NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 01:36

NRK - 22 sep 23 kl. 12:59

Makspris på 33,5 øre per kWh for strøm lørdag

Lørdag blir det høyest strømpriser i Sørvest-Norge. Mellom klokken 7 og 8 på morgenen vil strømprisen der ligge på 33,5 øre per kilowattime (kWh). I Sørøst- og Vest-Norge blir prisen 3,07 øre per kWh på sitt høyeste, og i Midt- og Nord-Norge blir den 7,8 øre, viser tall fra strømbørsen Nord Pool. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Sørvest-Norge, kWh, Sørøst, Vest-Norge, Midt, Nord-Norge, Nord Pool, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Makspris, 33,5, øre, per, kWh, for, strøm, lørdag
NRK - 15 jul 23 kl. 13:33

Snittpris for strøm på -7,6 øre per kWh søndag

I Sørøst-Norge blir det en snittpris for strøm på -7,6 øre per kilowattime (kWh) søndag og en makspris på 29,2 øre. Søndagens snittpris per kWh er 28,3 øre lavere enn lørdag og 1,19 kroner lavere enn samme dag året før, viser tall fra strømbørsen Nord Pools nettsider. Dersom snittprisen i Sørøst-Norge for hele juli endte på -7,6 øre, ville det ikke blitt utbetalt strømstøtte, siden støtten kun gjelder for prisen over 70 øre per kWh.

Aftenposten - 21 aug 23 kl. 10:18

Diskuterer makspris i barneidretten: – Galskap i mange klubber

Omar Samy Gamal (SV) foreslår nå makspris for barn- og unge i idretten..

VG - 21 aug 23 kl. 10:18

Diskuterer makspris i barneidretten: – Galskap i mange klubber

Omar Samy Gamal (SV) foreslår nå makspris for barn- og unge i idretten. Han vil ha slutt på Barcelona-turer på fellesskapets regning..

Klartale - 25 jun 18 kl. 12:17

Dette er Orderud-saken

Orderud-saken blir den kalt. Det er én av de mest omtalte drapssakene i Norge. Til høsten kommer kanalen NRK og avisa VG med en dokumentar-serie om den.

NRK - 12 jun 23 kl. 13:03

Makspris på 1,35 kroner per kWh for strøm tirsdag

Tirsdag blir det høyest strømpriser i Sørvest-Norge. Mellom klokken 8 og 9 på morgenen vil strømprisen der ligge på 1,35 kroner per kilowattime (kWh). I Sørøst- og Vest-Norge blir prisen 81,2 øre per kWh på sitt høyeste, i Midt-Norge blir den 43,2 øre, og i Nord-Norge blir den 26,9 øre, viser tall fra strømbørsen Nord Pool..

NRK - 11 nov 23 kl. 13:25

Høyere strømpris

I Midt-Norge blir det en snittpris for strøm på 35,2 øre per kilowattime søndag og en makspris på 47,5 øre. Søndagens snittpris per kWh er 5,007 øre høyere enn lørdag og 33,2 øre høyere enn samme dag året før, viser tall fra strømbørsen Nord Pools nettsider. Maksprisen søndag på 47,5 øre per kWh er mellom klokken 18 og 19.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 24 nov 23 kl. 11:30

KrF vil øke barnetrygden med 2,8 milliarder

– KrF prioriterer i vårt alternative budsjett en betydelig økning av barnetrygden, strømstøtten og pensjonen for enslige minstepensjonister, sier KrFs finanspolitiske talsperson Kjell Ingolf Ropstad. Partiet legger fram sitt alternative budsjett på Stortinget nå. – Med økte rentekostnader, høyere matvarepriser og alt annet som har blitt veldig mye dyrere de siste par årene sliter flere og flere vanlige familier og eldre med å få økonomien til å gå rundt, Ropstad.

E24 - 01 jun 23 kl. 14:54

Flere EU-land setter makspris på mat: – Det eksperimenteres friskt

Galopperende matvarepriser har fått flere EU-land til å ta ulike grep. Den svenske økonomen Lars Janung har ikke sett lignende mønster i vestlige land siden 1970-tallet..

Aftenposten - 01 jun 23 kl. 14:54

Flere EU-land setter makspris på mat: – Det eksperimenteres friskt

Galopperende matvarepriser har fått flere EU-land til å ta ulike grep..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 2 timer siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 3 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 3 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 3 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 4 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 4 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 4 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com