NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 05:12

NRK - 06 aug 22 kl. 00:59

MC-fører omkom på E6 i Nordland

En motorsyklist i begynnelsen av 20-årene omkom fredag kveld i en ulykke i 90-sonen på E6 like sør for Trofors i Nordland..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Trofors, Nordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: MC-fører, omkompå E6 i , Nordland
NRK - 11 apr 22 kl. 14:48

Forventer ny statsråd fra Nordland

Senterpartiet i Nordland forventer at Nordland fortsatt skal ha en statsråd i regjeringa, på grunn av stor oppslutning ved forrige valg. Det skriver leder Trine Fagervik i en tekstmelding til NRK. For øvrig sier Fagervik at saken om Odd Roger Enoksen er alvorlig og Nordland Senterparti mener det var rett av han å gå av.

Klartale - 08 jun 22 kl. 15:30

Alle får litt av alle typer vær denne uka

– Det er ingen værvinner, verken før helgen eller til helgen. Alle får litt av alt, sier Charalampos Sarchosidis til nyhetsbyrået NTB. Han er meteorolog ved Meteorologisk institutt,Enkelte steder blir det minst 20 grader varmt.

NRK - 06 aug 22 kl. 00:59

Mann omkom på E6 i Nordland

En mann i begynnelsen av 20-årene omkom fredag kveld i en ulykke på E6 like sør for Trofors i Nordland. Det var to biler involvert i ulykken som skjedde i en 90-sone. I den ene bilen var det et par i 70-årene.

NRK - 13 apr 22 kl. 07:51

Nordland brukte mest på vedlikehold av vei

Troms og Finnmark og Nordland fylker brukte mest per innbygger på veivedlikehold i 2021. I Nordland ble det brukt i snitt 4258 på vei. Totalt brukte fylkene 12,7 milliarder kroner på drift og vedlikehold av fylkesveiene i 2021.

NRK - 27 maj 22 kl. 23:28

Kritisk for mann etter kanovelt i Nordland

Tilstanden til mannen som ble berget opp av sjøen etter å ha veltet i en kano ved Medby i Nordland, er kritisk, melder Universitetssykehuset i Nord-Norge på Twitter rundt 23-tiden fredag kveld. Operasjonssentralen opplyser til NTB at mannen var bevisstløs da han ble tatt opp av sjøen. Han fikk livreddende førstehjelp på stedet, før han ble fraktet med helikopter til UNN.

Klartale - 28 jun 22 kl. 11:51

Kveldens Pride-arrangement utsettes

Politiet sier de anbefaler at arrangementet utsettes. Nordland politidistrikt sier det er bedre om arrangementet gjennomføres på et senere tidspunkt.Politiets sikkerhets-tjeneste har vurdert at Norge fortsatt står i en trusselsituasjon.

NRK - 26 jul 22 kl. 07:03

Brann i bobil i Nordland

Politiet har fått melding om en brann i en bobil i Nordland, skriver politiet i Nordland på Twitter. Alle personer skal være ute av bilen, og nødetatene er på veg til stedet..

NRK - 26 jul 22 kl. 07:03

Utbrent bobil i Nordland

Politiet har fått melding om en brann i en bobil ved Ofotfjorden i Nordland, skriver politiet i Nordland på Twitter rett før klokken 07.00. Alle personer skal være ute av bilen.

NRK - 05 aug 22 kl. 20:44

Alvorlig trafikkulykke på E6 i Nordland

Tre personer er involvert i en trafikkulykke på E6 i Nordland, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 9 timer siden

Mener «pilotfeil» var årsaken til flystyrten i Nordland

Fem måneder etter ulykken i Nordland hvor et amerikansk militærfly styrtet, har det amerikanske forsvaret konkludert. – Etterforskningen har konkludert med at årsaken til flyulykken var pilotfeil. Det skriver US Marines i en pressemelding søndag ettermiddag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 1 time siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 2 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 3 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 4 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 5 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 6 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.

NRK - 7 timer siden

Alvorlig voldshendelse i Stavanger

Politiet har rykket ut til Hundvåg i Stavanger i forbindelse med en alvorlig voldshendelse. En person behandles for stikkskader og det utføres førstehjelp, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 7 timer siden

Hotellgjester får gå inn igjen

Den antatte røyken som ble oppdaget på et hotell på Frogner i Oslo ser ut til å ha vært damp, skriver politiet på Twitter. De opplyser at gjestene får gå inn på hotellet igjen..

NRK - 8 timer siden

Hotellgjester evakuert i Oslo

Rundt 50-60 hotellgjester er evakuert etter røykutvikling på et hotell på Frogner i Oslo. Røyken kommer fra kjelleren og brannvesenet jobber på stedet, opplyser politiet. Ingen personer sjal ha blitt utsatt for røyk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com