E24 > Økonomi

Onsdag, 23 Juni, 17:37

E24 - 10 juni 21 kl. 22:00

Makeup Mekka vil vokse utenlands etter rekordår

Til tross for hjemmekontor og avlyste festivaler har både nordmenn og svensker kjøpt sminke på nett i coronaåret. Nå vil Makeup Mekka satse i Danmark og Tyskland..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Makeup Mekka, Danmark, Tyskland, Mekka

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Makeup, Mekka, vil, vokse, utenlands, etter, rekordår
Klartale - 06 april 21 kl. 11:00

Kun korona-immune får komme til Mekka

Pilegrimer som vil besøke Mekka under Ramadan må være immune mot korona. Det har myndighetene i Saudi-Arabia bestemt..

NRK - 11 mai 21 kl. 11:11

Støre: Lite plaster på stort sår

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre beskylder regjeringen for å kjøre Norge inn i et blindspor på vei ut av krisen. – Dette reviderte budsjettet er et plaster på et sår som regjeringen har latt vokse gjennom åtte år, og som vil fortsette å vokse med fortsatt høyrepolitikk, sier Støre om regjeringens forslag til revidert nasjonalbudsjett. – Mer penger til kommuner og psykisk helse i et revidert budsjett kan bøte litt på den akutte krisen vi står i, men det bøter ikke på åtte år med velferdskutt, privatisering og nedprioritering, sier han..

NRK - 12 juni 21 kl. 12:25

Hajj bare tillatt for lokale

Bare innbyggere i Saudi-Arabia får dra til Mekka for den årlige muslimske pilegrimsferden hajj i år, melder Reuters. Landet vil la 60.000 vaksinerte saudiere få besøke det hellige stedet..

NRK - 18 april 21 kl. 15:25

Pilgrimsferd er bare for vaksinerte

Bare troende som har fått koronavaksine får lov til å reise til Mekka for den såkalte «lille» pilgrimsreisen umra. Det melder statlig tv i Saudi-Arabia. Umra kan foregå når som helst, i motsetning til hajj, som skjer én gang i året..

NRK - 26 april 21 kl. 14:18

IMF: Økonomien vil vokse 3,2%

Innen året vil Norges BNP ha økt med 3,2 prosent og være større enn før koronaen, men pandemien er fortsatt en risikofaktor, mener IMF, ifølge NTB. Det internasjonale pengefondets vekstprognose for Fastlands-Norge er basert på økt aktivitet og sysselsetting etter hvert som de fleste voksne blir vaksinert i løpet av sommeren, skriver IMF i en rapport. I tillegg til usikkerhet rundt vaksinasjonstakten og hvordan pandemien utvikler seg, kan også ytre faktorer påvirke gjenreisingen.

NRK - 10 juni 21 kl. 16:08

IMF: Norsk økonomi vil vokse 3,2%

Norsk økonomi ble relativt mildt rammet av pandemien og vil være tilbake til samme nivå som før innen årets slutt, ifølge Det internasjonale pengefondet (IMF). Fondet venter en økonomisk vekst i Norge på 3,2 prosent i år. – Norge opplevde et av de svakeste økonomiske tilbakeslagene i Europa i 2020 som følge av myndighetenes substansielle støttetiltak og lav smitte- og dødsrate, skriver IMF i et sammendrag av rapporten..

E24 - 16 mars 21 kl. 08:00

Usikker på når oppturen kommer: Regjeringens tre scenarioer etter coronakrisen

Norsk økonomi vil vokse med mellom 0,5 prosent og 4,5 prosent i år, alt etter hvor raskt vaksineringen går. Det viser tre ferske scenarioer som finansminister Jan Tore Sanner (H) legger frem tirsdag..

Aftenposten - 16 mars 21 kl. 09:08

Usikker på når oppturen kommer: Regjeringens tre scenarioer etter koronakrisen

Norsk økonomi vil vokse med mellom 0,5 prosent og 4,5 prosent i år, alt etter hvor raskt vaksineringen går..

NRK - 17 mars 21 kl. 19:17

USAs sentralbank øker vekstprognose

USAs sentralbank er mer optimistiske til økonomien i 2021 enn tidligere. De tror nå at den amerikanske økonomien vil vokse 6,5 prosent i år, drøyt 2 prosentpoeng mer enn tidligere anslag, melder AFP..

NRK - 14 april 21 kl. 15:08

Kan få vekst med målrettede tiltak

Det internasjonale pengefondet (IMF) tror Europas økonomi vil vokse med 4,5 prosent i år og 3,9 prosent neste år. Fondet tror Europas økonomi kan være tilbake på nivået før pandemien i løpet av 2022, hvis man setter i gang de riktige tiltakene..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Ramm ut mot Arctic: – Den dårligste premien jeg noensinne har sett

I et innlegg på Instagram harselerer komiker Morten Ramm med Arctics premier i en Instagram-konkurranse: Tre capser – med selskapets logo..

E24 - 2 timer siden

Wall Street stiger svakt fra start – Nasdaq klatrer opp til ny rekord

Legemiddelselskapet GSK skiller ut deler av virksomheten og gjør et byks på børs..

E24 - 3 timer siden

Bank under offentlig administrasjon for første gang siden finanskrisen

Nyoppstartede Optin Bank blir satt under offentlig administrasjon, melder Finansdepartementet..

E24 - 2 timer siden

Næringsministeren kjente ikke til Norwegian-bonusene: – Noe umusikalsk

Staten har stilt opp med milliarder i lån og krisehjelp til Norwegian. Næringsministeren misliker at toppledelsen har fått en ekstrabonus, men mener at eierne får styre bonuspolitikken – så lenge selskapet betaler tilbake lånene de har fått..

E24 - 3 timer siden

Den norske modellen står seg også i fremtiden

Lovforslagene i en fersk rapport er ment å styrke og tydeliggjøre regler i arbeidsmiljøloven. Forslagene er ikke radikale, men likevel viktige for å sikre den norske modellen, som har gitt Norge et robust og tilpasningsdyktig arbeidsliv..

E24 - 2 timer siden

Regjeringsutvalg foreslår å begrense midlertidige ansettelser

I dag mottok arbeidsministeren en utredning om fremtidens arbeidsliv. Utvalget ber om at regjeringens utvidelse av midlertidige ansettelser fra 2015 fjernes «for å unngå todeling i arbeidslivet»..

E24 - 3 timer siden

Den norske modellen står seg også i framtiden

Lovforslagene i en fersk rapport er ment å styrke og tydeliggjøre regler i arbeidsmiljøloven. Forslagene er ikke radikale, men likevel viktige for å sikre den norske modellen, som har gitt Norge et robust og tilpasningsdyktig arbeidsliv. Utviklingen har vist at kollektive reguleringer og høy grad av involvering ikke er gammeldags, men tvert om et avgjørende fortrinn i en konkurranseutsatt og internasjonalisert økonomi..

E24 - 3 timer siden

EU-passet: Fra torsdag slipper langt flere inn i Norge uten karantene

Fra og med torsdag slipper blant andre fullvaksinerte tyskere, kroatere og belgere karantenefritt inn i Norge. Svenskene må vente noe lenger..

E24 - 3 timer siden

Optin Bank blir satt under offentlig administrasjon

Den relativt nye banken har en innskuddsmasse på rundt 270 millioner kroner..

E24 - 4 timer siden

Kjendisinvestorer kjapt ute av lakseliste

Etter kraftig kursoppgang er flere av kjendisinvestorene som ble med oppdrettskonsernet Måsøvål på børs, nå ute av listen over de største aksjonærene i selskapet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt