NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 15:38

NRK - 06 aug 22 kl. 01:38

MC-fører døde i ulykke på Karmøy

En motorsyklist omkom fredag ettermiddag i en ulykke på Sandhåland på Karmøy, opplyser politiet i Rogaland. Ulykken skjedde da motorsyklisten og en personbil kolliderte. Mc-føreren ble fraktet til sykehus med luftambulanse, og ble erklært død etter ankomst. Politiet er i gang med etterforskning sammen med ulykkesgruppen til Statens vegvesen for å avklare hendelsesforløpet. De har gjennomført vitneavhør fredag kveld.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandhåland, Karmøy, Rogaland, Statens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MC-fører, dødei , ulykke, Karmøy
NRK - 09 aug 22 kl. 20:32

Brann i valseverket til Speira på Karmøy

Politiet i Sør-Vest har fått melding om brann i ein omn i eit valseverk innanfor fabrikkområdet til Hydro på Karmøy. Det er selskapet Speira som er ansvarlege for valseverket. – Brannvesenet har starta innsats med røykdykkarar, men det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg, fortel operasjonsleiar Toralv Skårland til NRK.

NRK - 10 aug 22 kl. 10:31

Frigir navn på omkommet i MC-ulykke

Det var Per Herman Syre (41) fra Karmøy som omkom i trafikkulykken på Karmøy fredag ettermiddag. Det skriver politiet i en pressemelding. Politiet etterforsker ulykken.

NRK - 05 aug 22 kl. 17:56

Alvorlig trafikkulykke på Karmøy

Det har vært et trafikkuhell mellom en bil og en MC-fører på Karmøy, melder politiet Sør-Vest på Twitter. Nødetatene er på vei. Politiet skriver at det fremstår alvorlig..

NRK - 09 maj 22 kl. 14:47

To personar til sjukehus etter ulykke

To personar er sendt til sjukehus i ambulanse etter at ei ulykke på Flaktveit i Bergen måndag ettermiddag. Bilen dei sat i skal ha køyrd av vegen og ned ei skråning. Ein person var fastklemt og politiet omtala ulykke som alvorleg.

Klartale - 14 jul 22 kl. 15:11

14-åring døde etter ulykke på tivoli

Klokken 12.50 fikk politiet melding om en ulykke på tivoli. Det hadde skjedd en ulykke på et tivoli i Aarhus i Danmark.

NRK - 25 apr 22 kl. 00:23

Livløs mann hentet opp av vannet på Karmøy

En livløs mann ble søndag kveld funnet sjøen ved Koppervik på Karmøy. Politiet opplyser at mannen ble funnet mellom to båter i område Skjoldabukta. Mannen ble brakt til land og kom etterhvert til bevisthet, men er nedkjølt.

NRK - 19 maj 22 kl. 11:52

Hydro investerer på Karmøy

Hydro skal investere 320 millioner kroner i aluminiumsverket på Karmøy. Hydro skal oppgradere kraftforsyningssystemet og anodeservicelinjen for å sikre framtidig produksjon ved aluminiumsverket. Oppgraderingen starter en gang i fjerde kvartal, og skal være fullført ved utgangen av 2024..

NRK - 26 maj 22 kl. 05:37

Leter etter 12-åring på Karmøy

Politiet har natt til torsdag lett etter en 12 år gammel gutt i området Vormedal på Karmøy. Gutten har vært ute i hele natt, og beboere i området bes om følge med, dersom gutten har sovnet i en hage eller i et skur. Det letes både med politihunder, helikopter samt redningsskøyta fra sjøsiden, melder politiet i sørvest på Twitter..

NRK - 26 maj 22 kl. 05:37

Leter etter 12-åring i Karmøy

Politiet har natt til torsdag lett etter en 12 år gammel gutt i området Vormedal i Karmøy kommune. Gutten har vært ute i hele natt, og beboere i området bes om følge med, dersom gutten har sovnet i en hage eller i et skur. Det letes både med politihunder, helikopter samt redningsskøyta fra sjøsiden, melder politiet i sørvest på Twitter..

NRK - 21 jun 22 kl. 07:50

Arbeidsulykke på Karmøy

Politi og ambulanse er på veg til Husøyvegen på Karmøy etter melding om en arbeidsulykke. Det skal være en fallulykke, ifølge politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

KS kritisk til regjeringens nye skattepakke

Regjeringens forslag om hardere beskatning av naturressurser vil få betydelige konsekvenser for kommuneøkonomien, mener KS. – Vi er kritisk til at regjeringen vil inndra 3 milliarder kroner fra kommuner og fylkeskommuner i høyprisområdene som har inntekter fra konsesjonskraft. Disse kommunene har også fått betydelig økte strømutgifter som det burde vært tatt hensyn til.

NRK - 15 minutter siden

9-åring påkjørt – mistenkt sjåfør pågrepet etter å ha stukket fra stedet

En 9 år gammel gutt er påkjørt av en bil i Modum i Vikersund. Gutten er oppegående, men blir sjekket om helse .Sjåfør av bilen stakk fra stedet, men politiet har kontroll på en mistenkt sjåfør.

NRK - 15 minutter siden

Forskere: Katastrofalt år for isbreene i Sveits

Isbreene i Sveits har mistet 6 prosent av volumet siden nyttår, ifølge en ny rapport. Flere mindre breer er nå i praksis borte, og målingene her er derfor stanset. – 2022 var et katastrofalt år for de sveitsiske isbreene.

NRK - 10 minutter siden

Se Støre om beredskap

NRK - 15 minutter siden

Shell skjerper sikringen på Nyhamna

Shell skjerper sikringen på og rundt Nyhamna i Aukra kommune. Kommunikasjonssjef Kitty Eide sier de gjør dette for å øke årvåkenheten i lys av hendelsene de siste dagene. For at tiltakene skal være så effektive som mulig så kommenterer de ikke konkret hva det går ut på.

NRK - 15 minutter siden

9-åring påkjørt- sjåfør har stukket av

En 9 år gammel gutt er påkjørt av en bil i Modum i Vikersund. Gutten er oppegående, men blir sjekket om helse.Sjåfør av bilen har stukket fra stedet, melder politiet i Sør-Øst.

NRK - 30 minutter siden

VG: Norges Skiforbund dropper FIS-møte grunnet russisk deltagelse

Det skriver VG. Torbjørn Broks Pettersen, som representerer Norges Skiforbund i en av flere ulike langrennskomiteer i FIS, forteller om beskjeden til avisen. – Jeg var på vei til toget nå snart, men nå holder jeg meg hjemme.

NRK - 30 minutter siden

Politiet: Trafikken over Storskog har stoppet onsdag ettermiddag

– Trafikken over Storskog inn i Norge stoppet opp klokken 13.15 i dag. Vi har ikke fått noen informasjon fra russisk side, så det er vanskelig å si om Russland har innført utreise begrensinger eller om det skyldes normale svingninger, skriver Sølve Solheim, avsnittsleder for operativ utlendingskontroll i Finnmark politidistrikt til VG.

NRK - 45 minutter siden

Yara hevar ikkje beredskapen nå

Yara følgjer situasjonen tett og vil følgje alle råd frå styresmaktene, men har ikkje heva beredskapen generelt no. Det opplyser Yara i ei pressemelding til NRK. I forbindelse med gasslekkasjen i Østersjøen hevar Equinor beredskapen på alle sine anlegg i Noreg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com