VG > Økonomi

Lørdag, 19 Juni, 20:20

VG - 11 mai 21 kl. 12:53

MDG vil hjelpe utelivet – og gi deg billigere øl

Utelivsbransjen er svært hardt rammet av coronakrisen. Nå vil MDG gi en hjelpende hånd – i form av billigere øl..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
MDG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MDG, vil, hjelpe, utelivetog gi , deg, billigereøl
E24 - 07 mars 21 kl. 12:26

Da korona lammet utelivet, fant bryggeriet en ny mulighet

Da koronaviruset lammet utelivet, trodde det bergenske bryggeriet at de kom til å miste halvparten av inntektene..

VG - 05 mai 21 kl. 13:38

NHO ville åpne utelivet også: - Heller strengt enn stengt

NHO-sjef OIe Erik Almlid jubler sammen med handelsnæringen over gjenåpning av butikker og kjøpesentre i Oslo. Men han beklager at utelivet fortsatt må holde stengt..

NRK - Igår: 23:06

MDG vil ha Sirin Hellvin Stav

Gruppelederen i MDG kan erstatte Lan Marie Berg i byrådet i Oslo, ifølge TV 2. Sirin Hellvin Stav i MDG er ifølge kanalen den heteste kandidaten til å ta over jobben til Berg. Før Stav ble gruppeleder var hun leder for Sagene MDG..

NRK - 27 mars 21 kl. 14:26

MDG vil legalisere cannabis

MDG vil legalisere bruk og regulert omsetning av cannabis. Det ble vedtatt på partiets landsmøte lørdag. MDG har tidligere kun tatt til orde for å utrede legalisering av cannabis..

NRK - 31 mai 21 kl. 18:05

MDG lanserer elsykkelmilliard

MDG vil likestille elsykkel med elbil og fjerne momsen. I tillegg ønsker MDG seg en nasjonal støtteordning der folk som kjøper seg elsykkel, får et kontantbeløp i støtte. I alt vil partiet sette av 167 millioner kroner til dette hvert år i en seksårsperiode, til sammen 1 milliard kroner.

NRK - 28 mars 21 kl. 16:20

Vil ikke i regjering med MDG

Ap-leder Jonas Gahr Støre og Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum sier at landsmøtet i MDG har vist hvorfor de ikke kan inngå et regjeringssamarbeid med partiet. Begge sier til VG at MDG har en urealistisk politikk etter MDGs lansmøte i helgen..

NRK - 26 mars 21 kl. 16:01

MDG-ja til kjøttkutt på sikt

MDG går inn for et langsiktig mål om å halvere det norske kjøttforbruket, «slik at forbruket ikke overstiger det vi kan produsere selv på egne arealer og ressurser.» Et forslag fra Oslo MDG om å halvere kjøttforbruket innen 2025 fikk ikke tilslutning..

VG - 28 mars 21 kl. 15:08

Vedum og Støre vender MDG ryggen

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier helgens landsmøte i MDG har vist hvorfor de ikke kan inngå et regjeringssamarbeid med dem. – MDG er mer bekymret for en Volvo V70 enn for fri hasj, hevder Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum..

VG - 28 mars 21 kl. 15:08

Støre og Vedum vender MDG ryggen

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier helgens landsmøte i MDG har vist hvorfor de ikke kan inngå et regjeringssamarbeid med dem. – MDG er mer bekymret for en Volvo v70 enn for fri hasj, hevder Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum..

E24 - 29 april 21 kl. 16:36

MDG: – Skattepakken til oljeindustrien var et historisk feilsteg i norsk politikk

Ulrikke Torgersen (MDG) mener løftene om høy aktivitet på norsk sokkel de neste tiårene er «riv ruskende galt og uansvarlig». Hun mener kompetanseoverføring fra næringen må skje nå – og MDG har en plan..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Benzema refses etter skuffende comeback

BUDAPEST (VG) Fire kamper, én straffemiss, ingen mål og en stygg EM-statistikk. Karim Benzemas plass i den franske elleveren er allerede et diskusjonstema blant ekspertene etter sommerens sjokkcomeback..

VG - 30 minutter siden

Tysklands «ukjente» helt Robin Gosens herjet med Portugal

(Portugal - Tyskland 2–4) Han forlot Tyskland for å lykkes og fikk ikke landslagsdebuten før i fjor. Men i den stjernespekkede duellen mellom Portugal og Tyskland var det Robin Gosens (27) som stjal showet..

VG - 1 time siden

Samarbeid med Kina må være bevisst og gjennomtenkt

Autoritære og populistiske styrer vinner stadig mer innpass og forskningsfriheten er truet mange steder i verden, ikke minst i Kina. De store globale utfordringene – klima, miljø, helse, ulikhet – krever bevisst og gjennomtenkt samarbeid om forskning- og utdanning på tvers av landegrenser..

VG - 1 time siden

Kim Jong-uns vektnedgang vekker oppsikt

Helsen til Nord-Koreas diktator Kim Jong-un har vært gjenstand for mye spekulasjoner, da hans etterfølger ennå ikke er kjent. Denne gangen er det vektnedgang som vekker oppsikt..

VG - 2 timer siden

Dennis Hauger kobler grepet i Formel 3 – pallplass i Frankrike

Dennis Hauger (18) leverte en knallsterk 2. plass i Frankrike og topper Formel 3-mesterskapet før helgens siste løp..

VG - 3 timer siden

Ungarn sjokkerte Frankrike foran fulle tribuner: – Vi hørte ikke hverandre

BUDAPEST (VG) (Ungarn – Frankrike 1–1) Ungarn sto for en av EMs største overraskelser – og et av mesterskapets mektigste øyeblikk..

VG - 3 timer siden

Skjelte ut egne lagkamerater da Viking ga bort gyllen mulighet: – Vi møtte ikke opp

SANDEFJORD (VG) (Sandefjord - Viking 3–0) Viking hadde sjansen til å klatre til 3.-plass på tabellen med seier mot Sandefjord. Isteden ble det levert en forestilling som satte sinnene i kok..

VG - 3 timer siden

«Fast & Furious»-aktuelle Charlize Theron: Stolt av psykopat-rollen

Charlize Theron (45) får lov til å pushe egne grenser i actionfilmen. Det liker hun..

VG - 3 timer siden

Terrorkråke sprer frykt i nabolag i nord: – Den angriper bakfra

TROMSØYA (VG) En kråke har satt frykt i flere av beboerne i et lite nabolag i Tromsø. Daglige angrep fra fuglen gjør at fortvilte innbyggere blir jaget innomhus. – Det må de bare leve med, ifølge fugleforsker..

VG - 3 timer siden

Boksestevne på VG+ i helgen: Felix Sturms jakter sin sjette VM-tittel

Felix Sturm (42) har fem VM-titler i mellomvekt og super mellomvekt. Nå går den tyske veteranen for å få VM-kamp i lett tungvekt også. Da må han slå den 18 år yngre, og hittil ubeseirede, landsmannen James Kraft i Hamburg lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt