NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:14

NRK - 17 maj 22 kl. 00:59

MC-fører kolliderte med elg

En motorsykkelfører er fløyet til sykehus med helikopter etter at han skal ha kjørt på en elg i Mauravegen ved Kopperudmoen i Nannestad, melder Øst politidistrikt. Det er ikke avklart hva slags skader MC-føreren har fått..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mauravegen, Kopperudmoen, Nannestad, MC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MC-fører, kollidertemed , elg
NRK - 23 mar 22 kl. 09:07

Ny fellingsrekord i hjortejakta – færre elger ble skutt

Antall felte hjort når nye høyder, mens antall felte elg er det laveste som er registrert siden jaktåret 1990/1991. Det viser en oversikt fra Statistisk sentralbyrå. Flere felte hjort og færre elg har vært trenden de siste åra, men altså med 2020/2021 som det absolutte bunnsesongen til nå.

NRK - 17 maj 22 kl. 00:59

MC-fører kolliderte med elg på Romerike

En motorsykkelfører er fløyet til sykehus med helikopter etter at han skal ha kjørt på en elg i Mauravegen ved Kopperudmoen i Nannestad, melder Øst politidistrikt. MC-føreren skal ha blitt alvorlig skadet..

NRK - 18 maj 22 kl. 05:44

Nedgang i påkjørte elg, hjort og rådyr

Siste vinter ble rundt 100 færre rådyr, elg og hjort påkjørt og drept på veg og bane i Gudbrandsdalen og Ringsaker enn samme tid forrige vinter. Det til tross, så måtte 384 av disse hjorteviltene bøte med livet i vinter i disse områdene, etter å ha blitt påkjørt av biler eller tog. Det viser tall som lokalavisa GD har henta inn.

NRK - 07 nov 21 kl. 19:15

Stakk fra politi og kolliderte

Politiet i Stavanger etterlyser en sort mercedes 200 CDI som stakk fra en politipatrulje i Brønngata i Stavanger. – Like etter kolliderte den med en personbil og forsvant fra stedet. Fører av personbil som ble påkjørt blir sjekket av ambulansepersonell, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 07 nov 21 kl. 19:15

Stakk fra politiet og kolliderte

Politiet i Stavanger etterlyser en sort Mercedes 200 CDI som stakk fra en politipatrulje i Brønngata i Stavanger. – Like etter kolliderte den med en personbil og forsvant fra stedet. Fører av personbil som ble påkjørt blir sjekket av ambulansepersonell, melder Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 16 jun 22 kl. 19:27

Brite dømt for dødelig kollisjon med båt utenfor Ystad

En 30 år gammel britisk styrmann tilsto med tårer i øyene at han hadde drukket og snakket i telefonen da hans skip kolliderte med et annet i desember i fjor. Torsdag ble mannen dømt til ett år og seks måneders fengsel for uaktsomt drap under særdeles skjerpende omstendigheter. Rettssaken ble holdt i København tingrett.

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 17:42

Da barnebarnets konfirmasjon kolliderte med kamp, fikk han endret terminlisten

Da barnebarnets konfirmasjon kolliderte med Lyn-kamp, fikk han endret terminlisten. Lørdag rundet han kamp nummer 500..

NRK - 18 feb 22 kl. 19:25

17 omkomne i tankbileksplosjon

Minst 17 menneske omkom og mange blei skadde då ein tankbil med bensin kolliderte i Nigeria fredag. Bilen begynte å brenne då kolliderte på ei motorvegbru. Redningsmannskapa seier ifølge AFP at minst 17 er døde, men mange er sende til sjukehus med alvorlege skadar, og dei fryktar at talet på døde kan stige..

NRK - 17 mar 22 kl. 21:46

13-åring i pickup kolliderte med varebil i Texas – ni personar drept

Ein 13-åring som køyrte ein pickup-lastebil og kolliderte med ein varebil i Texas, USA drepte ni personar, melder USAs nasjonale sikkerheitstyre for transport. Det skriv nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 17 mar 22 kl. 21:46

13-åring i pickup kolliderte med varebil i Texas – ni personar drepne

Ein 13-åring som køyrde ein pickup-lastebil og kolliderte med ein varebil i Texas, USA drap ni personar, melder USAs nasjonale sikkerheitstyre for transport. Det skriv nyheitsbyrået Reuters. Blant dei drap er seks medlem av eit golflag frå eit college i New Mexico.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 30 minutter siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 45 minutter siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 45 minutter siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..

NRK - 1 time siden

Etterforsker om det foreligger politisk motivert vold eller hatkriminalitet

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Politiet etterforsker med full styrke

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skader på bein etter steinsprangulykke

En mann blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at han ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Han er alvorlig skadd i beinet, opplyser Stig Folstad Hansen i Innlandet politidistrikt. Meldingen om ulykken kom halv tre, og det ble raskt igangsatt redningsaksjon hvor politiet og Oppland Røde Kors var involvert.

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter steinsprangulykke

En person blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at vedkommende ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Personen er alvorlig skadd i beinet, opplyser politiet. Det var en redningsaksjon hvor politi og Oppland Røde Kors var involvert.

NRK - 1 time siden

Elden: Ikke overbevist om at det finnes motiv

Den siktedes forsvarer etter Oslo-skytinge, John Christian Elden, sier til NRK at man bør være forsiktige med å spekulere i noe motiv. – Jeg er slett ikke overbevist om at det er noen motiv for handlingen, sier Elden. – Jeg vil advare mot å spekulere på at dette er knyttet opp til situasjoner i Oslo eller annet, det må etterforskningen vise, sier Elden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com