske stoffet heroin inn i landet. Den ene av de to var fra Singapore.

NRK - 18 okt 22 kl. 15:43

Aasland: Bør passe på at tiltak ikke forverrer situasjonen

Olje- og energiminister Terje Aasland (Ap) sier det er naturlig at EU ser på gasstiltak, men kommer med en advarsel. EU-kommisjonen foreslo tirsdag å opprette et kartell for gasskjøp, for å fremforhandle bedre avtaler. Det er naturlig at EU ser på tiltak, sier Aasland.

NRK - 08 jan 21 kl. 15:10

Innfører nye reglar i Sverige

Sverige tar i bruk den nye pandemilova og innfører strengare tiltak frå 10. januar, melder statsminister Stefan Löfven. Mellom anna får maks åtte personar samle seg i offentlege og private samanhengar..

NRK - 08 nov 21 kl. 21:27

Må ikke nøle med tiltak i kommunene

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) sier regjeringen løpende vurderer om vi skal øke bruken av koronasertifikat og at kommuner må innføre lokale tiltak raskt. Den siste tiden har både tallet på smittede og innlagte på sykehusene med koronavirus økt. Innlagttallene nærmer seg 200.

NRK - 28 sep 20 kl. 08:26

Anbefalar strengare utlånsreglar

Finanstilsynet anbefalar strengare utlånsforskrift med lågare bustadlån, og anbefaler at maksgrensa for låntakarar si samla gjeld blir redusert med ti prosent. Dette tilsvarer ei endring frå fem til 4,5 gongar brutto årsinntekt, melder tilsynet..

NRK - 15 feb 21 kl. 03:46

Biden varslar strengare våpenlover

USAs president Joe Biden ber Kongressen starte arbeidet med strengare våpenlover. Han vil ha forbod mot sal av automatvåpen, bakgrunnssjekk før alle våpensal og slutt på strafferettsleg immunitet for våpenprodusentar..

NRK - 21 okt 21 kl. 13:02

Strengare straff etter anke

Ein mann er dømd til fengsel i fem år og tre månader for å ha forsøkt å drepe sambuaren i Drammen. Straffa er tre månader strengare enn tingrettens dom. Mannen i 30-åra stakk sambuaren med kniv under ein krangel.

NRK - 13 dec 22 kl. 14:13

Meiner Kristiansen bør få mildare straff

Gulstad meiner Viggo Kristiansen ikkje bør få meir enn åtte månader i fengsel for dei sakene som ikkje handlar om Baneheia. Han seier at Kristiansen har venta i 22 år for å få korrekt dom, utan at han har kunne gjere noko med det. Han har måtte sette livet på vent til dette er avklart.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet om pride-avlysning: – Vi hadde planlagt nødvendige tiltak

Politiet skriver i en pressemelding at de i dag ble gjort oppmerksom på at Redd Barna har valgt å avlyse sin pride-markering for barn i Nygårdsparken i Bergen. – Vi synes det er beklagelig at arrangementet avlyses, men har forståelse for Redd Barnas beslutning, skriver politiet i en pressemelding. Politiet og Redd Barna hatt dialog om arrangementet, skriver de.

NRK - 15 minutter siden

Lavest prisvekst i eurosonen på ett år

Prisene i landene som bruker euro økte mindre enn analytikerne hadde spådd. I mai var inflasjonen på 6,1 prosent, det er to prosentpoeng mindre enn ekspertene trodde. Og i måneden før var prisveksten på 7 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til Gressvik i Fredrikstad etter melding om skogbrann. Ifølge brannvesenet brenner det på et område på 50–60 kvadratmeter. Det er vind i området som skaper spredningsfare.

NRK - 15 minutter siden

Grønt lys for enorm litiumgruve i Portugal

Portugisiske miljømyndigheter har gitt grønt lys for en litiumgruve som kan bli Europas største. Dette er viktig for produksjonen batterier til elbiler. Det er i dag slike gruver i Australia, Chile og Sør-Amerika.

NRK - 30 minutter siden

Rykker ut etter melding om skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til en adresse i Fredrikstad etter melding om skogbrann. De siste dagene har det vært skogbrann flere steder på Østlandet..

NRK - 30 minutter siden

Japans varmeste vår

Japan har hatt sin varmeste vår siden målingene startet i 1898. Det opplyser det japanske meteorologiske instituttet. De sier årsaken er klimagasser og værmønsteret El Nino.

NRK - 45 minutter siden

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

NRK - 1 time siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..

NRK - 1 time siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com