VG > Nyheter

Tuesday, 19 October, 14:05

VG - 05 sep 21 kl. 22:45

MDG-Berg refser Aps oljeskatt-ja: – Milliardfest for oljeindustrien

MDGs Lan Marie Berg er skuffet over at Ap-leder Jonas Gahr Støre signaliserer støtte til ny oljeskatt. Hun sier at Støre kan bli avhengig av partiets støtte etter valget..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
MDGs Lan Marie Berg, Ap, Jonas Gahr Støre, Støre, Mdg-berg, Aps

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MDG-Berg, refser, Aps, oljeskatt-ja, Milliardfest, for, oljeindustrien
NRK - 03 jul 21 kl. 19:21

Berg ber Støre vrake Vedum

Lan Marie Berg (MDG) ber Ap bytte ut Sp til fordel for et samarbeid med MDG, SV og Rødt. – De to partiene får fram det verste i hverandre, sier hun. Berg har lest den siste meningsmålingen til Dagens Næringsliv.

NRK - 15 aug 21 kl. 17:23

MDG inviterer SV og Rødt til front

MDG-leder Une Bastholm mener MDG, SV og Rødt bør slå seg sammen for å tvinge Arbeiderpartiet til å dumpe Senterpartiet i et regjeringssamarbeid. – Vi i MDG inviterer SV og Rødt til å sette Senterpartiet på gangen og jobbe for en regjering etter Oslo-modellen, sier Bastholm før valgkampens første partilederdebatt, som går på NRK mandag. Hennes drøm er et regjeringssamarbeid mellom Ap, SV og MDG, med støtte fra Rødt, etter modell fra byrådet i Oslo.

NRK - 17 jun 21 kl. 23:06

MDG vil ha Sirin Hellvin Stav

Gruppelederen i MDG kan erstatte Lan Marie Berg i byrådet i Oslo, ifølge TV 2. Sirin Hellvin Stav i MDG er ifølge kanalen den heteste kandidaten til å ta over jobben til Berg. Før Stav ble gruppeleder var hun leder for Sagene MDG..

NRK - 09 sep 21 kl. 09:12

MDG med døra på gløtt for Sp

MDG utelukker ikke å forhandle med Senterpartiet, selv om de helst vil i regjering med Arbeiderpartiet og SV. MDG-toppene Une Bastholm og Lan Marie Berg er begge tydelige på at det er politisk gjennomslag som gjelder. – Hvis det blir et nytt flertall, vil vi forhandle om regjering.

NRK - 14 sep 21 kl. 00:09

Neglebiting for MDG på sperregrensa

Det som skulle bli det store klimavalget har blitt en kamp mot sperregrensa for MDG. Partiet gjør det langt dårligere enn meningsmålingene tilsa. Ifølge Jørgen Bølstad, førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo som analyserer valgresultatene for NRK, er det fortsatt en mulighet for MDG å karre seg over.

E24 - 06 aug 21 kl. 17:18

Aps britiske søsterparti vil stanse oljeleting: MDG ber Ap følge etter

Britiske Labour åpner for å sette sluttdato for olje- og gassleting, og MDG ber det norske søsterpartiet gjøre det samme. – Ap gambler med folks jobber, sier Lan Marie Berg i MDG..

NRK - 20 jun 21 kl. 17:34

Skal intervjua byrådskandidatar

Oslo MDG vil snakka med ei rekkje kandidatar til å erstatta Lan Marie Berg som byråd, skriv NTB. – Vi har sett på ganske mange namn, og vi har mange gode kandidatar. Så vil vi gjennomføra ei rekkje kandidatintervju i næraste framtid, seier finansbyråd Einar Wilhelmsen (MDG) til NTB.

NRK - 04 aug 21 kl. 20:00

Ber Ap velge MDG istedenfor Sp

Lan Marie Berg (MDG) mener det beste regjeringsalternativet etter høstens valg er et samarbeid mellom Ap, SV og MDG. – Jonas Gahr Støre burde se til Oslo. Da vil Norge få en visjonær regjering som tar klima- og miljøproblemene på alvor, sier tidligere Oslo-byråd Lan Marie Berg til Dagsavisen..

E24 - 01 sep 21 kl. 13:10

Analytiker om forslaget til ny oljeskatt: – Påvirker ingen investeringsbeslutninger

Regjeringens forslag til strammere oljeskatt vil neppe få store konsekvenser for oljeselskaper som Equinor, tror analytikere. – Vil være ganske nøytralt, sier John Olaisen i ABG Sundal Collier..

E24 - 03 sep 21 kl. 06:38

Ny oljeskatt: – For nye felt ser dette gunstig ut

Regjeringens forslag til ny oljeskatt kan gi fart i nye utbyggingsprosjekter fra 2022. Dette viser beregninger Rystad Energy har gjort..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Norges ukjente rolle i Taliban-forhandlingene

Høsten 2019 skulle avgjørende forhandlinger mellom regjeringen i Afghanistan og Taliban holdes i Norge. Norske diplomater spilte en langt viktigere rolle enn det UD tidligere har vedgått..

VG - 3 timer siden

Inga Marte Thorkildsen går av: Vil ta time-out

Utdanningsbyråd Inga Marte Thorkildsen i Oslo går av. - Nå skal jeg rett og slett ta en time-out, tenke meg om og vurdere hva jeg vil videre, begrunner SV-toppen - som tidligere også har vært statsråd..

VG - 6 timer siden

Nord-Korea har avfyrt ballistisk missil

Nord-Korea har avfyrt en rakett fra sin østlige kystlinje mot Japanhavet. Den kan ha blitt avfyrt fra en ubåt..

VG - 7 timer siden

Ingen pågrepet etter ran i Trondheim

Bevæpnet politi jaktet mistenkt..

VG - 8 timer siden

Ran i Trondheim - ingen pågrepet

Bevæpnet politi jaktet i natt på en person som ranet en bensinstasjon i Trondheim..

VG - 13 timer siden

Drapstiltalt fikk sympati i sosiale medier - nå er han død

Ou Jinzhong (55) er tiltalt for å drept to personer med kniv i Kina, og risikerer dødsstraff. På sosiale medier erklærte mange at de håper han aldri blir funnet av politiet. Nå er mannen død..

VG - 11 timer siden

Leter etter fire år gamle Cleo: – Alvorlig bekymret

Australsk politi jobber på spreng for å finne fire år gamle Cleo Smith, som ble borte under en campingtur..

VG - 12 timer siden

Tyrkia kaller Norges ambassadør inn på teppet

Tyrkia ber Norges ambassadør forklare seg etter at Norge og flere vestlige land krevde at den fengslede regimekritikeren Osman Kavala blir løslatt..

VG - 13 timer siden

Tiltalt for drap etter nabokrangler – flere håper han aldri blir funnet

Ou Jinzhong (55) er tiltalt for å drept to personer med kniv i Kina, og risikerer dødsstraff. På sosiale medier erklærer likevel mange at de håper han aldri blir funnet av politiet..

VG - 14 timer siden

Omgangssyken er i anmarsj

De første utbruddene med norovirus er allerede meldt til Folkehelseinstituttet denne høsten. Håndvask reduserer risikoen for å bli smittet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt