NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 16:41

NRK - 09 aug 21 kl. 16:09

MC-fører omkom i Porsanger

En MC-fører i slutten av tenårene fra Porsanger omkom i Finnmark. Motorsyklisten kolliderte med en trailer på E6 i nærheten av Skoganvarre i Porsanger kommune. Pårørende er varslet av politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
MC, Porsanger, Finnmark, E6, Skoganvarre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MC-fører, omkomi , Porsanger
NRK - 09 aug 21 kl. 15:58

Tenåring omkom i trafikkulykke

Kl. 15.51 rapporterer Politiet i Finnmark på deres Twitter-komto, at motorsyklisten som er i slutten av tenårene, omkom i trafikkulykken som har skjedd på E6 i Porsanger.

NRK - 11 aug 21 kl. 09:38

Frigir navn etter MC-ulykke

Det var den 17 år gamle Hans Villum Andersen som omkom da motorsykkelen han kjørte frontkolliderte med en utenlandsk trailer i Porsanger mandag. Det melder politiet i en pressemelding onsdag, i samråd med de pårørende. Trailersjåføren er avhørt.

NRK - 11 aug 21 kl. 09:38

Frigir navn på omkommet i MC-ulykke

Det var den 17 år gamle Hans Villum Andersen som omkom da lett-motorsykkelen han kjørte frontkolliderte med en utenlandsk trailer i Porsanger mandag. Det melder politiet i en pressemelding onsdag, i samråd med de pårørende. Trailersjåføren er avhørt.

NRK - 23 apr 21 kl. 14:15

Festarrangør brøt smittevernloven

Arrangørene av en fest i Porsanger har fått bot for brudd på smittevernloven. Festen ble arrangert i slutten av februar og hadde flere enn ti personer til stede. Arrangøren og en person har fått hver sin bot på 20.

NRK - 25 apr 21 kl. 08:17

Politiet rykket ut til flere fester

Lørdagskveld måtte politiet i Finnmark avslutte fester i Hammerfest, Vadsø, Kirkenes, Porsanger og flere fester i Alta. I Alta ble en mann i 20-årene anmeldt for brudd på pålegg etter å ikke følge politiets pålegg om å dempe seg..

NRK - 12 maj 21 kl. 06:23

Ja til Atomubåt i Finnmark

Fylkespolitiker for Høyre Jo Inge Hesjevik reagerer på bråket rundt USA-ubåten i Troms og ønsker den velkommen til Finnmarksfjordene. Dersom det ble aktuelt å plassere amerikanske atomubåter i Porsanger, ville vi blitt pent nødt til å si ja, sier Hesjevik..

NRK - 16 maj 21 kl. 02:12

Forsøker å redde fjøs i Billefjord

Det er meldt om en brann i en enebolig i Indre Billefjord i Porsanger. En driftsbygning med kyr skal være i nærheten som brannvesenet nå forsøker å berge, melder politiet i Finnmark på Twitter. Det er ingen personer i huset i som brenner..

NRK - 16 maj 21 kl. 03:48

Reddet fjøs fra brann med 100 dyr

En enebolig ble totalskadd i brann ved Indre Billefjord i Porsanger natt til søndag. I forbindelse med brannen var det spredningsfare til en driftsbygning som huset rundt 100 kyr/sau. Brannvesenet konsentrerte seg om å sikre driftsbygningen og lykkes med å berge dyrene, opplyser politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 28 maj 21 kl. 11:23

Turgåer fant narkotikadepot

En turgåer fant onsdag en større mengde med narkotika gjemt bort i det som kalles «museumsskogen» i Karasjok. Pakken ble levert inn til politiet samme dag, men de ønsker ikke å si noe om mengden eller hvilken type narkotika det er snakk om. – Men det er betydelig beslag som ikke kan ha vært ment kun til eget bruk, sier lensmann i Porsanger lensmannsdistrikt Siri Ulverud.

NRK - 02 jul 21 kl. 08:21

Brann på avfallsanlegg i Lakselv

Brannvesenet har ikke kontroll på en brann på et avfallsanlegg i Porsanger i Finnmark. Brannmannskapene har bedt politiet om bistand til å skyte i stykker noen gassflasker som befinner seg i området som brenner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Steinras mellom Odda og Jondal

Et steinras har gått over fylkesvei 49 mellom Jondalstunnelen og Nordrepollentunnelen. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 15 minutter siden

Steinras over fylkesvei 49

Et steinras har gått over fylkesvei 49 ved Jondalstunnelen , opplyser Vest Politidistrikt. Det er observert biler i området, men det er uklart om noen er tatt av raset. Jondalstunnelen og Folgefonnstunnelen er foreløpig stengt..

NRK - 30 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 30 minutter siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 30 minutter siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 1 time siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 1 time siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.

NRK - 2 timer siden

SV åtvarar mot Frp-samarbeid

SV-leiar Audun Lysbakken åtvarar regjeringa mot å søke støtte frå Frp for å få gjennomslag for saker. Senterpartiet utelukkar ikkje eit samarbeid med Frp når regjeringa skal greie ut ulv- og bjørnebestanden. Eit samarbeid med høgresida vil påverke forholdet SV har til regjeringa, seier Lysbakken til NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt