NRK > Nyheter

Tuesday, 28 June, 11:50

NRK - 23 apr 22 kl. 13:23

Makspris på 1,87 kroner per kWh for strøm søndag

Søndag blir det høyest strømpriser i Vest-, Sørvest- og Sørøst-Norge. Mellom klokken 20 og 21 vil strømprisen der ligge på 1,87 kroner per kilowattime (kWh). Det viser foreløpige tall fra nettsidene til strømbørsen Nord Pool. I Midt-Norge blir prisen 0,41 kroner per kWh på sitt høyeste, og i Nord-Norge blir prisen 0,13 kroner. En kilowattime tilsvarer strømbruk på én kilowatt over én time.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vest, Sørøst-Norge, kWh, Nord Pool, Midt-Norge, Nord-Norge, Sørøst, Vest-Norge, Enova, Nordland, Finnmark, Nord-Troms, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Makspris, 1,87, kroner, per, kWh, for, strøm, søndag
NRK - 22 feb 22 kl. 13:14

Makspris på 1,27 kroner per kwh i Sør-Norge onsdag

I Sørøst-, Sørvest- og Vest-Norge blir det en snittpris for strøm på 1,10 kroner per kilowattime (kWh) onsdag og en makspris på 1,27 kroner. I Midt-Norge og Nord-Norge blir snittprisen på 12 øre per kWh, med en makspris på 14 øre mellom midnatt og 01 natt til torsdag..

NRK - 18 mar 22 kl. 07:58

Vil ha makspris på strøm

Rødt-politiker Sofie Marhaug mener regjeringen nå må revurdere synet på makspris på strøm. – Vi mener at man må innføre en makspris på strøm på 35 øre, sammen med oppdekningsplikt og strengere eksportreguleringer med strengere krav til standen i kraftmagasinene. Konkurransedirektør Tina Søreide advarer mot negative konsekvensene.

Klartale - 12 okt 21 kl. 13:15

Slik påvirker statsbudsjettet din lommebok

Tirsdag la regjeringen fram statsbudsjettet for 2022. I forslaget vil de bruke 322,4 milliarder kroner av det Norge har tjent på oljen. Det er 84,4 milliarder kroner mindre enn i år.

NRK - 13 feb 22 kl. 13:04

Makspris på 1,18 kroner per kWh for strøm mandag

Mandag blir det høyest strømpriser i Sørvest-, Sørøst- og Vest-Norge. Mellom klokken 17 og 18 vil strømprisen der ligge på 1,18 kroner per kilowattime (kWh), skriver NTB. Det viser foreløpige tall fra strømbørsen Nord Pool.

NRK - 20 maj 22 kl. 13:08

Makspris på 1,88 kroner per kWh for strøm lørdag

Lørdag blir det høyest strømpriser i Sørøst-, Vest- og Sørvest-Norge. Mellom klokken 21 og 22 vil strømprisen der ligge på 1,88 kroner per kilowattime (kWh). Det viser foreløpige tall fra nettsidene til strømbørsen Nord Pool.

Klartale - 28 apr 22 kl. 16:30

Hvor ender Erling Braut Haaland opp?

Manchester City, Real Madrid, Barcelona og Bayern München. De er noen er verdens største fotballklubber. Nå jakter de alle på en 21 år gammel nordmann.

NRK - 21 maj 22 kl. 14:38

UDI betaler 4,6 millioner i uka for tomme mottaksplasser i Gudbrandsdalen

4 av 5 mottaksplasser i Gudbrandsdalen står tomme. Det var ventet 1 229 ukrainske flyktninger, hittil har det kommet 246, skriver avisa GD. – Gjennomsnittprisen vi betaler for akuttinnkvartering er på 670 kroner per plass per døgn, sier regiondirektør Siv Kjelstrup i UDI til avisa.

E24 - 19 okt 21 kl. 21:56

Fjordkraft solgte Jonas makspris på strømmen. Nå dobler de den.

«Jeg tenkte at det lå i sakens natur», fikk han til svar fra kunderådgiveren..

Aftenposten - 20 okt 21 kl. 09:45

Fjordkraft solgte ham makspris på strømmen. Nå dobler selskapet prisen.

«Jeg tenkte at det lå i sakens natur», fikk han til svar fra kunderådgiveren..

Aftenposten - 09 feb 22 kl. 14:00

Makspris gir ikke strømkrise

Et svar til Civita-rådgiver Sondre Hansmark..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Steinras i Sogn

Klokka 10:14 melde Vegtrafikksentralen vest om at det har gått eit større steinras i Øvre Årdal. Fylkesveg 53 er stengd som følge av raset..

NRK - 2 minutter siden

Erdogan vil ikke ha «tomme ord» fra Sverige og Finland

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier tirsdag at han vil se resultater, ikke bare ord, fra Sverige og Finland når det gjelder deres Nato-søknader. Det melder Reuters. Uttalelsen ble gitt ved avreise til Nato-toppmøtet i Madrid der presidenten skal møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson og Finlands president Sauli Niinistö.

NRK - 10 minutter siden

Mulig streik blant flyteriggansatte

1060 flyteriggansatte går onsdag ut i streik dersom ikke meklingen mellom Industri Energi og Norges Rederiforbund (NR) om flyteriggavtalen ikke fører fram. Meklingen startet mandag hos Riksmekleren i Oslo etter at det ble brudd i forhandlingene 19. mai.

NRK - 15 minutter siden

Etterslep etter flyteknikerstreiken

Flytekniker-konflikten avsluttes med tvungen lønnsnemnd. Men det kan bli noe etterslep i flytrafikken, varsler flyselskapene. – Det er godt å høre at konflikten er over, men det vil nok ta tid før trafikken går som normalt, sier kommunikasjonssjef Catharina Solli i Widerøe til NTB.

NRK - 15 minutter siden

Vil utsette pride i Mo i Rana

Politiet vil at kveldens pride-arrangement i Mo i Rana utsettes, skriver NTB. De kan ikke garantere for sikkerheten..

NRK - 30 minutter siden

Russland nekter for å ha angrepet kjøpesenter

Russland hevder at det var et våpenlager som ble angrepet i Krementsjuk, og at eksplosjoner derfra antente et kjøpesenter som var stengt. Angrepet rammet «et lager med våpen og ammunisjon fra USA og europeiske land i nærheten av bilfabrikken i Krementsjuk», heter det i en kunngjøring fra det russiske forsvaret. – Eksplosjonene fra ammunisjon tiltenkt vestlige våpen utløste en brann på et kjøpesenter i nærheten, som ikke var operativt på det tidspunktet, heter det videre.

NRK - 45 minutter siden

Amedia: Dataangriperne samarbeidet med Hive

For et halvt år siden ble Amedia rammet av et alvorlig dataangrep. Angriperne skal ha samarbeidet med løsepengeaktøren Hive, opplyser selskapet i en pressemelding. – Dette er en av verdens største og mest avanserte grupper som tjener store svarte penger på å lage skadevare, og legge til rette for bruk av løsepengevirus, sier Stein Damman, sikkerhetssjef i Amedia.

NRK - 30 minutter siden

Mann fikk foten i klem

En mann i 30-årene er kjørt til sykehuset i ambulanse etter en arbeidsulykke på Herøya industripark i Porsgrunn. Mannen skal ha fått noen plater over foten. Arbeidstilsynet er varslet, melder politiet..

NRK - 30 minutter siden

SV-politikere bekrefter skattekrav

Freddy André Øvstegård og Mona Fagerås, stortingsrepresentanter for SV, har fått varsel om krav fra skatteetaten for pendlerboliger. Det bekrefter SV til Aftenposten..

NRK - 45 minutter siden

Tipssaken skal behandles i Høyesterett

Arbeidsgiverne vant fram med sitt ønske om å anke den såkalte tipssaken til Høyesterett, som nå har besluttet at saken skal behandles. De ansatte på Hotel Bristol krevde å få beholde all tips uten at arbeidsgiver skal kunne trekke arbeidsgiveravgift og kostnader. Arbeidstakersiden vant fram med kravet i Borgarting lagmannsrett i april i år etter først å ha tapt i Oslo tingrett i 2021.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com